2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

canım herkeste öyle olmuyor bende ne akıntı ne koku ne de yanma vardı ama idrar tahlilimde ciddi enfeksiyon çıktı. Ve enfeksiyonlarda düşüğe sebep olabiliyormuş o yüzden riske atmayıp tahlil yaptırın kızlar

Kızlar fitilin adı endol eczacı üstüne makattan gece yatmadan yazmış bende hemşireye sordum oda makattan dedi sizde mi aynı fitili kullanıyorsunuz
Bu ilacı hiç duymadım, doktorun ve eczacın öyle dediyse öyledir o zaman. Makattaki sinirlerden daha hızlı emilip kana karışma muhabbeti var, bu ilaç ondan öyle olabilir canım.

Kızlar bir sorum olucak cmrts kontrole gittim kese görünmedi beta 4604 çıktı, pazartrsi tekrar gittim bu sefer direk baktı kan almadan kese belli belirsiz oluşmuş dedi. Haftaya pazartesi tekrar gideceğim o zmn 6+0 olacak sizce bebiş ve kalp atışı olur mu siz ne zaman gördünüz?

Günaydın kızlar
Benim de bugün doktor randevum var. İstanbul’da yaşıyorum. Malum Covid vakaları en çok bu şehirde olduğu için hastaneye gitmek istemedim. Özel bir klinikten randevu aldım. Ama hiç gidesim yokYani şu an 6. Hafta içerisindeyim, keseyi görüp, kalp atışı duyabilir miyi? Şimdi git haftaya gel demesinden korkuyorum. İstanbul’da evden çıkmak çok tehlikeli yani. Biraz daha bekleyip haftaya mı ertelesem bilemedim. Ama karantina da gelebilir bizim şehre. Kafamda deli sorular

Canim bebiş oluşur ama kalp atışı herkeste aynı anda olmuyor, belki olur belki olmaz. Inş duyarsın da bi daha gitmek zorunda kalmazsın.

Günaydınlar...istanbuldayım Bende aynı şekilde düşünüyorum hiç gitmedim bugüne kadar gitmekte istemiyorum folik asit almaya başladım sadece.. gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım

bayanlar selam
bende p.tesi günü bebegimin kalp atışını duydum çok şükür..
Allahim o ne güzel duygu öyle..
Ve ptesi itibari mide bulantilari basladi..katlanarak artiyor..şu 3 gün 3 ay gibi geçiyor..
6.hafta içindeyim ultrason ile uyumluyuz çok şükür..
Mide bulantisi için ilaç verdi dr ama derdime pek çare olmuyor..evde uyguladiginiz doğal metotlar var ise alırım bi dal

Tabbim kucagimiza almayi nasip etsin cok sukur bendede iki kizimda asiri mide bulantisi vardi 3 ay bitiyodum simdide reflu var yemek yiyemiyorum insallah kisa zamanda gecer saglicakla gelirler insallah

Evet benimki 7 ocakti ama 10 aralikta dogmustu sipam buyuk oglum 10 yasinda senin minik nasil bizim ocak bebeleri cok uykusuz seninkide oylemi

Merhaba bende İstanbuldayım senden daha önce olduğum için kalp atışını duydum ama acele etme 7.haftada git gec döllenme ise benim gibi göremeyebilirsin ve evet hastaneler çok tehlikeli benimde 2li test zamanım gelicek ama yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım İstanbul neresi ve hangi klinikten randevu aldın öğrenebilirmiyim.

Günaydınlar...istanbuldayım Bende aynı şekilde düşünüyorum hiç gitmedim bugüne kadar gitmekte istemiyorum folik asit almaya başladım sadece.. gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım
İlk muayene olduğu için gitmelisin bence ama hastane tercih etme nerede olduğunu bilmiyoruz çünkü hastane çok riskli. özel klinik yada muayenehane tercih edebilirsin kalp atışı duymak için gitmen gerekir

İlk muayene olduğu için gitmelisin bence ama hastane tercih etme nerede olduğunu bilmiyoruz çünkü hastane çok riskli. özel klinik yada muayenehane tercih edebilirsin kalp atışı duymak için gitmen gerekir

ilk haftalarda muayene önemli..
dis gebelik riski, boş gebelik vs..bunlarin olma ihtimali dahilinde takibi önemli..
Ben özel dragos tip merkezi bulent kars a gidiyorum..ablaminda dr idi.
Anadolu yakasında iseniz tavsiye ederim.
Hastane ortamindan kalabaligindan uzak steril bi yer ayrica..

Evet benimki 7 ocakti ama 10 aralikta dogmustu sipam buyuk oglum 10 yasinda senin minik nasil bizim ocak bebeleri cok uykusuz seninkide oylemi

Son 2 gündür inanmazsın hiç uyanmadan uyuyor. tek kötü yanı şu; ortamızda yatırıyoruz ve artık ayırmamız lazım. Odasına geçirmeye çalışacağım hazır okullar uzaktan eğitimdeyken, ben de evdeyken öyle yapayım diyorum. 2 gün öncesine kadar gece hem uyanıp hem bağırıyordu, bi baktım alttaki 2 dişi daha çıkmış halbuki hiç kabarmamıştı.. Şaşırdım ben de, ondan huzursuzmuş yani. Belki seninki de öyledir ha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…