Yok yan etkisi olmadı. Doktor öğlen bir yatarken iki tane içebilirsin dedi ama ben çok zorlanırsam bi tane içiyorum oda çok rahatlatıyor yoksa bazen yemeği düşünmek bile mide bulantısına sebep oluyor.
Kalp keseyi gördük çok şükür kızlar tüp bebek doktorum 9 haftalik da kontrole gidebilirsin dedi geç kalmam dimi ilk Gebeligim çok bilgisizim gitmeden bazı testler yaptırsam mi acaba
Merhaba kızlar,
Belki benim hikayem sizlerden farklıdır..Benim eş kaynaklı cocugum olmuyordu tüp bebek dedi tüm doktorlar eşimin değerlerine göre bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik..6 Şubatta yumurtalarım toplandı 11 Şubatta adet oldum tabi bu süreçte rahim dinlendirme yaptı doktorum Mart ayında adet olunca gelirsin dedi adet günüm yaklaştı aradılar virüs sebebiyle transferler ertelendi diye bende agladım gene mi olmayacak diye megersem normal yolla kalmısım hamileymişim 17 martta öğrendim değerim 77 çıktı 1,5 gün sonra 195 4 gün sonrasında 1100 doktor artık kan testi yaptırmana gerek yok dedi ve ayın 26 sında çağırdılar vajinal yolla keseme baktılar adet tarihinden daha küçük kese dediler doğrdur cunku biz rahim dinlendirme yapıyoruz diye ilişki bile yaşamadık sadece 25 subat haftası 1 kere ilişkiye girdik 27 subatta yumurtlama gunumdu ordan hamile kalmısım kızlar kese boyum 3.99mm - ve 3.61mm çokmu küçük sizce yumurtlama tarihime göre doktor normal dedi 14 gün sonra gel bebege bakalım kalp atıslarını dinleyelim dedi ama ben çok korkuyorum tedirginim hala hamileyim diyemiyorum..
Rabbim bana bu bebeği dualarla verdi hala inanamıyorum onun hikmetinden asla sual sorulmaz ol demesi yeter birşeye kızlar dua edin gebeliğim normal ilerlesin çok korkuyorum herkes sevinirken ben hala sevinemedim