13. haftadayız (12+3) . Ben olabildiğince geç gitmek istiyordum hazır cinsiyeti görelim diye ama doktorum çağırdı. Bir de aynı zamanda TSH yüzünden endokrine gireceğim. TSH ilaç kullanıyorum şu an çünkü dozajı için endokrin dediler.
Bir de vücudumda anlık kabarmalar çıkıyor. Kabarma çıktıktan sonra inip başka yerimde çıkıyor. Bunu yaşayan var mı acaba. Bu yüzden bir de cildiyeye gideceğim.
Canım çok şükür her şey yolunda korkmuştum epey korktuğum gibi çıkmadı ense kalınlığına baktı iyi dedi, ikili test için kan verdim. Kız diye tahmin etti 11+5 bugün, başlarda sata göre dört gün gerideydi şimdi iki gün ilerde. Herkes güzel haberler alır inşallah
Canım çok şükür her şey yolunda korkmuştum epey korktuğum gibi çıkmadı ense kalınlığına baktı iyi dedi, ikili test için kan verdim. Kız diye tahmin etti 11+5 bugün, başlarda sata göre dört gün gerideydi şimdi iki gün ilerde. Herkes güzel haberler alır inşallah
koyu kıvamlı kahverengi akıntım olmuş günlük pedin yarısı kadar. bu dönem ilaçları kestiğimiz dönem ondandır herhalde. kırmızı olmadığı için endişe etmedim. kontrolüm haftaya sıkıntı olmaz inş.