2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

ya neden stres yapıyorsun canım kendine bak ne güzel hamile kalmışsın sevin buna . Ben de ilkhamile kaldığımda çok kaygılandım bana dış gebelik olabilir dediler dış gebelik midir sağlıklı mıdır diye hep kendime sorun aradım. Geçen gün kalp atışını dinledik . Sen de içini ferah tut bebeğe yansımasın stresin hayırlı olsun bebeğin ve anneliğin sağlıkla kucağına al inşallah

Canım inan bilmiyorum elimde değill ilk önce kimyasal dış gebelik olabilir dediler onu atlattık şimdi ya boş gebelikse düsüncesi 9 Nisanda randevum var bebegı gorup kalp atıslarını dınlıcez rabbım bızede nasıp eder ınsallah sızınde hayırlı olsun bebegınız saglıkla alın kucagınıza

Muayeneye gittim beta 1206 doktor daha yeni dedi ve cuma tekrar gel dedi Allahtan özel hastaneler çok kalabalık değil 10 ile 14 arası muayene varmış sadece folik asit yazalım dedi aldım kullanıyorum dedim kan sulandırıcı yazayım dedi onuda aldım kullanıyorum dedim doktor maşallah çok bilinclisin dedi bakalım cuma ne olacak inşallah güzel ilerler herşey

Neden kan sulandırıcı veriyo acaba

Kizlar beim daha yneiydi âdet 5gungecikti beta 200cikti hatta doktor kantahlili ver eve git durma dedi neyse sorna asistanii aradi degeiniz 200hamilesiniz dedi ve ilaclari yazmış doktor whutupla yazdi
Vitamin kansulandirici ve progesteron

Kizlar beim daha yneiydi âdet 5gungecikti beta 200cikti hatta doktor kantahlili ver eve git durma dedi neyse sorna asistanii aradi degeiniz 200hamilesiniz dedi ve ilaclari yazmış doktor whutupla yazdi
Vitamin kansulandirici ve progesteron
Her doktorun çalışma şekli farklı oluyor ya mesela kimisi önce kese görüo sonra bebek görüo sonra kalp atışı duyuo mesela benim doktorum direk kalp atışında çağırdı her doktorun çalışma şekli farklı

merhaba canım hayırlı olsun kese goruntusu varmı kaç mm doktorun birşey söyledimii

Merhabalar tekrardan, bugün doktor muayenesine gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür. Bir sonraki ay 2.trimester testi yaptırmamı önerdi. Yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Kararsız kaldım.

Rabbim bana bu bebeği dualarla verdi hala inanamıyorum onun hikmetinden asla sual sorulmaz ol demesi yeter birşeye kızlar dua edin gebeliğim normal ilerlesin çok korkuyorum herkes sevinirken ben hala sevinemedim
Bende ilk çocugumda aynı süreç içindeydim doktor tüp bebek diyince aglayarak çıktığım hastaneden iki hafta sonra hamile oldugumu ögrendim... ♾

kac haftaliksin cnm

Benim akıntım çoğunlukla sarı sizlerinde öyle mi normal mi acaba bazen renksiz oluyo ama genelde sarı ve kokusuz doktorada söylemedm

Benim akıntım çoğunlukla sarı sizlerinde öyle mi normal mi acaba bazen renksiz oluyo ama genelde sarı ve kokusuz doktorada söylemedm
Benimde sarı kokusuz benim doktorum normal dedi ben zaten o sarı akıntı yüzünden hamilelikten şüphelendim burda yazanda çok var hamile olduğumu sarı akıntıdan anladım diyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…