Enfeksiyonlu akıntı kokulu olmaz mı ben mi yanlış biliyorum yada idrarda yanma falan olmaZ mı en azından. Benden size naçizane tavsiye çok herşeyi stres yapmayın kendinize bebişinizde kötü etkilenmesin. Bol bol dua edin kurban olduğum Allah nasip ettiyse ne olursa olsun olur zaten benim yengem hamilelikte kan kaybından bayılarak hastaneye kaldırıldı hamileyken ve daha 2 aylık hamileydi kesin düşük oldu dedik doğdu bu sene üniversiteye başladı.
Dido 44 bizde seninle bi formdaydik heralde hatirlatamadim sen hangi sehirdensinBen progesteron sanmistim bu fitili ilk defa duyuyorum
Bu ilacı hiç duymadım, doktorun ve eczacın öyle dediyse öyledir o zaman. Makattaki sinirlerden daha hızlı emilip kana karışma muhabbeti var, bu ilaç ondan öyle olabilir canım.Kızlar fitilin adı endol eczacı üstüne makattan gece yatmadan yazmış bende hemşireye sordum oda makattan dedi sizde mi aynı fitili kullanıyorsunuz
Canim bebiş oluşur ama kalp atışı herkeste aynı anda olmuyor, belki olur belki olmaz. Inş duyarsın da bi daha gitmek zorunda kalmazsın.Kızlar bir sorum olucak cmrts kontrole gittim kese görünmedi beta 4604 çıktı, pazartrsi tekrar gittim bu sefer direk baktı kan almadan kese belli belirsiz oluşmuş dedi. Haftaya pazartesi tekrar gideceğim o zmn 6+0 olacak sizce bebiş ve kalp atışı olur mu siz ne zaman gördünüz?
Günaydın kızlar ♥
Benim de bugün doktor randevum var. İstanbul’da yaşıyorum. Malum Covid vakaları en çok bu şehirde olduğu için hastaneye gitmek istemedim. Özel bir klinikten randevu aldım. Ama hiç gidesim yok☹Yani şu an 6. Hafta içerisindeyim, keseyi görüp, kalp atışı duyabilir miyi? Şimdi git haftaya gel demesinden korkuyorum. İstanbul’da evden çıkmak çok tehlikeli yani. Biraz daha bekleyip haftaya mı ertelesem bilemedim. Ama karantina da gelebilir bizim şehre. Kafamda deli sorular
Acaba seninle eylül 2015 annelerinde bir arada olabilir miyizCanim bebiş oluşur ama kalp atışı herkeste aynı anda olmuyor, belki olur belki olmaz. Inş duyarsın da bi daha gitmek zorunda kalmazsın.
Kızlar bir sorum olucak cmrts kontrole gittim kese görünmedi beta 4604 çıktı, pazartrsi tekrar gittim bu sefer direk baktı kan almadan kese belli belirsiz oluşmuş dedi. Haftaya pazartesi tekrar gideceğim o zmn 6+0 olacak sizce bebiş ve kalp atışı olur mu siz ne zaman gördünüz?
Bende bu haftalarda gordum canim kisiye gore degisiyo icon rahatlar insallah duyarsin pit pitlari
Günaydın kızlar ♥
Benim de bugün doktor randevum var. İstanbul’da yaşıyorum. Malum Covid vakaları en çok bu şehirde olduğu için hastaneye gitmek istemedim. Özel bir klinikten randevu aldım. Ama hiç gidesim yok☹Yani şu an 6. Hafta içerisindeyim, keseyi görüp, kalp atışı duyabilir miyi? Şimdi git haftaya gel demesinden korkuyorum. İstanbul’da evden çıkmak çok tehlikeli yani. Biraz daha bekleyip haftaya mı ertelesem bilemedim. Ama karantina da gelebilir bizim şehre. Kafamda deli sorular
Evet insan ne yapcagini sasiriyo keseyi gorursun ama kalp atisi degisiyo en azindan gitmis olursun aklunda soru kalmaz
Tabbim kucagimiza almayi nasip etsin cok sukur bendede iki kizimda asiri mide bulantisi vardi 3 ay bitiyodum simdide reflu var yemek yiyemiyorum insallah kisa zamanda gecer saglicakla gelirler insallahbayanlar selam
bende p.tesi günü bebegimin kalp atışını duydum çok şükür..
