çok güzel bi duygu dimi o an dedim Rabbim beni duydu dualarımın karşılığını verdi ama genede stresim bitmiyo yok kese boyutum normal mi yok bebeği görüp kalbini duyacakmıyımm hamileyim diye sevinemedim daha canım
Benimde sarı kokusuz benim doktorum normal dedi ben zaten o sarı akıntı yüzünden hamilelikten şüphelendim burda yazanda çok var hamile olduğumu sarı akıntıdan anladım diyen
Herkese merhabalar uzun zaman oldu forma girmeyeli gecen senenin ocak annelerindenim ve tekrar hamile oldugumu ogrendim adetimden 1 hafta gecti bugun kan verdim 365 cikti 2 gun sonra tekrar edicem ama bana 7 gun sonrasi icin dusuk bir deger geldi sizlerin hcg degerleri kacti acaba
Rainbow arkadaşımız siteden banlandı durumu gayet iyi soranlara teşekkür ederiz çok şükür kötü bişeyi yok herşey yolunda banlandığı için de bi daha girmek istemiyor başka bi hesapla
Rainbow arkadaşımız siteden banlandı durumu gayet iyi soranlara teşekkür ederiz çok şükür kötü bişeyi yok herşey yolunda banlandığı için de bi daha girmek istemiyor başka bi hesapla
Merhabalar tekrardan, bugün doktor muayenesine gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür. Bir sonraki ay 2.trimester testi yaptırmamı önerdi. Yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Kararsız kaldım.
Neden kararsız kaldın cnm o test çok önemli korkulacak birşey yok zaten ultrasonda bebeğin burun kemiği oluşmuş mu dşe bakıp senden aldıkları kanla analiz uapıolar bebekte bir hastalık olma olasılığı var mı die