2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah sizin şikayetleriniz neler benimle aynı şeylerden muzdarip birini bulmak istiyorum
Aminn canım
Benim şikayetim yok hamdolsun. Bu da normal mi ne bileyim insan buluttan nem kapıyor. Mide bulantısı çok çok az yaşadım varla yok arası. Gaz sancısı ve kabızlık oluyor. Göğüs hassasiyetim kayboldu

Hmm senin daha da düşükmüş canım emzirmeyi bıraktın anladığım kadarıyla
bıraktım.istemeyerek te olsa bebeğimin kaka sayısı çok arttı 7 defa cıktı dün birde kusması oldu.dun öğlenden beri kestim ama.goguslerim feci şekilde inşallah kolay atlatırız ikimizde anneliğin her aşaması çok.zor ama çok.keyifli

günde kaç kez emiyordu? Benim kızımda hiçbirşey olmadı henüz kaç haftadasın

günde kaç kez emiyordu? Benim kızımda hiçbirşey olmadı henüz kaç haftadasın

önceden her saat başı nerdeyse , öğrendiğimde 5 haftaliktı iki haftadır ekstra emmeleri biraktim sadece uyku oncesine dusurdum.dunde öğleden sonra tamamen kestim.bizim emerek uyuma alışkanlığı var o kötü etkiledi.birde gece 10 kez kalkardı emmek için.sizin gece emmeleriniz belki azalmistir

Kızlar ben dün gece çok rahatsızlandım. Afedersiniz tuvalete çıkacaktım, kaç gündür kabızlık sorumum vardı. Bayağı sıkıntı yaşayınca doktorumun verdiği dupalac şurup vardı onu içtim. Üzerine de birkaç bardak su içtim etki etsin diye. Yok olmuyor, şurup da bir işe yaramadı, uyumayı deniyorum ama öyle bir ağrı var ki kalçamda mahvoldum. Eşime dedim yasak masak git nöbetçi eczaneye lavman al, saat olmuş 2.30 o sırada. Gitti aldı geldi, hamilelerin kullanabildiği, minik bir tüp. Birkaç tane aldırdım beceremem diye, ilkini beceremedim. İkincisinde daha çok beklemeye çalıştım ama Aman Allah’ım nasıl bir acı.
İlkini normal doğum yaptım ben, yarışır bu durum yani. Biraz rahatladım sonra ama uyuduğumda sabah ezanı okunuyordu yani. Sabah kalkınca da mide bulantıma rağmen yarım çay bardağı zeytinyağı içtim, kayısıları ılık suya koydum yedim. Üzerine hafif bir kahvaltı yaptım. Şimdi midem ağzımda, kalçamdaki ağrı devam. hareketsizlikten, hastalık hastası olduk, Allah’ım beterinden saklasın, şu günler bitsin bir an önce...

ya benim öyle durumlarda zeytinyağına incir.koyup yemek sonrada zeytinyağını içmek iyi geliyor çok geçmiş olsun

Allah kolaylık versin canım kaç aylık bebeğin?

Geçmiş olsun bir ara ben de dedim hiç geçmeyecek o kadar zor ve sancılı ki

kizlar bu arada kimler nerden ben istanbuldan belki yazmissinizdir ama.
oğlum için mart anneleri grubuna üyeydim oradakilerle çok güzel arkadasliklar kurduk.hatta buluşmalar yaptık

Bizde önceden yenidoğan gibi sürekli emiyorduk bırakmaya karar verince azalttık gece 100 kere uyanırdı azaltınca 2 ye düştü şimdi bazen 1 bazen iki bazen hiç uyanmıyor değişiyor yani

kizlar bu arada kimler nerden ben istanbuldan belki yazmissinizdir ama.
oğlum için mart anneleri grubuna üyeydim oradakilerle çok güzel arkadasliklar kurduk.hatta buluşmalar yaptık
Bende 2018 Mayıs annelerindeydim hatta ehatsapptan hala konuşuyoruz grubumuz var çoğu ile buluştuk bende istanbuldayım

Ben 4 kg verdim ama benim hamilelik öncesi kilom fazlaydı zaten mide bulantısı da çok sık olunca kilo verdim

ben samsundan katılıyorum. bizde 2015ağustos ayı tüp bebek grubuyla görüşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…