2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bende az önce kontrolden geldim. 7 haftalığız şuan. Düşük önleyici kullanıyorum gebeliğin başından beri. Bugün de coraspin başladı.
Coraspin kullanan var mı aranızda.

Kızlar bende az önce kontrolden geldim. 7 haftalığız şuan. Düşük önleyici kullanıyorum gebeliğin başından beri. Bugün de coraspin başladı.
Neden düşük önleyici verdi önlem amaçlımı yoksa lekelenme mi vardı

Ben doktoruma korkuyorum dedim eldiveni giy maskeni tak bisey olmaz korkma dedi tedbirini al git canım mutlaka..bu ayın 15 ine kadar artış olacakmış 15 inden sonra azalıp mayısta bitecekmiş dua edelim
cnm ben buugn keseyi gordum 5haftalikmis
Bana 2haftasonra kalpatisi icin geldedi

banada bastan beri verdi corspirini

Ben hem iğne hem coraspin kullanıyorum size neden verdi

Kızlarrrr eveett bugün bebişi de gördük, kalp atışını da duyduk
Ben 7+4 hesaplarken 6+6 çıktım :) 20 Kasım 40. haftan ama 10-20 Kasım arası muhtemelen doğar dedi.
Doktor her şeyin çok güzel, hayatına normal devam edebilirsin dedi. Kan ve idrar tahlillerimi de verip çıktım.
Kalp atışını da duyunca artık iyiden iyiye emin olduk ki hamileyim :)

Dido44 canımm

Ben varım cnm corasprin kullaniyorum

masallah canım bebegi gordunzmu veya kacıncı haftanzda gordunuz öyle sorayım
Kalp atışını duyduk bugün. 7 haftalık. Baştan lekelenmeler vardı. İğne ile başladık sonra hap kullandık düşük için. Bugünde coraspin verdi. Coraspin ne için verildi tam anlayamadım.

merhaba geçen hafta alttan ultrason ile keseyi gördük adetime göre 6 haftalıktım ama doktor 2 hafta geridem gidiyoruz 4 haftalık şuan dedi kese boyu 6mm di. 10 gün snra gel kalp atışına bakalım dedi haftaya gidicem. Sorum şu aşırı mide bulantısı kokuya hassasiyet ve iştahsızlık var sizde durumlar nasıl

Ben bugün ultrasona göre 7+0 ım kalp atışlarını falanda duydum ama öle ağır belirtilerim yok koku hassasiyeti hiç yok sabah hafif bulantı oluo bide gögüs ve kasık ağrısı o kadar herkeste farklı oluyor kimisi aylarca kusuyo kiminin hiç midesi bile bulanmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…