2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim oğlumda 1 ay boyunca hamileydim anlamamıştım oda 1 ayın sonunda yapılan tahlilde 1100.1 çıkmıştı

Bende ilk çocugumda aynı süreç içindeydim doktor tüp bebek diyince aglayarak çıktığım hastaneden iki hafta sonra hamile oldugumu ögrendim...
çok güzel bi duygu dimi o an dedim Rabbim beni duydu dualarımın karşılığını verdi ama genede stresim bitmiyo yok kese boyutum normal mi yok bebeği görüp kalbini duyacakmıyımm hamileyim diye sevinemedim daha canım

Sağ tarafımda sürekli bir batma var iğne batar gibi endişelenmelimiyim 2. gebeliğim ilkinde olmamıştı böyle birsey

Canim 2 katina katliyosa bi problem yok insallah hic canini sikma insallah bide nerelisin sen

aaa İnş kötü bişey yoktur yaaa
Rainbow arkadaşımız siteden banlandı durumu gayet iyi soranlara teşekkür ederiz çok şükür kötü bişeyi yok herşey yolunda banlandığı için de bi daha girmek istemiyor başka bi hesapla

Rainbow arkadaşımız siteden banlandı durumu gayet iyi soranlara teşekkür ederiz çok şükür kötü bişeyi yok herşey yolunda banlandığı için de bi daha girmek istemiyor başka bi hesapla
Ay çok sevindim kendi adıma ben bişi oldu sanmıştım sağlığı yerindeyse sıkıntı yok

Çok şükür

Sabah uyandığımda koyu pembe lekem gelmiş kırmızıya yakın hast attım kanama gelirse gelin dedi ama çok korkuyorum

Aaaa ben bunu kaçırmışım bi kaç gündür girmiyordum.. Neyse geçmiş olsun. Ne kadar sürer banı acaba? Amaan çok can sıkıcı bi durum.

Neden kararsız kaldın cnm o test çok önemli korkulacak birşey yok zaten ultrasonda bebeğin burun kemiği oluşmuş mu dşe bakıp senden aldıkları kanla analiz uapıolar bebekte bir hastalık olma olasılığı var mı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…