2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
planlimiydi senin hamileliğin benimki sürpriz oldu ya sevinemedim bile diğeri çok ufak diye
Yok canım planlı değil ama sevindim öğrenince ikisinin arası çok olmasın isterdim hep biraz erken oldu yine de 25 26 aylık olsa daha iyi olurdu diyorum bazen ama yinede sevindim çok zor olmaz herhald e

Masallah masallah bende vitamin olarak prenatallife kullaniyorum tup bebek doktorum onermisti onun icindede hersey var ayrica dedim balik yagida kullansammi balik bu aralar yiyemiyorum sanki tiksindim gibi ama ceviz findik badem yiyorum karar veremedim en iyisi doktoruma sorayim

Ben doktora bir sormayı düşünüyorum. Bir gün tutup bir gün tutmasak nasıl olur acaba?
Doktora sorduğunda bizi de Bilgilendir lütfen kazaya kaldığında kaldıkça kalıyor seneye ramazanda ise emziriyo olucaz yani kazaları bı kaç sene tutamicam bilmiyorum kafam da deli sorular inşallah rabbim yardım eder hepimize de tutarız

Aynı şeyler düşünüyorum ben de canım. Amin Rabbim kolaylığıni verir inşallah. Sorayım bakalım ne diyecek

Yok canım planlı değil ama sevindim öğrenince ikisinin arası çok olmasın isterdim hep biraz erken oldu yine de 25 26 aylık olsa daha iyi olurdu diyorum bazen ama yinede sevindim çok zor olmaz herhald e
inşallah canım zor olmaz oğlum prematüre doğdu yoğun bakım süreci oldu ona rağmen cabuk adapte olduk birbirimize çok kolaydı büyütmek inş ikinci bebeğinde öyle olur

Ben de regenesis max kullanıyorum, içinde her şey var insanın içi rahat ediyor :) ayriyetten demir ve d vitamini de kullanıyorum. Hepsi düşük çıktı.
onların tahlilini yaptıramadım hastaneye gidip. demirim benim hep düşüktür. kesin düşük çıkr yaptırsam. bir sonraki kontrolde demir takviyesi veririz demişti doktor. haftaya gidicem bakalım vçne verecek.

ben tutmayacağım. ilk gebeliğimde de tutmadım bunda da düşünmüyorum. bebek artık anneden besleniyor. yemek değil de susuz bırakmak istemiyorum vücudumu.bir de zaten evin içindeyiz. açlıktan da halsizlik çökecek daha bir bunalım modunda hissederim ben kendimi Allah izin verirse daha sonra borçlarımı tutarım. tutacak olanlara Allah kolaylık versin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah sizin şikayetleriniz neler benimle aynı şeylerden muzdarip birini bulmak istiyorum
sizin şikayetler ne benim bir tek tansiyonum düşüyor halsizlik var.onun dışında hiç.bulantim yok ama midem taş gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…