2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba

Ben de 10+1 oldum daha kanama dışında doktor yüzü görmedim canım yarın gideceğim bakalım nelere bakacak
bende hiç kanama vs olmadı bu zamana kadar hersey normal ilerledi ama her gdişimde korkuyorum genede yolunda gıtmeyen bsey olurmu dye smdıde bebek buyudumu kalbi atıyomu dıye dusunuyorum

13. haftadayız (12+3) . Ben olabildiğince geç gitmek istiyordum hazır cinsiyeti görelim diye ama doktorum çağırdı. Bir de aynı zamanda TSH yüzünden endokrine gireceğim. TSH ilaç kullanıyorum şu an çünkü dozajı için endokrin dediler.

Bir de vücudumda anlık kabarmalar çıkıyor. Kabarma çıktıktan sonra inip başka yerimde çıkıyor. Bunu yaşayan var mı acaba. Bu yüzden bir de cildiyeye gideceğim.

Kızlar selamlar :)

Çarşamba günü ikili teste gireceğim aynı zamanda cinsiyet içinde bakacaklar. Dualarınızı bekliyoruz. :)

Şu an yaşadığınız problemler tez zamanda geçsin inşallah.
Canım sen nelere aşeriyorsun hamileliğin nasıl geçiyor

Cinsiyet için alalh bu topikte ki herkesin kalbine göre versin inşallah canlarım

koyu kıvamlı kahverengi akıntım olmuş günlük pedin yarısı kadar. bu dönem ilaçları kestiğimiz dönem ondandır herhalde. kırmızı olmadığı için endişe etmedim. kontrolüm haftaya sıkıntı olmaz inş.

bende hiç kanama vs olmadı bu zamana kadar hersey normal ilerledi ama her gdişimde korkuyorum genede yolunda gıtmeyen bsey olurmu dye smdıde bebek buyudumu kalbi atıyomu dıye dusunuyorum
Sanırım kucağımiza alana kadar bu düşünceler bizimle olacak canım. Inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz

MelodiminEsi seninde bugün kontrolün vardı sanki canım ne yaptın güzel haberlerle gel inşallah.
Canım çok şükür her şey yolunda korkmuştum epey korktuğum gibi çıkmadı ense kalınlığına baktı iyi dedi, ikili test için kan verdim. Kız diye tahmin etti 11+5 bugün, başlarda sata göre dört gün gerideydi şimdi iki gün ilerde. Herkes güzel haberler alır inşallah

Kızlar selamlar :)

Çarşamba günü ikili teste gireceğim aynı zamanda cinsiyet içinde bakacaklar. Dualarınızı bekliyoruz. :)

Şu an yaşadığınız problemler tez zamanda geçsin inşallah.
Rabbim gonlune gore versin canim hafi ilk tahmini sende yapalim kese sagdami soldami uzunmu topmu bakalim kimin tahmini tutacak ay cok heyacanli herkesin gonlune gore versin sagliklisini

Cinsiyet için alalh bu topikte ki herkesin kalbine göre versin inşallah canlarım
Insallah vanim su mubarek gunlerde

Gozunaydin canim senin kesen nasildi sanada bi tahminde bulunalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…