Merhaba kızlar,
Belki benim hikayem sizlerden farklıdır..Benim eş kaynaklı cocugum olmuyordu tüp bebek dedi tüm doktorlar eşimin değerlerine göre bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik..6 Şubatta yumurtalarım toplandı 11 Şubatta adet oldum tabi bu süreçte rahim dinlendirme yaptı doktorum Mart ayında adet olunca gelirsin dedi adet günüm yaklaştı aradılar virüs sebebiyle transferler ertelendi diye bende agladım gene mi olmayacak diye megersem normal yolla kalmısım hamileymişim17 martta öğrendim değerim 77 çıktı 1,5 gün sonra 195 4 gün sonrasında 1100 doktor artık kan testi yaptırmana gerek yok dedi ve ayın 26 sında çağırdılar vajinal yolla keseme baktılar adet tarihinden daha küçük kese dediler doğrdur cunku biz rahim dinlendirme yapıyoruz diye ilişki bile yaşamadık sadece 25 subat haftası 1 kere ilişkiye girdik 27 subatta yumurtlama gunumdu ordan hamile kalmısım kızlar kese boyum 3.99mm - ve 3.61mm çokmu küçük sizce yumurtlama tarihime göre doktor normal dedi 14 gün sonra gel bebege bakalım kalp atıslarını dinleyelim dedi ama ben çok korkuyorum tedirginim hala hamileyim diyemiyorum..
Benim de 6 7 yumurtlama 8 çatlama doktora bu hafta gidicez takip edemedim kese göründü mü sizdeBnmde 7 yumurtlamaydı 8 çatladı aynıyız sizinle ozaman
Canım inan bilmiyorum elimde değill ilk önce kimyasal dış gebelik olabilir dediler onu atlattık şimdi ya boş gebelikse düsüncesi 9 Nisanda randevum var bebegı gorup kalp atıslarını dınlıcez rabbım bızede nasıp eder ınsallah sızınde hayırlı olsun bebegınız saglıkla alın kucagınızaya neden stres yapıyorsun canım kendine bak ne güzel hamile kalmışsın sevin buna . Ben de ilkhamile kaldığımda çok kaygılandım bana dış gebelik olabilir dediler dış gebelik midir sağlıklı mıdır diye hep kendime sorun aradım. Geçen gün kalp atışını dinledik . Sen de içini ferah tut bebeğe yansımasın stresinhayırlı olsun bebeğin ve anneliğin sağlıkla kucağına al inşallah
Neden kan sulandırıcı veriyo acabaMuayeneye gittim beta 1206 doktor daha yeni dedi ve cuma tekrar gel dedi Allahtan özel hastaneler çok kalabalık değil 10 ile 14 arası muayene varmış sadece folik asit yazalım dedi aldım kullanıyorum dedim kan sulandırıcı yazayım dedi onuda aldım kullanıyorum dedim doktor maşallah çok bilinclisin dedibakalım cuma ne olacak inşallah güzel ilerler herşey
Gördü ama ne bna gösterdi ne bişey dedi çok küçük dedi sadece bnm değerim düşük çıkmaya başladıBenim de 6 7 yumurtlama 8 çatlama doktora bu hafta gidicez takip edemedim kese göründü mü sizde
Bende merak ettim bana vitamin harici bişi vermediNeden kan sulandırıcı veriyo acaba
Her doktorun çalışma şekli farklı oluyor ya mesela kimisi önce kese görüo sonra bebek görüo sonra kalp atışı duyuo mesela benim doktorum direk kalp atışında çağırdı her doktorun çalışma şekli farklıKizlar beim daha yneiydi âdet 5gungecikti beta 200cikti hatta doktor kantahlili ver eve git durma dedi neyse sorna asistanii aradi degeiniz 200hamilesiniz dedi ve ilaclari yazmış doktor whutupla yazdi
Vitamin kansulandirici ve progesteron
merhaba canım hayırlı olsun kese goruntusu varmı kaç mm doktorun birşey söyledimiiMerhaba kızlar benimde doktor kontrolüm vardı. Keseyi gördük çok şükür hatta dr. Bebek de oluşmuş dedi .10 gün sonra kalp atışı için çağırdı..bugün 5+3 felanım sanırım heyecandan dr.a bişey sormak aklıma gelmedi
BencedeHer doktorun çalışma şekli farklı oluyor ya mesela kimisi önce kese görüo sonra bebek görüo sonra kalp atışı duyuo mesela benim doktorum direk kalp atışında çağırdı her doktorun çalışma şekli farklı
Bende de var Dr aradım sıkıntı yok olur normal dedi. Yerleşme belirtisi dediKızlar 6+5 teyim kahverengi kanamam oldu hafif sizde de oldu mu nedir bu ?
Benimde aynı cnm 3 gündür artarak sarı kahve akıntım vardı progestan başladık sabah akşamBende de var Dr aradım sıkıntı yok olur normal dedi. Yerleşme belirtisi dedi
Bende ilk çocugumda aynı süreç içindeydim doktor tüp bebek diyince aglayarak çıktığım hastaneden iki hafta sonra hamile oldugumu ögrendim... ♾Rabbim bana bu bebeği dualarla verdi hala inanamıyorum onun hikmetinden asla sual sorulmaz ol demesi yeter birşeye kızlar dua edin gebeliğim normal ilerlesin çok korkuyorumherkes sevinirken ben hala sevinemedim
Oğlumdada olmuştu o kanama korkmaOh içime su serptin çok teşekkür ederim kanama değil çok koyu kahverengi
kac haftaliksin cnmMerhabalar tekrardan, bugün doktor muayenesine gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür. Bir sonraki ay 2.trimester testi yaptırmamı önerdi. Yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Kararsız kaldım.
Benimde sarı kokusuz benim doktorum normal dedi ben zaten o sarı akıntı yüzünden hamilelikten şüphelendim burda yazanda çok var hamile olduğumu sarı akıntıdan anladım diyenBenim akıntım çoğunlukla sarı sizlerinde öyle mi normal mi acaba bazen renksiz oluyo ama genelde sarı ve kokusuz doktorada söylemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?