2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar biraz destan yazicam 29 subat yumurtlama gunu. 9 martta ilk silik cizgimi gordum. 23 mayista minik bulgur gibi yanak ici dokusu gb bisi geldi wcde. Dusuk yaptigimi dusundum. Kanamam lekelenmem de yoktu bekledim. Ilkinde dusuk oldu ve biseycik yapamadilardi. 25mayista doktora gittim aynca 4 haftalik gebesin dedi 5mm kesen gec dollenme olmustur. Bi bhcg alalim. Halbuki dollenmeyi zamanini bilince gec olmasi imkansiz.. 23272 bhcg sonucum. Tedirgin oldum lekelenmem artti progstan kullanarak bu gune ulastik belki ikizken biri girmistir o yuzden o kadar cok cikmistir dedi. Bugunki kontrolde baskabi doktordu 14 mm kese icinde yolk varmi gormedim tek dedigi 14 mm kesede kalp atisi gormedim diye umit kesmem. bi beta daha alalim. 83770 cikti sonuc. Doktor da sasirdi. Artis guzel lakin keseyle abartili derece uyumsuz diye. Haftaya tekrar gidicem
Buna benzer bisey yasayan oldu mu hix

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgeldin cnm benimde ağustos 2015 doğumlu bir oğlum var nasipse bu 2. Dediğin gibi Allaha emanetiz böyle bir dönemde geldiyse vardır bir hayır

Tek yumurta ikizi olabilir mi acaba

Tek yumurta ikizi olabilir mi acaba
bilemedim ki keske oyle bisey olsa cok uzuluyorum heryere bakti dista baska kese varmi diye yok. bu kesenin fotosunu da enine boyuna olcmek icin cekmis. Yolk yoksa bos olur. Bossa bu bhcg ne diye artti diye bi hafta zehir olcak.. Rabbim hayirlisini versin. Ama iste gonul

Ben vajinadan diye biliyorum ama dr ne dediyse onu yap canim gecmis olsun devamli yat canim Rabbim korusun insallah
makat olduğuna emin misin yanlışlık olmasıngenelde bu tarz fitiller vajinal oluyor .. prospektüsü kontrol et yinede
Hayır cnm progestan vajinal yada ağızdan kullanılıyor makat ilk defa duyuyorum yanlış anlamış olma
Hayir makattan degil onden kullanacaksin
Kızlar fitilin adı endol eczacı üstüne makattan gece yatmadan yazmış bende hemşireye sordum oda makattan dedi sizde mi aynı fitili kullanıyorsunuz

Benimde bir haftalık tahlilinde de beta çok yüksek çıktı ama henüz gidemedim doktora

Bende samsundayım ve anadolu hastanesine gidiyorum ben halil ibrahim dinler mükemmel bir doktor şiddetle tavsiye ederim
ya bende liv hospital oraya başladım devam ediyorum bneimdoktor agresif ama alsitim artik
Ama kasik agrima cozum bulamadı

Hoş geldiniz:)
Hayırlı olsun sizin de

Sen bilirsin canım ama hamileliğin başındasın ben bütün doktorlara gittim ama halil ibrahim bey başka bisey hem psikolojik hem bilgi olarak insanı rahatlatıyor
doğrudur cnm tedvaiye bunlabasladim ya herseyimi biliyor mecbur devam esimde istemiyor doktor degsitirmemi

Evet bende hamileyim planli bir gebelik degildi hayirlisi diyelim nasil yapcaz bilmiyorum benim 3. Olacak ins.

Hatırladımmm evet!! Sende zaten 1 tane büyük vardı :)
Bir de aşağı yukarı doğurduğumuz tarihler de yakındı diye hatırlıyorum; benim 07.01.2019 muhtemel tarihti 31 Aralık 2018’de doğurmuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…