Agır hareket eden bebekler ve ense den falan bahsettin ya birde içimden geldi inşanlah kalbine göre saglıklı bir bebgin olurBaktınmı fotoya canım banada erkek gibi geldi
Allah allah tutmadi demek ne diyelim canim Rabbim gonlune gore versinTeşekkür ederim canımkese fasulye şeklindeydi konuma göre de erkek çıkıyordu amaaa kız mış
Bende de tutmadıBenim kızımın da fasulye şeklindeydi oğlumun da yuvarlaktı kese bende de tutmamıştı
Ne diycez canım sağlıklı olsun yeter kiiAllah allah tutmadi demek ne diyelim canim Rabbim gonlune gore versin
Seninki kaç haftalık ne çabuk belli olmuş
Canım 12 bitiyor, kesindir çünkü her açıdan bakabildik o kadar hareketliydi ki yavrumErken degilmi şimdi peki doktor kesin mi kız dedi
Amiin canım Allah razı olsunSevindim canım sağlıcakla ilerlesin inşallah geriye kalan haftalarda
Kalp atış hızına göre de bir cinsiyet tahmini oluyordu sanki bilen var mı?Allah allah tutmadi demek ne diyelim canim Rabbim gonlune gore versin
Gözün aydın canım şükürler olsunCanım çok şükür her şey yolundakorkmuştum epey korktuğum gibi çıkmadı ense kalınlığına baktı iyi dedi, ikili test için kan verdim. Kız diye tahmin etti 11+5 bugün, başlarda sata göre dört gün gerideydi şimdi iki gün ilerde. Herkes güzel haberler alır inşallah
Hareket azmı eder erkeklerAgır hareket eden bebekler ve ense den falan bahsettin ya birde içimden geldi inşanlah kalbine göre saglıklı bir bebgin olur
Canım bir ara ben de böyle olmuştum şu çekirdekli siyah üzüm varya o beni inanılmaz rahatlatmıştı. Antep karası çekirdekli üzüm diye geçiyorKızlar mesajları okumaya çalıştım. Ne güzel haberler yazanlar olmuş, hepsine maşallah, rabbim bebeklerimizi kolayca sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim kabızlık sorumum hala devam ediyor, iki gündür ağzıma ekmek karbonhidrat sürmedim, kayısı incir elma yiyorum devamlı ve probiyotik besleniyorum. Yok, bana mısın demedi... sanki bağırsaklarım tamamen iflas etmiş, taş gibi. Bugün sadece kabak çorbası semizotu yedim hepsi iyi bağırsağa diye. Sonuç aşırı gaz ve bağırsak sancısı. Artık oturamıyorum bile ağrıdan. Doktoruma yazdım o da dönüş yapmadı. Bir doktora görünmem lazım artıkböyle gitmeyecek, ne yapıcam bilmiyorum... Bulantıyı geçtim, bununla uğraşıyorum
Allah razı olsun canım çok şükür gerçekten çok stres yapmıştımGözün aydın canım şükürler olsun
Benim de 3 4 gun oncesine kadar mide bulantisi ve kusma feciydi, simdi sanki azaldi ama devam ediyor az once yine butun yediklerim cikti ve basim agriyor. Ondan dolayi cok anlamadim annelik gibi hissetmiyorum daha cok hasta gibi;(Inş bebeğim iyidir hiçbirşey hissetmiyorum biraz stres oldum günlerce migren ağrısından dolayi kustum çok kötüydü şimdi de vajinada yanma başladı sanırım crione jel den mantar oluyorum. Sen nasilsin nasıl gidiyor annelik
10+1 oldugun icin bulantilarin bitmistir benim de 9+1den itibaren yavas yavas azaldi insallah iyi haberler alirsinYok canım medicana kadıköy den randevu aldım evime çok çok uzak ama serklaj icin görüşmem lazım alanında iyi bir doktor buldum inş memnun kalırım kalırsam da devam edeceğim mecbur çünkü evime yakın iyi bir hast doktor bulamadım. Zaten çok da seçenek yok. Inş memorial gibi doktor yüksek fiyat vermez
Inş bebeğim iyidir hiçbirşey hissetmiyorum biraz stres oldum günlerce migren ağrısından dolayi kustum çok kötüydü şimdi de vajinada yanma başladı sanırım crione jel den mantar oluyorum. Sen nasilsin nasıl gidiyor annelik
Allah kolaylık versin size kızlarBenim de 3 4 gun oncesine kadar mide bulantisi ve kusma feciydi, simdi sanki azaldi ama devam ediyor az once yine butun yediklerim cikti ve basim agriyor. Ondan dolayi cok anlamadim annelik gibi hissetmiyorum daha cok hasta gibi;(
Cook tesekkurler aminAllah kolaylık versin size kızlar
Kurusogani limonla ye birde onu dene canım yiyebiliyorsan ama soğan tatlı olsun çünkü ekmeksiz yemen gerekiyorKızlar mesajları okumaya çalıştım. Ne güzel haberler yazanlar olmuş, hepsine maşallah, rabbim bebeklerimizi kolayca sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim kabızlık sorumum hala devam ediyor, iki gündür ağzıma ekmek karbonhidrat sürmedim, kayısı incir elma yiyorum devamlı ve probiyotik besleniyorum. Yok, bana mısın demedi... sanki bağırsaklarım tamamen iflas etmiş, taş gibi. Bugün sadece kabak çorbası semizotu yedim hepsi iyi bağırsağa diye. Sonuç aşırı gaz ve bağırsak sancısı. Artık oturamıyorum bile ağrıdan. Doktoruma yazdım o da dönüş yapmadı. Bir doktora görünmem lazım artıkböyle gitmeyecek, ne yapıcam bilmiyorum... Bulantıyı geçtim, bununla uğraşıyorum
Canim ben suyu cok seven birisiydim malesef gunde toplasan 2 bardak suyu zor iciyorum midemden dolayi sen su icebiliyomusun kusma falan varsada devamli sivi kaybediyosun kaysili komposto falan yapip bide oyle denesen Rabbim yardimcimiz olsunKızlar mesajları okumaya çalıştım. Ne güzel haberler yazanlar olmuş, hepsine maşallah, rabbim bebeklerimizi kolayca sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Şekerli türk kahvesi iç canım ben de oyleydı bol şekerli içtimKızlar mesajları okumaya çalıştım. Ne güzel haberler yazanlar olmuş, hepsine maşallah, rabbim bebeklerimizi kolayca sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet geneli öyleHareket azmı eder erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?