- 7 Kasım 2019
- 6.542
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.163
- 198
Hoşgeldin cnm benimde ağustos 2015 doğumlu bir oğlum var nasipse bu 2. Dediğin gibi Allaha emanetiz böyle bir dönemde geldiyse vardır bir hayırMerhaba herkese sağlıklı hamilelikler dilerim. Bende izin verirseniz araniza katılmaya geldim :) 6 haftalik hamileyim :) 2016 mayis doğumlu bir de oğlum var. Yaşım 33. Oğlum doğmadan once de 4 düşük yaşadım. Bu seferki hamileligimde boyle bi döneme denk geldi... endiseliyiz ama simdi olmasinda da vardir bi hayir elbet diyoruz :) hepimiz Allaha emanetiz o ne eylerse güzel eyler :)
Tek yumurta ikizi olabilir mi acabaKizlar biraz destan yazicam 29 subat yumurtlama gunu. 9 martta ilk silik cizgimi gordum. 23 mayista minik bulgur gibi yanak ici dokusu gb bisi geldi wcde. Dusuk yaptigimi dusundum. Kanamam lekelenmem de yoktu bekledim. Ilkinde dusuk oldu ve biseycik yapamadilardi. 25mayista doktora gittim aynca 4 haftalik gebesin dedi 5mm kesen gec dollenme olmustur. Bi bhcg alalim. Halbuki dollenmeyi zamanini bilince gec olmasi imkansiz.. 23272 bhcg sonucum. Tedirgin oldum lekelenmem artti progstan kullanarak bu gune ulastik belki ikizken biri girmistir o yuzden o kadar cok cikmistir dedi. Bugunki kontrolde baskabi doktordu 14 mm kese icinde yolk varmi gormedim tek dedigi 14 mm kesede kalp atisi gormedim diye umit kesmem. bi beta daha alalim. 83770 cikti sonuc. Doktor da sasirdi. Artis guzel lakin keseyle abartili derece uyumsuz diye. Haftaya tekrar gidicem
Buna benzer bisey yasayan oldu mu hix
bilemedim ki keske oyle bisey olsaTek yumurta ikizi olabilir mi acaba
Ben vajinadan diye biliyorum ama dr ne dediyse onu yap canim gecmis olsun devamli yat canim Rabbim korusun insallah
makat olduğuna emin misin yanlışlık olmasıngenelde bu tarz fitiller vajinal oluyor .. prospektüsü kontrol et yinede
Hayır cnm progestan vajinal yada ağızdan kullanılıyor makat ilk defa duyuyorum yanlış anlamış olma
Canım korkma, çoğu yeni hamilede görülen bi şey. Benim daha 3-4 gün önce durdu kanamam. Hem iğne hem de fitil kullandım. Sürekli uzan, asla bi şey yapma. Ben bulaşık makinesini dahi boşaltsam kanama geliyordu, o derece. Geçer korkma.
Kızlar fitilin adı endol eczacı üstüne makattan gece yatmadan yazmış bende hemşireye sordum oda makattan dedi sizde mi aynı fitili kullanıyorsunuzHayir makattan degil onden kullanacaksin
Benimde bir haftalık tahlilinde de beta çok yüksek çıktı ama henüz gidemedim doktoraKizlar biraz destan yazicam 29 subat yumurtlama gunu. 9 martta ilk silik cizgimi gordum. 23 mayista minik bulgur gibi yanak ici dokusu gb bisi geldi wcde. Dusuk yaptigimi dusundum. Kanamam lekelenmem de yoktu bekledim. Ilkinde dusuk oldu ve biseycik yapamadilardi. 25mayista doktora gittim aynca 4 haftalik gebesin dedi 5mm kesen gec dollenme olmustur. Bi bhcg alalim. Halbuki dollenmeyi zamanini bilince gec olmasi imkansiz.. 23272 bhcg sonucum. Tedirgin oldum lekelenmem artti progstan kullanarak bu gune ulastik belki ikizken biri girmistir o yuzden o kadar cok cikmistir dedi. Bugunki kontrolde baskabi doktordu 14 mm kese icinde yolk varmi gormedim tek dedigi 14 mm kesede kalp atisi gormedim diye umit kesmem. bi beta daha alalim. 83770 cikti sonuc. Doktor da sasirdi. Artis guzel lakin keseyle abartili derece uyumsuz diye. Haftaya tekrar gidicem
Buna benzer bisey yasayan oldu mu hix
Benimde bir haftalık tahlilinde de beta çok yüksek çıktı ama henüz gidemedim doktora
Bende samsundayımsagolasin cnm gitcm kontrle yarinda
Yine birseu demeyecek biliyorum
Agrir deyip gececek
Samsundayım
Kasgevsetici hamileleikte kullanabiliyirmuyuz
ya bende liv hospital oraya başladım devam ediyorum bneimdoktor agresif ama alsitim artikBende samsundayımve anadolu hastanesine gidiyorum ben halil ibrahim dinler mükemmel bir doktor şiddetle tavsiye ederim
bastan bilseydim giderdimBende samsundayımve anadolu hastanesine gidiyorum ben halil ibrahim dinler mükemmel bir doktor şiddetle tavsiye ederim
Hoş geldiniz:)Merhaba herkese sağlıklı hamilelikler dilerim. Bende izin verirseniz araniza katılmaya geldim :) 6 haftalik hamileyim :) 2016 mayis doğumlu bir de oğlum var. Yaşım 33. Oğlum doğmadan once de 4 düşük yaşadım. Bu seferki hamileligimde boyle bi döneme denk geldi... endiseliyiz ama simdi olmasinda da vardir bi hayir elbet diyoruz :) hepimiz Allaha emanetiz o ne eylerse güzel eyler :)
Sen bilirsin canım ama hamileliğin başındasın ben bütün doktorlara gittimbastan bilseydim giderdim
doğrudur cnm tedvaiye bunlabasladim ya herseyimi biliyor mecbur devam esimde istemiyor doktor degsitirmemiSen bilirsin canım ama hamileliğin başındasın ben bütün doktorlara gittimama halil ibrahim bey başka bisey hem psikolojik hem bilgi olarak insanı rahatlatıyor
Kızlar fitilin adı endol eczacı üstüne makattan gece yatmadan yazmış bende hemşireye sordum oda makattan dedi sizde mi aynı fitili kullanıyorsunuz
Ben progesteron sanmistim bu fitili ilk defa duyuyorumendol progesteron değil cunku
bende samsundayımBende samsundayımve anadolu hastanesine gidiyorum ben halil ibrahim dinler mükemmel bir doktor şiddetle tavsiye ederim
Bütün samsunlular toplandık mi yanibende samsundayım
Evet bende hamileyim planli bir gebelik degildi hayirlisi diyelim nasil yapcaz bilmiyorum benim 3. Olacak ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?