2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende baya sorun yasadım canım doktor bana demır ılaclı folık asıt verdı oda baya karnımı bozuyor rahatlıyorum ama o acıyı bılıyorum gece bende uyandım kac kere ölün gibi ya

Canim gecmis olsun hamilelikte iyice kabizlik oluyo malatyali olmama ragmen cagala disinda baska kaysi yiyemem bende bagirsak tembelligi var zaten iki kere ayni sekilde oldum gunde mecburenn 3-4 kaysi yiyiyorum sende oyle yap

Bende de mide bulantısı zerre olmadı iştah desen maşallahi var ilk yumurtlama günümden 2 hafta öncesine kadar göğüs ağrım vardı ama şimdi oda yok gaz ve şişkinlik oluyo onun dışında aham şaham duyduklarım gibi belirti yok bide kilo vermişim bacaklarım kalçam zayıflamış baya. göbek tek var oda şişkinlik falan yani günlerim geçmese hala anlayamazdim gebe olduğumu. sağlıklı birşey mi bilmiyorum kafama takmıyo değilim ablamlar çevremdekiler mide bulantısı hep yaşamış ama bende tık yok şanslıyım sanırım sağlıklı bir durumsa

Kiz masallah de hic endiselenme insallah herkesin farkli geciyo tafini cikart canim benimkide sanki hamile degil hasta gibi geciyo 3 bakicim var sagolsun

Ben de çok endişelenmiştim canım sağ olsun burdaki arkadaşlar rahatlattı

Bende öyleyim bulantı yok canım

Kizlar doktor prilam verdi artik oda fayda etmiyor neyesem kusuyorum napacam
Hapicmem laxim demin oda cikti
Cokfeci midem dayanamiyorum artik
Folikasit vsicmem lazim geri çıkıyor

Selam arkadaşlar . Yazdıklarınızın hepsını okuyorum . Mıde bulantısı azaldı bıraz bende Özellikle şu sıralar geç kalktığım için evden çıkmadığım için kahvaltıyı da geç yapıyorum o yüzden biraz sabahları bulantı yaşıyorum ama geçen haftaya göre daha iyiyim herhangi bir ilaç kullanmadan Geçirdim bu dönemi tabi tam anlamıyla bitmiş değil yakın zamanda kontrolüm var 1 Mayıs’ta o günü bekliyorum inşallah kalp atışını duyup rahatlayacağım zaten bir defa duydum da malum sürekli doktora da gidemiyoruz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Bazı olumsuz durumları olanlar olmuş herkese acil şifalar diliyorum ve çocuk isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde Rabbim nasip etsin inşallah

Bizde önceden yenidoğan gibi sürekli emiyorduk bırakmaya karar verince azalttık gece 100 kere uyanırdı azaltınca 2 ye düştü şimdi bazen 1 bazen iki bazen hiç uyanmıyor değişiyor yani
işte biz daha önceden belki gece emmelerini kesmeliydik hani onlarında sağlıklı bir uyku du
Bende 2018 Mayıs annelerindeydim hatta ehatsapptan hala konuşuyoruz grubumuz var çoğu ile buluştuk bende istanbuldayım
evet bizde 24 anneyiz çok güzel anlar anılar biriktirdik inş bu grubumuzda öyle olur.erken doğuma giderken bile ilk oraya yazmiştimsuyum geldi diye

doktot onermedi serum icin hastaneye gitmem lazim hastaneler hep virus
yakında hemşire yaa sağlıkçı varsa takabilirdi aslında ama doktorun önermediyse.yapacak birşey yok 9 aylık hamileliği serumla geçiren tanıdıklarım var inş seninki hemen biter hiç gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…