2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
benimde 2 gündür mide bulantım geçti 10+6 haftalığım ve bende kilo verdim ama kilo vermekte sıkıntı yok bazı hamilelerde normal

merhaba ilk bebeğimiz kaç aylık benimde 15 aylık bir bebeğim var dün itibari ile kestim sütten.kaka sayısı arttı kurmasında olunca.siz tandem yapmayın dusunuyorsunuz
Yok canım kesinlikle düşünmüyorum daha şimdiden emzirmek işlence gibi oldu biz zaten bırakma aşamasındaydık virüs Çıkınca güçlü olsun diye devam ettim ama risk bitince hemen bırakacağım.. benim kızım 23 aylık olacak 28inde artık geldi geçiyor bile ama bakalım... benim kızım henüz tepki vermedi ama zaten 24 saatte toplam 2-4 arasında emiyor çok azalttık

Ben de bi rahatsızlık yaşamıyorum hamdolsun ama oruç tutunca su işini nasıl halledeceğiz? Açlık önemli değil benim için

Arkadaşa katılıyorum her doktor baktırmıyorum özellikle söylemen gerekiyor bazen ben unuttum diye benimkine baktırmadılar

Bir arkadaşım daha söyledi en başta oldu bi de sonda başka olmadı diye

Benim de pazartesi canım inşallah güzel haberler alalım. 10+4 şuan
Bende pazartesi gidiyorum doktora adet tarihine göre 10+5 olacak ama 2 hafta geriden geliyordu bakalım haftasını yakalayacak mı yoksa doktor son adet tarihini değiştirecek mi

benimde 2 gündür mide bulantım geçti 10+6 haftalığım ve bende kilo verdim ama kilo vermekte sıkıntı yok bazı hamilelerde normal
Şimdiye kadar karnım davul gibiydi bugün inmiş bi anda, tartıldım kilo vermişim

Bende pazartesi gidiyorum doktora adet tarihine göre 10+5 olacak ama 2 hafta geriden geliyordu bakalım haftasını yakalayacak mı yoksa doktor son adet tarihini değiştirecek mi
Benim de adet tarihine göre dört gün gerideydi en son gittiğimde. Yakalama durumu mu oluyormuş ben hiçbir şey bilmiyorum ya

Benim de adet tarihine göre dört gün gerideydi en son gittiğimde. Yakalama durumu mu oluyormuş ben hiçbir şey bilmiyorum ya
ilerde haftalarca öne geçebiliyor çok değişiyor ilk haftalar uyumlu oluyor ilerde atıyorum 20 haftalıksa 22 haftalık çıkabiliyor bu yüzden son adet tarihi çok önemli kimi bebek tombiş kimisi zayıf oluyor

ilerde haftalarca öne geçebiliyor çok değişiyor ilk haftalar uyumlu oluyor ilerde atıyorum 20 haftalıksa 22 haftalık çıkabiliyor bu yüzden son adet tarihi çok önemli kimi bebek tombiş kimisi zayıf oluyor
Vaaay çok heyecanlı

Pazartesi içiniz rahat etsin dr gözükün ben baştan beri kilo verdiğim için normal karşılıyorum kendimde ama inşallah birşey yoktur.İçinizi ferah tutun

benimde inanilmaz enerjim düşüyor o emdikçe .senin bebeğin için hemen hemen bırakma vakti gelmiş zaten.benim yavrum için erken oldubirde henüz kontrole de hiç gitmedim bu hamilelikte inanılmaz bir rahatlık çöktü bana

Pazartesi içiniz rahat etsin dr gözükün ben baştan beri kilo verdiğim için normal karşılıyorum kendimde ama inşallah birşey yoktur.İçinizi ferah tutun
kaç kg vermiştiniz bende 2 kg verdim 7 haftalık hamileyim ama aynı zamanda emziriyordum. önceki hamileliğimde ilk 3 ay hiç kg alamamıştım

Biz çoktan 1 ay önce bırakıyorduk ama kızımın şansı benim şansızlığım oldu

Bilmiyorum işte oruç tutan hamilelerin iftarla sahur arasi 2. 2.5 litre su içmesi gerekirmiş bende kafa karışıklığından sizlere sormak istedim
Ben doktora bir sormayı düşünüyorum. Bir gün tutup bir gün tutmasak nasıl olur acaba?

Bilmiyorum işte oruç tutan hamilelerin iftarla sahur arasi 2. 2.5 litre su içmesi gerekirmiş bende kafa karışıklığından sizlere sormak istedim
belki ilk günler denenebilir yengem bebeğine 1 aylık hamileyken tutmuştu gayette sağlıklı doğdu ama ben kendime pek güvenemiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…