Herkese sela kizlar, Hepinize saglikli ve huzurlur bir hamilelik dilerim:) Siz gebe oldugunuz icin size sormak istedim. Ben ovulasyon testi yapiyorum size fotosunu gonderiyorum. Her ay boyle oluyor tam olarak koyulasmiyor twst sonra birden siliklesiyor. Sizce yumurtlamam mi olmuyor? Oncesinde su icilmemesi gerekiyorya ona hic dikkat etmedim bir ihtimal de bu olabilir mi? Cok tesekkur ederim simdiden!
Günaydın herkese bugün kontrole giden arkadaşlar güzel haberler ile gelir inşallah ben kontrole 1 mayısta gitmeyi düşünüyorum hemde doğum günüm allah izin verirse inş güzel haberler alırım bende çok meraklıyım
Tekrar merhaba biz geldik doktordan herşey yolunda kalp atışı kese falan ama bebişim 7 haftalık görünüyor şuan o yüzden regl tarihi 2 Mart yaptı doktor sıkıntı oluşturabilelecek bi durum değil dedi bu da ilk resmimiz bebiş sola yakın orta da cinsiyet tahmini yapan teyzoşları bizde tahmin bekliyoruz
Yok canım kabızlık problemim de oldu işte ondan gaz ve bağırsak ağrısı çekiyorum. doktor şurup verdi hiç de işe yaramadı. Şu an doğal yollarla rahatlamaya çalışıyorum
Yok canim bidaha buraya yazmadi bildigim kadariyla Rabbim yardimcisi olsin
Kiz yok iki kizim pervane oluyolar bi gorsen kustugumda bi telaslaniyolar sorma anne bebege bisey olurmu biz ayaga kalma dedik kucuk kuzularim onlar benim hic halim yokki supuremiyorum bile bi 12 haftalari gorseydik insallah
Tekrar merhaba biz geldik doktordan herşey yolunda kalp atışı kese falan ama bebişim 7 haftalık görünüyor şuan o yüzden regl tarihi 2 Mart yaptı doktor sıkıntı oluşturabilelecek bi durum değil dedi bu da ilk resmimiz bebiş sola yakın orta da cinsiyet tahmini yapan teyzoşları bizde tahmin bekliyoruz
Kızlar kontrolden geldim bebiş 3 gün geri 11+3, çıktı ama önemli değil dedi mışıl mışıl uyuyordu hiç hareket etmesi ama herşey yolunda dedi ense burun ölçümü yaptı çok şükür iyi çıktı