Allahim o ne güzel duygu öyle..
Ve ptesi itibari mide bulantilari basladi..katlanarak artiyor..şu 3 gün 3 ay gibi geçiyor..
6.hafta içindeyim ultrason ile uyumluyuz çok şükür..
Mide bulantisi için ilaç verdi dr ama derdime pek çare olmuyor..evde uyguladiginiz doğal metotlar var ise alırım bi dal
Evet benimki 7 ocakti ama 10 aralikta dogmustu sipam buyuk oglum 10 yasinda senin minik nasil bizim ocak bebeleri cok uykusuz seninkide oylemiHatırladımmm evet!! Sende zaten 1 tane büyük vardı :)
Bir de aşağı yukarı doğurduğumuz tarihler de yakındı diye hatırlıyorum; benim 07.01.2019 muhtemel tarihti 31 Aralık 2018’de doğurmuştum :)
Olabilir ben istanbulda yasiyorum ama malatyaliyim :)Dido 44 bizde seninle bi formdaydik heralde hatirlatamadim sen hangi sehirdensin
Günaydın kızlar
Benim de bugün doktor randevum var. İstanbul’da yaşıyorum. Malum Covid vakaları en çok bu şehirde olduğu için hastaneye gitmek istemedim. Özel bir klinikten randevu aldım. Ama hiç gidesim yokYani şu an 6. Hafta içerisindeyim, keseyi görüp, kalp atışı duyabilir miyi? Şimdi git haftaya gel demesinden korkuyorum. İstanbul’da evden çıkmak çok tehlikeli yani. Biraz daha bekleyip haftaya mı ertelesem bilemedim. Ama karantina da gelebilir bizim şehre. Kafamda deli sorular
Olabilir ben istanbulda yasiyorum ama malatyaliyim :)
Merhaba bende İstanbuldayım senden daha önce olduğum için kalp atışını duydum ama acele etme 7.haftada git gec döllenme ise benim gibi göremeyebilirsin ve evet hastaneler çok tehlikeli benimde 2li test zamanım gelicek ama yaptırıp yaptırmamak arasında kararsızım İstanbul neresi ve hangi klinikten randevu aldın öğrenebilirmiyim.Günaydın kızlar
Benim de bugün doktor randevum var. İstanbul’da yaşıyorum. Malum Covid vakaları en çok bu şehirde olduğu için hastaneye gitmek istemedim. Özel bir klinikten randevu aldım. Ama hiç gidesim yokYani şu an 6. Hafta içerisindeyim, keseyi görüp, kalp atışı duyabilir miyi? Şimdi git haftaya gel demesinden korkuyorum. İstanbul’da evden çıkmak çok tehlikeli yani. Biraz daha bekleyip haftaya mı ertelesem bilemedim. Ama karantina da gelebilir bizim şehre. Kafamda deli sorular
İlk muayene olduğu için gitmelisin bence ama hastane tercih etme nerede olduğunu bilmiyoruz çünkü hastane çok riskli. özel klinik yada muayenehane tercih edebilirsin kalp atışı duymak için gitmen gerekirGünaydınlar...istanbuldayım Bende aynı şekilde düşünüyorum hiç gitmedim bugüne kadar gitmekte istemiyorum folik asit almaya başladım sadece.. gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım
İlk muayene olduğu için gitmelisin bence ama hastane tercih etme nerede olduğunu bilmiyoruz çünkü hastane çok riskli. özel klinik yada muayenehane tercih edebilirsin kalp atışı duymak için gitmen gerekir
Evet benimki 7 ocakti ama 10 aralikta dogmustu sipam buyuk oglum 10 yasinda senin minik nasil bizim ocak bebeleri cok uykusuz seninkide oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?