Ay neguzel biZim gruptaki kizlar agliyor bende dahil erende 3 gun once alt iki disini cikardi bi rahatladi ayni dert bizdede var beraber uyuyoruz alistirmam lazim nasil nereden baslayacagimi da bilmiyorum hadi.hayirli haberler ile gel haber vrr bizede ben bugun 2. Kani verdim bakalim artik duzenlimiSon 2 gündür inanmazsın hiç uyanmadan uyuyor. tek kötü yanı şu; ortamızda yatırıyoruz ve artık ayırmamız lazım. Odasına geçirmeye çalışacağım hazır okullar uzaktan eğitimdeyken, ben de evdeyken öyle yapayım diyorum. 2 gün öncesine kadar gece hem uyanıp hem bağırıyordu, bi baktım alttaki 2 dişi daha çıkmış halbuki hiç kabarmamıştı.. Şaşırdım ben de, ondan huzursuzmuş yani. Belki seninki de öyledir ha?
Aaa benimde eşim malatyalı hemşeri sayılırızOlabilir ben istanbulda yasiyorum ama malatyaliyim :)
Cumartesi sata göre 6+2 idim canım ama ultrasonda 6+1 çıktık kalp atışını aldıkKızlar bir sorum olucak cmrts kontrole gittim kese görünmedi beta 4604 çıktı, pazartrsi tekrar gittim bu sefer direk baktı kan almadan kese belli belirsiz oluşmuş dedi. Haftaya pazartesi tekrar gideceğim o zmn 6+0 olacak sizce bebiş ve kalp atışı olur mu siz ne zaman gördünüz?
Günaydın kızlar
Benim de bugün doktor randevum var. İstanbul’da yaşıyorum. Malum Covid vakaları en çok bu şehirde olduğu için hastaneye gitmek istemedim. Özel bir klinikten randevu aldım. Ama hiç gidesim yokYani şu an 6. Hafta içerisindeyim, keseyi görüp, kalp atışı duyabilir miyi? Şimdi git haftaya gel demesinden korkuyorum. İstanbul’da evden çıkmak çok tehlikeli yani. Biraz daha bekleyip haftaya mı ertelesem bilemedim. Ama karantina da gelebilir bizim şehre. Kafamda deli sorular
Kızlar bir sorum olucak cmrts kontrole gittim kese görünmedi beta 4604 çıktı, pazartrsi tekrar gittim bu sefer direk baktı kan almadan kese belli belirsiz oluşmuş dedi. Haftaya pazartesi tekrar gideceğim o zmn 6+0 olacak sizce bebiş ve kalp atışı olur mu siz ne zaman gördünüz?
Günaydın kızlar ♥
Benim de bugün doktor randevum var. İstanbul’da yaşıyorum. Malum Covid vakaları en çok bu şehirde olduğu için hastaneye gitmek istemedim. Özel bir klinikten randevu aldım. Ama hiç gidesim yok☹Yani şu an 6. Hafta içerisindeyim, keseyi görüp, kalp atışı duyabilir miyi? Şimdi git haftaya gel demesinden korkuyorum. İstanbul’da evden çıkmak çok tehlikeli yani. Biraz daha bekleyip haftaya mı ertelesem bilemedim. Ama karantina da gelebilir bizim şehre. Kafamda deli sorular
Günaydınlar...istanbuldayım Bende aynı şekilde düşünüyorum hiç gitmedim bugüne kadar gitmekte istemiyorum folik asit almaya başladım sadece.. gitsem mi gitmesem mi çok kararsız kaldım
Fetal kalp ultrasonları var evde alabilirsiniz kalp atışlarını duyabiliyorsunuzKeske evde ultrason cihazım olsaydı da merak ettiğimde mercimeğime bakabilseydim
Bünyeden bünyeye değişen şeyler bunlar kimisi belirtileri 3 ay dolana kadar yaşar kimisi dogurana kadar.kotu düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım ama mutlaka doktora git canım mutlakaKızlarrrr çok önemli bir sorum varrr
8+1 günlük bebeğim en son 2 hafta kadar önce kalp atısını duymuştuk, daha hiç Gitmedim ve 2 gündür sanki belirtilerim kesildii(( mide bulamtım olurdu her gece uykudan uyandıran, 2 gecedir yok, kasıgımda ara ara batmalar olurdu o da yokk ( kötü düşünmek istemiyorum sizinde belirti yaşamadıgınız günler oldu muu
Bünyeden bünyeye değişen şeyler bunlar kimisi belirtileri 3 ay dolana kadar yaşar kimisi dogurana kadar.kotu düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım ama mutlaka doktora git canım mutlaka
Yerleşme kanaması olabilir benimde 3 gun sürdü damla şeklinde aşırı agrın ve kanama yoksa korkma canım benimde hafif karin agrım vardı adet sancisinin hafifi gibi ağır iş yapma yatmaya devam et yarında doktora git mutlakaHerkese merhaba. Burayi sessizden takip edenlerdenim. 6+1 haftalık hamileyim. Malum sebeplerden ötürü hastaneye gidemiyorum maalesef. O yuzden size danışmak istedim. Hamileliği öğrendiğimden beri hafiften bir sancim oluyordu. Dun aksamdan beri kahverengi bir akintim var. Afedersiniz ama sadece peceteye geliyor camasirima fln bulasmiyor. Doktorum bugun izinliymis. Yarina kdr beklemem gerek ama su an cok takılıyor aklima. Oyle abartılı bir agrim yok yerlesmedir diye tahmin ediyorum ama icimde rahat deil bir yandan. Yarina kdr bitmeze doktora gitmeyi düşünüyorum. Doktorum kanaman olabilir cok şiddetli olmadığı surece korkma ve evden cikma demisti. Yatip dinleniyorum elimden baska birsey gelirmi bilmiyorum.
