2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah canım sağlıcakla ilerlesin haftaların inşallah.

Kızlar biz geldik kontrolden normalde 10+5 olması gerekiyordu 9+1 gözüktü zaten 2 hafta geriden geliyordu değiştirdik son adet tarihini.. kıpır kıpır hareket ediyordu çok tatlı geldi gözüme 25mm olmuş

Eklentiler

• 0B9D94F7-606F-493A-B479-616509CE2D95.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 6E0D5E19-31C2-4A02-AF9C-AF022714D4CC.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 51
Selam kızlar kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallah. Darısıda bize olsun bende 9 mayısta gideceğim daha çook

Gozunaydin canim bence k8z saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Maşallh Benimde değiştirdi 4 mart yaptık kaç milim olmuş bebişin

kızlar merhaba 8 haftalığız 9.haftadan yarın gün alıcaz 27 sinde doktor kontrolüm var kan tetkikleri falan istiycekmiş gittiğimde neler istemişti sizlerden yaptıranınız var mı? Birde çok korkuyorum bebeğim iyimidir büyüdümü kalbi atıyomu diye en son 6+3 te gormustum hersey yolundaydı ama cok endişeleniyorumm ya en azından şu 3 ayı bi atlatsak rahata ericem

Yaptırdım canım ben. Kan ve ıdrar ıstıyor ıdrar kültürü ıstıyor . Ordan kolestrol şeker vs hepsıne bakıyorlar virüslere hepsine bakıyorlar ıddarda da enfeksiyona bakıyorlar

Doktor benden ıstedı para vermemek ıcın en yakın sağlık ocağına gıttım reçetem ıle orda bedava yaptırdım sadece ıdrarı yapmıyorlardı ona da para verdım bir laboratuvarda yaptırdım o sekılde hallettim üç güne de aldım sonucumu

Kuzular hepınızın dogum zamanı degısmıs bebek haftası da . Demek ki üç aya kadar adetı baz alıp sonra bebek olculerını dıkkate alıyorlar

bende devlet hastanesnde yaptırırm dıyorum neler istiyolar tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…