2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cnm korkma dediği gibi bol bol yat dinlen bende başladım bugün 4. kere aldım fitili nerdeyse yok denicek kadsr azaldı çok şükür

Hic korkma ben ogluma hamile iken 6. Haftadan 11. Haftaya kadar hep kanama yasadim hatta bazi zamanlar yavruagzi et parcalari dokulari bile geldi her seferinde bu defa dustu dedim ama suan ben onu emzirirken sana yaziyorum sana tavsiyem bol su ic ilaclarini duzgun kullab gelecegi varsa kimse durduramaz minnosu

Acaba bendeni ayni durumdayim adeten 7 gun gecti hcg 365 cikti emzirdigim icin gec dollenme oldu o yuzdenmi dusuk hcg

Dogru diyorsun canım geleceği varsa bu dünyaya biz ne yapsak da boş .Sağolun rahatlattiniz beni

Acaba bendeni ayni durumdayim adeten 7 gun gecti hcg 365 cikti emzirdigim icin gec dollenme oldu o yuzdenmi dusuk hcg
Emziriyorsan o yüzden olabilir.. emzirdiğim dönemde adet döngüleri de uzun sürüyordu 35 36 gün falan zaten 1 hafta oradan kaybediyoruz bende 1 hafta zaten geriden geliyor geç döllenme olmuştur

Kızlar Merhaba
Doktora gittiğimde vajinal ultrason ile baktı 5 haftalık falan anca var dedii yumurtlamama göre hesapladı döllenmeyii sizce kese boyutları normal mi 9 Nisan da bebeği görmeye kalp atısını duymaya gidicez nasipse

Eklentiler

• 8570DD55-030D-421E-B340-E4D4669125B8.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 61
Canım korkma, çoğu yeni hamilede görülen bi şey. Benim daha 3-4 gün önce durdu kanamam. Hem iğne hem de fitil kullandım. Sürekli uzan, asla bi şey yapma. Ben bulaşık makinesini dahi boşaltsam kanama geliyordu, o derece. Geçer korkma.

Merhaba herkese sağlıklı hamilelikler dilerim. Bende izin verirseniz araniza katılmaya geldim :) 6 haftalik hamileyim :) 2016 mayis doğumlu bir de oğlum var. Yaşım 33. Oğlum doğmadan once de 4 düşük yaşadım. Bu seferki hamileligimde boyle bi döneme denk geldi... endiseliyiz ama simdi olmasinda da vardir bi hayir elbet diyoruz :) hepimiz Allaha emanetiz o ne eylerse güzel eyler :)

Hoşgeldiniz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş yavrunuzu

Bilgi için teşekkür ederim. Bilmiyorum ya Yaptırmasan da olur diyenler var kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…