Ben doktoruma korkuyorum dedim eldiveni giy maskeni tak bisey olmaz korkma dediŞu Covid-19 korkusundan gitmek istemiyordum bu vakte kadar, ama akşama bi giderim hastane cok yoğun olmuyor gec vakitlerdemahvettin bizi koronaa git artık
Maşallah Canım hayırlı olsun gözünüzaydın :) bende 5+5 deyim daha hiç hastaneye gitmedim merak ediyorum 13 üne randevu aldım inşallah o zamana biraz sakinler bu malum günler 2 yaşında da oğlum var korkuyorum Allah korusun inşallah hepimizi..bayanlar selam
bende p.tesi günü bebegimin kalp atışını duydum çok şükür..
Allahim o ne güzel duygu öyle..
Ve ptesi itibari mide bulantilari basladi..katlanarak artiyor..şu 3 gün 3 ay gibi geçiyor..
6.hafta içindeyim ultrason ile uyumluyuz çok şükür..
Mide bulantisi için ilaç verdi dr ama derdime pek çare olmuyor..evde uyguladiginiz doğal metotlar var ise alırım bi dal
İnşallah oyledir. Ilk başladığında sancim oldu ama su an o da yok. Sadece yerlesme kanamasi için geç sanki biraz o kafami karıştırıyorYerleşme kanaması olabilir benimde 3 gun sürdü damla şeklinde aşırı agrın ve kanama yoksa korkma canım benimde hafif karin agrım vardı adet sancisinin hafifi gibi ağır iş yapma yatmaya devam et yarında doktora git mutlaka
O belli olmuyor canım adetten once olanda var 8 haftalık olanda var artmadığı sürece sorun yokİnşallah oyledir. Ilk başladığında sancim oldu ama su an o da yok. Sadece yerlesme kanamasi için geç sanki biraz o kafami karıştırıyor
Canın bbnde öyle dediğin gibi şuan 5+2yim 4+4den beri devam ediyor doktor kanama bölgesi görmediği halde progestan başladı yerleşme kanaması olabilir dedi bende bol bol dinleniyorumİnşallah oyledir. Ilk başladığında sancim oldu ama su an o da yok. Sadece yerlesme kanamasi için geç sanki biraz o kafami karıştırıyor
ilk haftalarda muayene önemli..
dis gebelik riski, boş gebelik vs..bunlarin olma ihtimali dahilinde takibi önemli..
Ben özel dragos tip merkezi bulent kars a gidiyorum..ablaminda dr idi.
Anadolu yakasında iseniz tavsiye ederim.
Hastane ortamindan kalabaligindan uzak steril bi yer ayrica..
Artmiyor cok sukur azaliyor bile. Ins oyledir bu zor zamanlarda allahim dara koymasin insallahO belli olmuyor canım adetten once olanda var 8 haftalık olanda var artmadığı sürece sorun yok
Sanirim tek elimizdrn gelen dinlenmek olacakCanın bbnde öyle dediğin gibi şuan 5+2yim 4+4den beri devam ediyor doktor kanama bölgesi görmediği halde progestan başladı yerleşme kanaması olabilir dedi bende bol bol dinleniyorum
bayanlar selam
bende p.tesi günü bebegimin kalp atışını duydum çok şükür..
Allahim o ne güzel duygu öyle..
Ve ptesi itibari mide bulantilari basladi..katlanarak artiyor..şu 3 gün 3 ay gibi geçiyor..
6.hafta içindeyim ultrason ile uyumluyuz çok şükür..
Mide bulantisi için ilaç verdi dr ama derdime pek çare olmuyor..evde uyguladiginiz doğal metotlar var ise alırım bi dal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?