2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar mesajları okumaya çalıştım. Ne güzel haberler yazanlar olmuş, hepsine maşallah, rabbim bebeklerimizi kolayca sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim kabızlık sorumum hala devam ediyor, iki gündür ağzıma ekmek karbonhidrat sürmedim, kayısı incir elma yiyorum devamlı ve probiyotik besleniyorum. Yok, bana mısın demedi... sanki bağırsaklarım tamamen iflas etmiş, taş gibi. Bugün sadece kabak çorbası semizotu yedim hepsi iyi bağırsağa diye. Sonuç aşırı gaz ve bağırsak sancısı. Artık oturamıyorum bile ağrıdan. Doktoruma yazdım o da dönüş yapmadı. Bir doktora görünmem lazım artık böyle gitmeyecek, ne yapıcam bilmiyorum... Bulantıyı geçtim, bununla uğraşıyorum

Gözün aydın canım şükürler olsun

Canım bir ara ben de böyle olmuştum şu çekirdekli siyah üzüm varya o beni inanılmaz rahatlatmıştı. Antep karası çekirdekli üzüm diye geçiyor

Benim de 3 4 gun oncesine kadar mide bulantisi ve kusma feciydi, simdi sanki azaldi ama devam ediyor az once yine butun yediklerim cikti ve basim agriyor. Ondan dolayi cok anlamadim annelik gibi hissetmiyorum daha cok hasta gibi;(

10+1 oldugun icin bulantilarin bitmistir benim de 9+1den itibaren yavas yavas azaldi insallah iyi haberler alirsin

Benim de 3 4 gun oncesine kadar mide bulantisi ve kusma feciydi, simdi sanki azaldi ama devam ediyor az once yine butun yediklerim cikti ve basim agriyor. Ondan dolayi cok anlamadim annelik gibi hissetmiyorum daha cok hasta gibi;(
Allah kolaylık versin size kızlar

Kurusogani limonla ye birde onu dene canım yiyebiliyorsan ama soğan tatlı olsun çünkü ekmeksiz yemen gerekiyor

Canim ben suyu cok seven birisiydim malesef gunde toplasan 2 bardak suyu zor iciyorum midemden dolayi sen su icebiliyomusun kusma falan varsada devamli sivi kaybediyosun kaysili komposto falan yapip bide oyle denesen Rabbim yardimcimiz olsun

Şekerli türk kahvesi iç canım ben de oyleydı bol şekerli içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…