2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

İnşallah Ama benim sat 18 Şubat, doktorum ultrasona göre 30 Kasım dedi, benimki geç döllenme. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Günaydın kızlarr❤❤Ayy benim kontrolümede 14 gün var daha günler evde çabukta geçmiyor ama mide bulantılarım yok denecek kadar azaldı çok şükür o hasta gibi hissettigim halden yavaş yavaş çıkıyorum dünde pijama terlik kombinimden çıktım taytimi falan giydim göbüsümde belirginlesmeye başlamış

Kızlar folik asit 3ayin sonunda mi birakicaz başında mı Dr uyla konuşan varmı bendaha gitmedim Dr A da.

Kızlar biz geldik kontrolden normalde 10+5 olması gerekiyordu 9+1 gözüktü zaten 2 hafta geriden geliyordu değiştirdik son adet tarihini.. kıpır kıpır hareket ediyordu çok tatlı geldi gözüme 25mm olmuş
Maşallah benimde 8+5 gittiğimde 7+5 olarak gözüktü benimde bir sonraki kontrolüm 4 mayıs cinsiyet belli olur demişti doktor

Kızlar ne güzel haberler gelmiş dün ☺ benim de kontrolüm var birazdan 8+6’yım. Bakalım ne durumda bebeğim, 5-6 gündür bulantılarım kesildiği için endişeliydim biraz, inşallah bir sorun yoktur iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…