- 4 Aralık 2019
- 831
- 1.060
- 63
Bende baya sorun yasadım canım doktor bana demır ılaclı folık asıt verdı oda baya karnımı bozuyor rahatlıyorum ama o acıyı bılıyorum gece bende uyandım kac kere ölün gibi yaKızlar ben dün gece çok rahatsızlandım. Afedersiniz tuvalete çıkacaktım, kaç gündür kabızlık sorumum vardı. Bayağı sıkıntı yaşayınca doktorumun verdiği dupalac şurup vardı onu içtim. Üzerine de birkaç bardak su içtim etki etsin diye. Yokolmuyor, şurup da bir işe yaramadı, uyumayı deniyorum ama öyle bir ağrı var ki kalçamda mahvoldum. Eşime dedim yasak masak git nöbetçi eczaneye lavman al, saat olmuş 2.30 o sırada. Gitti aldı geldi, hamilelerin kullanabildiği, minik bir tüp. Birkaç tane aldırdım beceremem diye, ilkini beceremedim. İkincisinde daha çok beklemeye çalıştım ama Aman Allah’ım nasıl bir acı.
İlkini normal doğum yaptım ben, yarışır bu durum yani. Biraz rahatladım sonra ama uyuduğumda sabah ezanı okunuyordu yani. Sabah kalkınca da mide bulantıma rağmen yarım çay bardağı zeytinyağı içtim, kayısıları ılık suya koydum yedim. Üzerine hafif bir kahvaltı yaptım. Şimdi midem ağzımda, kalçamdaki ağrı devam. hareketsizlikten, hastalık hastası olduk, Allah’ım beterinden saklasın, şu günler bitsin bir an önce...
Canim gecmis olsun hamilelikte iyice kabizlik oluyo malatyali olmama ragmen cagala disinda baska kaysi yiyemem bende bagirsak tembelligi var zaten iki kere ayni sekilde oldum gunde mecburenn 3-4 kaysi yiyiyorum sende oyle yapKızlar ben dün gece çok rahatsızlandım. Afedersiniz tuvalete çıkacaktım, kaç gündür kabızlık sorumum vardı. Bayağı sıkıntı yaşayınca doktorumun verdiği dupalac şurup vardı onu içtim. Üzerine de birkaç bardak su içtim etki etsin diye. Yokolmuyor, şurup da bir işe yaramadı, uyumayı deniyorum ama öyle bir ağrı var ki kalçamda mahvoldum. Eşime dedim yasak masak git nöbetçi eczaneye lavman al, saat olmuş 2.30 o sırada. Gitti aldı geldi, hamilelerin kullanabildiği, minik bir tüp. Birkaç tane aldırdım beceremem diye, ilkini beceremedim. İkincisinde daha çok beklemeye çalıştım ama Aman Allah’ım nasıl bir acı.
İlkini normal doğum yaptım ben, yarışır bu durum yani. Biraz rahatladım sonra ama uyuduğumda sabah ezanı okunuyordu yani. Sabah kalkınca da mide bulantıma rağmen yarım çay bardağı zeytinyağı içtim, kayısıları ılık suya koydum yedim. Üzerine hafif bir kahvaltı yaptım. Şimdi midem ağzımda, kalçamdaki ağrı devam. hareketsizlikten, hastalık hastası olduk, Allah’ım beterinden saklasın, şu günler bitsin bir an önce...
