2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Merhaba, ben de 8 haftalık gebeyim, beklenen Doğum tarihi 30.11.2020, ilk gebeliğim gibi 40 haftayı geçersem Aralık annesi de olabilirim gerçi 27 yaşındayım, 1 kızım var, 63 kiloyum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Kurusogani limonla ye birde onu dene canım yiyebiliyorsan ama soğan tatlı olsun çünkü ekmeksiz yemen gerekiyor
Canım kurufasülye yanına olsa ne güzel yerdim ekmekle ama reflüm var, şu an yediklerim bile mahvediyor midemi bağırsaklarım rahatlasın diye katlanıyorum. Sonuç sıfır olsa da

Canim ben suyu cok seven birisiydim malesef gunde toplasan 2 bardak suyu zor iciyorum midemden dolayi sen su icebiliyomusun kusma falan varsada devamli sivi kaybediyosun kaysili komposto falan yapip bide oyle denesen Rabbim yardimcimiz olsun
Canım suyla aram yoktu pek, bulantılarla iyice kötüleşti ama bu bağırsak olayı yüzünden yine içmeye çalışıyorum. Sonra devamlı tuvalete koşuyorum. Midem bence şaşırdı tepkilerime de bu kadın ne yapıyor bir sakınıyor bir dünya umrunda değil diyebilir şayet sabah kahvaltıda kayısı suyu ve kayısı yedim sadece sıfır sonuç. Anca gaz

Şekerli türk kahvesi iç canım ben de oyleydı bol şekerli içtim
Canım bana kahve içme dedi doktorum. Aslında evet ben Türk kahvesi her gün içerim sonra rahatça tuvalete çıkardım. Bir nevi hızlandırıcı. Artık ne yapayım şaşırdım inan

Canım bana kahve içme dedi doktorum. Aslında evet ben Türk kahvesi her gün içerim sonra rahatça tuvalete çıkardım. Bir nevi hızlandırıcı. Artık ne yapayım şaşırdım inan
Bende 2.kahveye aserdim nasil anlatamam hergun degilde 2 gunde bir iciyodum kocisten gizli gizli herkes bana kapkara cocugun oluyo diyodu pamuk gibi bi kizim oldu bu hamileligimde canim hicbisey istemiyo dort goxle bisey istesende getirsek diyolar insallah 12 haftalarda biterde mide bulantisi tadini cikartiriz ya

Benım doktorum abartmdn gunde bır defa içebılırsın demıstı canım ondan dedım tabı doktorun ne dedıyse onu yapmak lazım

Kızlar bugun ne yedıysem çıktı hepsı . Midem çok kötü . Su da ıcemıuorum ben hıc ne olcak böyle Allah yardımcımız olsun
Canim ben 11. Haftadayım 10+3 bugün azaldi benim biliyirmusun bulantı galiba azalacak yada ben oyle umit ediyorum sadece yatmadan önce elma yemiştim o çıktı insallah artık biterde rahatlariz canım

Canim ben 11. Haftadayım 10+3 bugün azaldi benim biliyirmusun bulantı galiba azalacak yada ben oyle umit ediyorum sadece yatmadan önce elma yemiştim o çıktı insallah artık biterde rahatlariz canım
Çubuk kraker yiyin bulantıları çok olan bastırıyor iyi geliyor

Aynı günüz seninle cnm sat a göre ama bnm ultrasonda en son kontrolde 7+0 ken 6+1 çıktı doktor geç döllenme olabilir dedi bi daha ki kontrolüm 1 mayısta ama sokağa çıkma yasağı olabilir die 3ünde yada 30 unda gidicem, tek duam inş herşey yolundadır

Rahatlar mıyız acaba geçer mi bende Tam geçti diyorum yine başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…