2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar biz geldik kontrolden normalde 10+5 olması gerekiyordu 9+1 gözüktü zaten 2 hafta geriden geliyordu değiştirdik son adet tarihini.. kıpır kıpır hareket ediyordu çok tatlı geldi gözüme 25mm olmuş
Oyyy masallah masallah

Yaptırdım canım ben. Kan ve ıdrar ıstıyor ıdrar kültürü ıstıyor . Ordan kolestrol şeker vs hepsıne bakıyorlar virüslere hepsine bakıyorlar ıddarda da enfeksiyona bakıyorlar
bende haftya gittiğimde neler isterse yaptırıcam bakalm inşallah bebegm iyidir hersey yolundadır

Kız gibi ortada çünkü maşşalah cnm benim

Doktor tahminde bulun Du mu hiç canım benim galiba tarama testinde belli oluyor tam çıkmasa da

Merhaba
Ben de 10+1 oldum daha kanama dışında doktor yüzü görmedim canım yarın gideceğim bakalım nelere bakacak

Merhaba cnm, sen nereye gitmeye karar verdin memorialda mi devam ediyorsun
Yok canım medicana kadıköy den randevu aldım evime çok çok uzak ama serklaj icin görüşmem lazım alanında iyi bir doktor buldum inş memnun kalırım kalırsam da devam edeceğim mecbur çünkü evime yakın iyi bir hast doktor bulamadım. Zaten çok da seçenek yok. Inş memorial gibi doktor yüksek fiyat vermez

Merhaba cnm, sen nereye gitmeye karar verdin memorialda mi devam ediyorsun
Inş bebeğim iyidir hiçbirşey hissetmiyorum biraz stres oldum günlerce migren ağrısından dolayi kustum çok kötüydü şimdi de vajinada yanma başladı sanırım crione jel den mantar oluyorum. Sen nasilsin nasıl gidiyor annelik

Bende bugün yaptırdım yaklaşık 15 tane test istemiş doktorum, hemen aile hekimine gittim yarısını orası yapıyo diğer yarısını da laboratuvarda yaptırdım. Hastanede fiyatlar çok yüksekti

Kızlar biz geldik kontrolden normalde 10+5 olması gerekiyordu 9+1 gözüktü zaten 2 hafta geriden geliyordu değiştirdik son adet tarihini.. kıpır kıpır hareket ediyordu çok tatlı geldi gözüme 25mm olmuş
Gozunaydin canim

Ayy İnşallah çok çok amin tabi ki Sağlıklı olması önceliğim ama bir oğluşum var Rabbim birde kız nasip ederse harika olur
Rabbim gonlune gore versin canim saglicakla insallah

Guzel haberlerle gelmissiniz kizlar gozunuzaydin

Merhaba Arkadaşlar bende bir aydan sonra daha yeni kontrole gideceğim 11+1 günlük bebeğim hangi tahlilleri testleri isterler bu dönemde hangi vitamin önerirler çünkü ben daha sabit doktor bile bulamadım devlet hastanesine gidemiyorum özel hastanede de çok iyi değiller ne yapacağım hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Bende bugün yaptırdım yaklaşık 15 tane test istemiş doktorum, hemen aile hekimine gittim yarısını orası yapıyo diğer yarısını da laboratuvarda yaptırdım. Hastanede fiyatlar çok yüksekti
Canım devlet hastanesi yapmıyomuydu ben devlete gider yaptırırım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…