- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 32
Yok canım planlı değil ama sevindim öğrenince ikisinin arası çok olmasın isterdim hep biraz erken oldu yine de 25 26 aylık olsa daha iyi olurdu diyorum bazen ama yinede sevindim çok zor olmaz herhald eplanlimiydi senin hamileliğin benimki sürpriz oldu ya sevinemedim bile diğeri çok ufak diye
Masallah masallahBenim saçlarım aşırı döküldüğü için vitamin istedim doktordan oda içinde omega olan vitamin verdi gerçekten azaldı dökülmem demek ki bişey eksikmiş hala emzirdiğim için iki bebeğim ne var ne yok çekiyorlar benden
Doktora sorduğunda bizi de Bilgilendir lütfen kazaya kaldığında kaldıkça kalıyor seneye ramazanda ise emziriyo olucaz yani kazaları bı kaç sene tutamicam bilmiyorum kafam da deli sorular inşallah rabbim yardım eder hepimize de tutarızBen doktora bir sormayı düşünüyorum. Bir gün tutup bir gün tutmasak nasıl olur acaba?
Aynı şeyler düşünüyorum ben de canım. Amin Rabbim kolaylığıni verir inşallah. Sorayım bakalım ne diyecekDoktora sorduğunda bizi de Bilgilendir lütfen kazaya kaldığında kaldıkça kalıyor seneye ramazanda ise emziriyo olucaz yani kazaları bı kaç sene tutamicam bilmiyorum kafam da deli sorular inşallah rabbim yardım eder hepimize de tutarız
Evet normal geliyo insana başkalarındada görünce ama hasssasiyet geçtikten sonra gittim normaldi herşey çok şükür inşallah hep öyle devam ederiyi bari yalnız değilim
inşallah canım zor olmaz oğlum prematüre doğdu yoğun bakım süreci oldu ona rağmen cabuk adapte olduk birbirimize çok kolaydı büyütmek inş ikinci bebeğinde öyle olurYok canım planlı değil ama sevindim öğrenince ikisinin arası çok olmasın isterdim hep biraz erken oldu yine de 25 26 aylık olsa daha iyi olurdu diyorum bazen ama yinede sevindim çok zor olmaz herhald e
Aaaa kontrole de gittin yanii bi de senin ikizdi demi canımEvet normal geliyo insana başkalarındada görünce ama hasssasiyet geçtikten sonra gittim normaldi herşey çok şükür inşallah hep öyle devam eder
Siz kaç haftalıksiniz pekiAynı şeyler düşünüyorum ben de canım. Amin Rabbim kolaylığıni verir inşallah. Sorayım bakalım ne diyecek
onların tahlilini yaptıramadım hastaneye gidip. demirim benim hep düşüktür. kesin düşük çıkr yaptırsam. bir sonraki kontrolde demir takviyesi veririz demişti doktor. haftaya gidicem bakalım vçne verecek.Ben de regenesis max kullanıyorum, içinde her şey var insanın içi rahat ediyor :) ayriyetten demir ve d vitamini de kullanıyorum. Hepsi düşük çıktı.
ben tutmayacağım. ilk gebeliğimde de tutmadım bunda da düşünmüyorum. bebek artık anneden besleniyor. yemek değil de susuz bırakmak istemiyorum vücudumu.bir de zaten evin içindeyiz. açlıktan da halsizlik çökecek daha bir bunalım modunda hissederim ben kendimi Allah izin verirse daha sonra borçlarımı tutarım. tutacak olanlara Allah kolaylık versin.merhabalar Kasım anneleri bende Kasım annesiyim 11+3 benim sorum sizlere şu ramazana çok az bir zaman kaldı oruç tutacak misiniz malum salgında var düşünceleriniz nedir ben tutmak istiyorum çünkü hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum mide falan siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
10+4 şuanSiz kaç haftalıksiniz peki
sizlerin cinsiyetleri öğrenmeye az kalmış çok heyecanlı tek tek cinsiyetleri ögrenecegiz10+4 şuan
Benim 3 çıktı canım benimkide çok eksikmişBen kullanıyorum canım 9 cıktı, ciddi eksiklik Olarak geçiyor ben hap olarak alıyorum.
Ne zaman öğreniliyor cinsiyetsizlerin cinsiyetleri öğrenmeye az kalmış çok heyecanlı tek tek cinsiyetleri ögrenecegiz
oğlumda 13haftalikken ögrenmistim sizin ilk bebeginizmiNe zaman öğreniliyor cinsiyet
Evet ilkoğlumda 13haftalikken ögrenmistim sizin ilk bebeginizmi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah sizin şikayetleriniz neler benimle aynı şeylerden muzdarip birini bulmak istiyorum10+4 şuan
ya daha bir heyecanlisindir saglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz.Evet ilk
sizin şikayetler ne benim bir tek tansiyonum düşüyor halsizlik var.onun dışında hiç.bulantim yok ama midem taş gibi sankiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize inşallah sizin şikayetleriniz neler benimle aynı şeylerden muzdarip birini bulmak istiyorum
Sorma yaaya daha bir heyecanlisindir saglikla kucagimiza alalim insallah hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?