Kendini strese sokma ve yorma çok uzun ayakta kalma ağır iş yapma imkanın varsa yat canım.bir daha bu şekilde kan gelirse doktora git mutlakaSabah uyandığımda koyu pembe lekem gelmiş kırmızıya yakın hast attım kanama gelirse gelin dedi ama çok korkuyorum
Üzme kendini stres de yapma doktorlara bırak kendini bebeğin allaha emanet. Yat ayaklarını kaldır. Memorıla arayıp durumunu anlat istersen.Sabah uyandığımda koyu pembe lekem gelmiş kırmızıya yakın hast attım kanama gelirse gelin dedi ama çok korkuyorum
Progestan falan kullaniyor musunuz ? Endişelenme ama dinlen bugün hep canim aklina kötü bişey getirme bir daha gelmez insallahSabah uyandığımda koyu pembe lekem gelmiş kırmızıya yakın hast attım kanama gelirse gelin dedi ama çok korkuyorum
Gebelik var diyorsunuz rahim kendisini hazırlıyor genişliyor bebek için in yer açıyor ağrı olması normal ama hiç idrar tahlili yaptırdınız mı enfeksiyon olmasınKizlar ben hamile kalmadan oncede solkasigim agriyordu benim yumurtlmadan regle kadr suruyordu doktora sordum rahim baski yapıyordur dedi neyse onemsemedi film cekildim bir sorun cikmadi
Ben vucuufm gebekalmaya calsiyor herhalde oyle ondan vucut agri yapıyor saniyordum
Neyse suan hamilekaldim agrim devam solkasik yine hatta yumurtlanada sagtaraftandi ozmanaalr yine solkasikilti
Suan bakıyorum benim solkasik agrim gecmiyor bunun icin baska naoabiliirm kackere butun jinekologlara gittim kimse somut birsey bulamyor
Omurboyu cekcemmi bu agriyi ben
Ya ayaklarını usutuyorsun farketmiyorsun yada gaz birikmesi var..ayaklarına sadece çorap giyme patikte giy ev sıcak deme.gaz içinde ilaç almayacağına göre hafif hareketler yap canımKizlar ben hamile kalmadan oncede solkasigim agriyordu benim yumurtlmadan regle kadr suruyordu doktora sordum rahim baski yapıyordur dedi neyse onemsemedi film cekildim bir sorun cikmadi
Ben vucuufm gebekalmaya calsiyor herhalde oyle ondan vucut agri yapıyor saniyordum
Neyse suan hamilekaldim agrim devam solkasik yine hatta yumurtlanada sagtaraftandi ozmanaalr yine solkasikilti
Suan bakıyorum benim solkasik agrim gecmiyor bunun icin baska naoabiliirm kackere butun jinekologlara gittim kimse somut birsey bulamyor
Omurboyu cekcemmi bu agriyi ben
ah ah yaptirmammi genelcerraha kadar gittim urolojo kadinsogum sorunyok ama buagrilarim evlendim basladi hepGebelik var diyorsunuz rahim kendisini hazırlıyor genişliyor bebek için in yer açıyor ağrı olması normal ama hiç idrar tahlili yaptırdınız mı enfeksiyon olmasın
cnm usutmuyorum asiri dikkatliyim 6aydir olurmu evlendigim gunden beri varYa ayaklarını usutuyorsun farketmiyorsun yada gaz birikmesi var..ayaklarına sadece çorap giyme patikte giy ev sıcak deme.gaz içinde ilaç almayacağına göre hafif hareketler yap canım
Bencede git canım ama ben ne zaman ayağımı usutsem kasigimda ağrı olur çift çorap ve patik giyerim geçer.ilk oğluma hamileyken hatırlıyorum ağustos ayıydı 8 aylık hamileydim patikle geziyordumcnm usutmuyorum asiri dikkatliyim 6aydir olurmu evlendigim gunden beri var
Hadi 1ay usutum 6aymi usuttum bilemiuorim gorsen bu.sanciyla cocukmocuk durmz vucutta sanirsin
Ama yarin gitcm kontrole yzde 90 kese sagda solla alakasi olmayacak ama solagriyacak
sagolasin cnm gitcm kontrle yarindaBencede git canım ama ben ne zaman ayağımı usutsem kasigimda ağrı olur çift çorap ve patik giyerim geçer.ilk oğluma hamileyken hatırlıyorum ağustos ayıydı 8 aylık hamileydim patikle geziyordumdikkat et kendine canım ağır bisey yapma anı hareketler yapma haberdar et bizi de bu arada sen hangi ildesin
Kendini strese sokma ve yorma çok uzun ayakta kalma ağır iş yapma imkanın varsa yat canım.bir daha bu şekilde kan gelirse doktora git mutlaka
Üzme kendini stres de yapma doktorlara bırak kendini bebeğin allaha emanet. Yat ayaklarını kaldır. Memorıla arayıp durumunu anlat istersen.
Kanama başlayınca doktora gittik kızlar kesenin etrafında kanama varmış dinlen ayağa kalkma dedi progesteron iğne fitil verdi şimdi iyiyim. Ped tak dedi kanama miktarını görelim ne kadar geldiğini çok mutsuzum inş devam etmezProgestan falan kullaniyor musunuz ? Endişelenme ama dinlen bugün hep canim aklina kötü bişey getirme bir daha gelmez insallah
Benim 3. Hamileliğim hepsi 1 hafta geriden gelirdi 30 larda yakalardı haftasını.. bu seferki emzirdiğim için iki hafta geriden geliyor son adet tarihini değiştirdi doktor..gunaydin kizlar benim gibi 1 hafta geriden gözüken gec dollenme olan varmi?cumartesi tekrar gideceğim insallah bu sefer kalp atisi duyulur
inşallah bir an önce atlatırsınKanama başlayınca doktora gittik kızlar kesenin etrafında kanama varmış dinlen ayağa kalkma dedi progesteron iğne fitil verdi şimdi iyiyim. Ped tak dedi kanama miktarını görelim ne kadar geldiğini çok mutsuzum inş devam etmez
Inşallah canım aslında transferden bu yana pek bisey yapmıyorum ufak tefek işler. Inşallah bi daha gelmezinşallah bir an önce atlatırsın
hamileliğin başlarında olabiliyor bu tip kanamalar
sağlıkla gelsin bebişin
sen kendini hiç yorma kalkma mecbur kalmadıkça önemli olan o
Siteden çıkarıldı yani banını kaldırırmı kaldırmaz mı kazen bilmiyoruzAaaa ben bunu kaçırmışım bi kaç gündür girmiyordum.. Neyse geçmiş olsun. Ne kadar sürer banı acaba? Amaan çok can sıkıcı bi durum.
Sen yat ayaklarının altına yastık koy. Bol su iç dua et.Kanama başlayınca doktora gittik kızlar kesenin etrafında kanama varmış dinlen ayağa kalkma dedi progesteron iğne fitil verdi şimdi iyiyim. Ped tak dedi kanama miktarını görelim ne kadar geldiğini çok mutsuzum inş devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?