2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın
Sürekli bulanıyorum ama çok kusmam yok. Dün akşam ilk defa prilam dr içtim buğün daha iyi hissediyorum ama bu ilaç zararlımıdır diye de düşünüp duruyorum

Doktor neler soyledı canım benımde 10. Haftamdayım da merak ettım bende haftaya godıcem doktora
Kalp atışlarını dinledi ölçtü falan çok iyi dedi hiç bir sorun yok birde hemşireye erkek yaz soru işareti koy dedi anlamadım

Kalp atışlarını dinledi ölçtü falan çok iyi dedi hiç bir sorun yok birde hemşireye erkek yaz soru işareti koy dedi anlamadım
Ayy 10uncu haftada mı cinsiyeti biliyolarr cinsiyet tahminidir bence hatta bende ultrasona göre erkek dicektim hayirli olsunn tekrar ne zaman çağırdı

Ayy 10uncu haftada mı cinsiyeti biliyolarr cinsiyet tahminidir bence hatta bende ultrasona göre erkek dicektim hayirli olsunn tekrar ne zaman çağırdı
3 hafta sonra dedi canm benim ama doktor bana söylemedi güldü dedi 3 hafta sonra biraz daha heyecan yap

Keşke sorsaydın erkek mi diye birkaç haftaya kesinleşir
Sordum güldü söylemedi hemşire doktora cinsiyet dedi doktor erkek yaz soru işareti koy dedi ben sorunca hayır 3 hafta sonra belli olur dedi çünkü daha çok küçük

Sordum güldü söylemedi hemşire doktora cinsiyet dedi doktor erkek yaz soru işareti koy dedi ben sorunca hayır 3 hafta sonra belli olur dedi çünkü daha çok küçük
O zaman kemik yapısına göre tahmin yürütmüştür bu dönemde zaten çok küçük 12 haftada bile kesin bişey diyemiyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…