Bende de mide bulantısı zerre olmadı iştah desen maşallahi var ilk yumurtlama günümden 2 hafta öncesine kadar göğüs ağrım vardı ama şimdi oda yok gaz ve şişkinlik oluyo onun dışında aham şaham duyduklarım gibi belirti yok bide kilo vermişim bacaklarım kalçam zayıflamış baya. göbek tek var oda şişkinlik falan yani günlerim geçmese hala anlayamazdim gebe olduğumu. sağlıklı birşey mi bilmiyorum kafama takmıyo değilim ablamlar çevremdekiler mide bulantısı hep yaşamış ama bende tık yok şanslıyım sanırım sağlıklı bir durumsaAminn canım
Benim şikayetim yok hamdolsun. Bu da normal mi ne bileyim insan buluttan nem kapıyor. Mide bulantısı çok çok az yaşadım varla yok arası. Gaz sancısı ve kabızlık oluyor. Göğüs hassasiyetim kayboldu
Kiz masallah de hic endiselenme insallah herkesin farkli geciyo tafini cikart canim benimkide sanki hamile degil hasta gibi geciyo 3 bakicim var sagolsunBende de mide bulantısı zerre olmadı iştah desen maşallahi var ilk yumurtlama günümden 2 hafta öncesine kadar göğüs ağrım vardı ama şimdi oda yok gaz ve şişkinlik oluyo onun dışında aham şaham duyduklarım gibi belirti yok bide kilo vermişim bacaklarım kalçam zayıflamış baya. göbek tek var oda şişkinlik falan yani günlerim geçmese hala anlayamazdim gebe olduğumu. sağlıklı birşey mi bilmiyorum kafama takmıyo değilim ablamlar çevremdekiler mide bulantısı hep yaşamış ama bende tık yok şanslıyım sanırım sağlıklı bir durumsa
Kiz masallah de hic endiselenme insallah herkesin farkli geciyo tafini cikart canim benimkide sanki hamile degil hasta gibi geciyo 3 bakicim var sagolsun
Ben de çok endişelenmiştim canım sağ olsun burdaki arkadaşlar rahatlattıBende de mide bulantısı zerre olmadı iştah desen maşallahi var ilk yumurtlama günümden 2 hafta öncesine kadar göğüs ağrım vardı ama şimdi oda yok gaz ve şişkinlik oluyo onun dışında aham şaham duyduklarım gibi belirti yok bide kilo vermişim bacaklarım kalçam zayıflamış baya. göbek tek var oda şişkinlik falan yani günlerim geçmese hala anlayamazdim gebe olduğumu. sağlıklı birşey mi bilmiyorum kafama takmıyo değilim ablamlar çevremdekiler mide bulantısı hep yaşamış ama bende tık yok şanslıyım sanırım sağlıklı bir durumsa
Bende öyleyim bulantı yok canımBende de mide bulantısı zerre olmadı iştah desen maşallahi var ilk yumurtlama günümden 2 hafta öncesine kadar göğüs ağrım vardı ama şimdi oda yok gaz ve şişkinlik oluyo onun dışında aham şaham duyduklarım gibi belirti yok bide kilo vermişim bacaklarım kalçam zayıflamış baya. göbek tek var oda şişkinlik falan yani günlerim geçmese hala anlayamazdim gebe olduğumu. sağlıklı birşey mi bilmiyorum kafama takmıyo değilim ablamlar çevremdekiler mide bulantısı hep yaşamış ama bende tık yok şanslıyım sanırım sağlıklı bir durumsa
Canim bazen folikasitlerde mide bulantisi yapiyo sen denedinmiKizlar doktor prilam verdi artik oda fayda etmiyor neyesem kusuyorum napacam
Hapicmem laxim demin oda cikti
Cokfeci midem dayanamiyorum artik
Folikasit vsicmem lazim geri çıkıyor
beim tozdu icemedim hapsal aldim doktor bana birsuru hapverdi vitamin folikasit ama hepsi cikiyor içinden napacam bilemiyorumCanim bazen folikasitlerde mide bulantisi yapiyo sen denedinmi
Evet ikizler çok şükür gittim ben gidiyorum hep valla mecburAaaa kontrole de gittin yanii bi de senin ikizdi demi canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çift yumurta ikisi miEvet ikizler çok şükür gittim ben gidiyorum hep valla mecbur
Merhaba canım ben de Samsun dayım Atakum da sen neredesinben samsundan katılıyorum. bizde 2015ağustos ayı tüp bebek grubuyla görüşüyoruz
bende atakumdayimMerhaba canım ben de Samsun dayım Atakum da sen neredesin
işte biz daha önceden belki gece emmelerini kesmeliydik hani onlarında sağlıklı bir uyku duBizde önceden yenidoğan gibi sürekli emiyorduk bırakmaya karar verince azalttık gece 100 kere uyanırdı azaltınca 2 ye düştü şimdi bazen 1 bazen iki bazen hiç uyanmıyor değişiyor yani
evet bizde 24 anneyiz çok güzel anlar anılar biriktirdik inş bu grubumuzda öyle olur.erken doğuma giderken bile ilk oraya yazmiştimBende 2018 Mayıs annelerindeydim hatta ehatsapptan hala konuşuyoruz grubumuz varçoğu ile buluştuk bende istanbuldayım
canım serum bağlarsanız rahatlatır birazKizlar doktor prilam verdi artik oda fayda etmiyor neyesem kusuyorum napacam
Hapicmem laxim demin oda cikti
Cokfeci midem dayanamiyorum artik
Folikasit vsicmem lazim geri çıkıyor
doktot onermedi serum icin hastaneye gitmem lazim hastaneler hep viruscanım serum bağlarsanız rahatlatır biraz
yakında hemşire yaa sağlıkçı varsa takabilirdi aslında ama doktorun önermediyse.yapacak birşey yok 9 aylık hamileliği serumla geçiren tanıdıklarım var inş seninki hemen biter hiç gerek kalmazdoktot onermedi serum icin hastaneye gitmem lazim hastaneler hep virus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?