2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Nasıl yaaa inanamıyorum nasıl bu kadar ciddi bir durum farkedilememis şimdi nasılsın arkadaşım nasıl atlattın o zamanları?

Benim de bugün kesem göründü 7mm ve 5 haftalık ama kese daha çok küçük bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi sizin süreç nasıl gelişti

Canım gözün aydın ne kadar güzel hayırlı uğurlu olsun kızınız darısı bizim başımıza

Doğum sigortası mantıklı oluyor ama işte insanın aklına gelmiyor ki
Canım o iş de çok karışık bekleme süresi oluyor hepsinde biz bi kez yaptırdık 3 aydı bekleme süremiz sonra denedik ama olmadı ve 1 yıl boyunca boşuna fazladan para ödemiş olduk sigorta için. 1 yıl bitti bu kez yaptırmadık olmuyor heralde doktorda tedaviye başlarım artık o da uzun sürer belki diye düşündük bu sefer de iptal ettirdikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim tam zamanlamaları ayarlamak mümkün olmuyor malesef

Hosgelmis bir prenses daha gozunaydin canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Hayırlı olsun canım Ben de çok merak ediyorum artık cinsiyeti belli olsa da bir şeyler alabilsek rahat rahat Ben de Cuma günü 2’li teste gideceğim inşallah cinsiyetini de öğreniriz

Doğum sigortası mantıklı oluyor ama işte insanın aklına gelmiyor ki
Benim aklima gelip yaptirmistim ama cocuk olmamisti bi turlu en sonunda tam police yenileme zamani tuttu bu tup bebek cok sukur ama bu sefer de 2 3 sene bos yere para odemis oldum kismet yine de, simdi en azindan fiyat kovalamiyorum

Hayırlı olsun canım Ben de çok merak ediyorum artık cinsiyeti belli olsa da bir şeyler alabilsek rahat rahat Ben de Cuma günü 2’li teste gideceğim inşallah cinsiyetini de öğreniriz
Inş hayırlı haberlerle gel canim. Benim 4.5 yaşında kızım var, artık abladan özel ayırdığım baya kıyafet var. Eşya da var bakalim

Canim asagida zorlanirsin bence dort parmak gobegin sagina ve soluna vur dr bana demistiki karin 7 kattir korkma bebege ulasmaz ama insan korkuyo iste

Nasıl yaaa inanamıyorum nasıl bu kadar ciddi bir durum farkedilememis şimdi nasılsın arkadaşım nasıl atlattın o zamanları?
Sorma canim annemler sagolsun duz yirumekte hic problemim yok ama birazcik egilsem belim cok agriyo yataktan kalkamiyorum basindan tutup sag sol yapiyorum buna sukur simdi hamileligin nasil gececek belimden dolayi insallah Rabbim kolaylastirir hicbisey anlamam

Canım şimdi senin bu rahatsızlığın halihazırda devam ediyor yani ya ne kadar kolay insanların hayatıyla oynamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…