Kızlar biz geldik kontrolden normalde 10+5 olması gerekiyordu 9+1 gözüktü zaten 2 hafta geriden geliyordu değiştirdik son adet tarihini.. kıpır kıpır hareket ediyordu çok tatlı geldi gözüme 25mm olmuş
Yaptırdım canım ben. Kan ve ıdrar ıstıyor ıdrar kültürü ıstıyor . Ordan kolestrol şeker vs hepsıne bakıyorlar virüslere hepsine bakıyorlar ıddarda da enfeksiyona bakıyorlar
Tekrar merhaba biz geldik doktordan herşey yolunda kalp atışı kese falan ama bebişim 7 haftalık görünüyor şuan o yüzden regl tarihi 2 Mart yaptı doktor sıkıntı oluşturabilelecek bi durum değil dedi bu da ilk resmimiz bebiş sola yakın orta da cinsiyet tahmini yapan teyzoşları bizde tahmin bekliyoruz
Kızlar kontrolden geldim bebiş 3 gün geri 11+3, çıktı ama önemli değil dedi mışıl mışıl uyuyordu hiç hareket etmesi ama herşey yolunda dedi ense burun ölçümü yaptı çok şükür iyi çıktı
kızlar merhaba 8 haftalığız 9.haftadan yarın gün alıcaz 27 sinde doktor kontrolüm var kan tetkikleri falan istiycekmiş gittiğimde neler istemişti sizlerden yaptıranınız var mı? Birde çok korkuyorum bebeğim iyimidir büyüdümü kalbi atıyomu diye en son 6+3 te gormustum hersey yolundaydı ama cok endişeleniyorumm ya en azından şu 3 ayı bi atlatsak rahata ericem
Yok canım medicana kadıköy den randevu aldım evime çok çok uzak ama serklaj icin görüşmem lazım alanında iyi bir doktor buldum inş memnun kalırım kalırsam da devam edeceğim mecbur çünkü evime yakın iyi bir hast doktor bulamadım. Zaten çok da seçenek yok. Inş memorial gibi doktor yüksek fiyat vermez
Inş bebeğim iyidir hiçbirşey hissetmiyorum biraz stres oldum günlerce migren ağrısından dolayi kustum çok kötüydü şimdi de vajinada yanma başladı sanırım crione jel den mantar oluyorum. Sen nasilsin nasıl gidiyor annelik
kızlar merhaba 8 haftalığız 9.haftadan yarın gün alıcaz 27 sinde doktor kontrolüm var kan tetkikleri falan istiycekmiş gittiğimde neler istemişti sizlerden yaptıranınız var mı? Birde çok korkuyorum bebeğim iyimidir büyüdümü kalbi atıyomu diye en son 6+3 te gormustum hersey yolundaydı ama cok endişeleniyorumm ya en azından şu 3 ayı bi atlatsak rahata ericem
Bende bugün yaptırdım yaklaşık 15 tane test istemiş doktorum, hemen aile hekimine gittim yarısını orası yapıyo diğer yarısını da laboratuvarda yaptırdım. Hastanede fiyatlar çok yüksekti
Kızlar biz geldik kontrolden normalde 10+5 olması gerekiyordu 9+1 gözüktü zaten 2 hafta geriden geliyordu değiştirdik son adet tarihini.. kıpır kıpır hareket ediyordu çok tatlı geldi gözüme 25mm olmuş
Merhaba Arkadaşlar bende bir aydan sonra daha yeni kontrole gideceğim 11+1 günlük bebeğim hangi tahlilleri testleri isterler bu dönemde hangi vitamin önerirler çünkü ben daha sabit doktor bile bulamadım devlet hastanesine gidemiyorum özel hastanede de çok iyi değiller ne yapacağım hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Kızlar kontrolden geldim bebiş 3 gün geri 11+3, çıktı ama önemli değil dedi mışıl mışıl uyuyordu hiç hareket etmesi ama herşey yolunda dedi ense burun ölçümü yaptı çok şükür iyi çıktı
Bende bugün yaptırdım yaklaşık 15 tane test istemiş doktorum, hemen aile hekimine gittim yarısını orası yapıyo diğer yarısını da laboratuvarda yaptırdım. Hastanede fiyatlar çok yüksekti