2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkese sela kizlar, Hepinize saglikli ve huzurlur bir hamilelik dilerim:) Siz gebe oldugunuz icin size sormak istedim. Ben ovulasyon testi yapiyorum size fotosunu gonderiyorum. Her ay boyle oluyor tam olarak koyulasmiyor twst sonra birden siliklesiyor. Sizce yumurtlamam mi olmuyor? Oncesinde su icilmemesi gerekiyorya ona hic dikkat etmedim bir ihtimal de bu olabilir mi? Cok tesekkur ederim simdiden!

Eklentiler

• 20200419_203136.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın herkese bugün kontrole giden arkadaşlar güzel haberler ile gelir inşallah ben kontrole 1 mayısta gitmeyi düşünüyorum hemde doğum günüm allah izin verirse inş güzel haberler alırım bende çok meraklıyım

günaydınn

kontrollerinizden iyi haberlerle dönmeniz dileğiyle.
ECEONUR 1 mayısta sokağa çıkma yasağı olabilir canım. resmi tatil çünkü. riske atma.
Saron 5.gün yumurtlaman gerçekleşiyor gibi. 5-6-7. günleri değerlendir bence.

Tekrar merhaba biz geldik doktordan herşey yolunda kalp atışı kese falan ama bebişim 7 haftalık görünüyor şuan o yüzden regl tarihi 2 Mart yaptı doktor sıkıntı oluşturabilelecek bi durum değil dedi bu da ilk resmimiz bebiş sola yakın orta da cinsiyet tahmini yapan teyzoşları bizde tahmin bekliyoruz

Eklentiler

• 6EBF638C-6340-468A-A435-87AA8F60BA2F.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 49
bağırsak gaz ağrısı diye düşündüğün rahim genişleme ağrısı olabilirmi.ilk 3 ayda 2. trimester ve 3.trimester başında benim oluyordu hep.
Yok canım kabızlık problemim de oldu işte ondan gaz ve bağırsak ağrısı çekiyorum. doktor şurup verdi hiç de işe yaramadı. Şu an doğal yollarla rahatlamaya çalışıyorum

Benim yarın randevum var 2. Bebeğim olmasına rağmen heyecanlıyım..inşallah iyi haberlerle gelirim inşam ister istemez strese giriyor
Haberlerini bekliyoruz canim hic strese girme bende sakin gidiyorum ama o kapinin onunde bekleyince kalbim gum güm atiyor elimizde degil

Kaç yaşındalar yavrularım maşallah onlara

Maşallah canım yavruna sata göre kaç günlük canım benimde geri sıkıntı değilmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…