- 20 Mart 2011
- 13.965
- 32.571
- 798
Nasıl yaaa inanamıyorum nasıl bu kadar ciddi bir durum farkedilememisInsallah canim valla hastane kaynaklimi benle alakalimi anlamadim sezeryandan ciktim kalbimde cok kotu bir agri nefes alamiyorum dr geldi agri kesici falan yapildi narkozun etkisi olabilir denildi ertesi gun ciktik ben yatamiyorum oturur sekilde uyudum kacgun bi hafta gecti sikayetler ayni annem boyle olmaz dedi yaninda goturdu beni egilemiyorum kalkamiyorum bebegimi besikten alamiyorum dr gittim amelitayathanede cok kalmissan kas agrisi olabilir denildi 2.dr gittim igne falan yazdi gonderdi lohusa agrisi falan dedik hala olmus yataktan diraek kalkamam insallah hamilelik doneminde beni zorlamaz agrilarim gecmiyo 2 sene sonra gecmeyen agrilar yuzunden ozele gittim dr emara soktu senin iki kaburgan kirilmis yanlis kaynamis dedi cok sanslisin ikiside bir alta denk gelseydi teki kalbine saplanirdi farketmedigin icin ic kanama gecirebilirdinde dedi sok oldum gittigimin dr hicbiri bir film bile cekmedi cok yazmisim ya Rabbim guzel dr karsilastirsin guzel omurler nasip etsin
BendeBenimki de bir tüp bebek merkezinde bursadayım aynı yere mi Gidiyoruz acabaBursada doktor seçeneği çokinş uyumlu bir doktor bulursun canım. Benim doktor bi tüp bebek merkezinde.
İnş memnun kalırsın canım doktorla uyum önemli10+ 3 canım haftaya salı için randevu oluşturduk gönül hanıma hayırlısı bakalım inş. bnde memnun kalırım:))
Benim de bugün kesem göründü 7mm ve 5 haftalık ama kese daha çok küçük bir hafta sonra gel tekrar bakalım dedi sizin süreç nasıl geliştiKızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür5 haftalık dedi doktor kesemiz 7 mm daha odaya girmeden ağlamaya başladım doktorun yanında ve eve gelene kadar ağladım yüzüm kıpkırmızı olmuş binlerce kere şükürler olsun 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi sizden de güzel haberler bekliyorum güzel anne adaylarıı
Canım gözün aydın ne kadar güzelArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. En son 8+0 da gitmiştim. Bugün 12+2 idi. Epeydir gitmeyince, önce bi kaybim olunca , ve burdaki kayıpları okuyunca ister istemez bi tedirginlik olmuştu. Çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yokmuş. 12+4 cıktı bebek. Burun kemiği görüldü, ense kalınlığı 1.8 cıktı. Doktor gayet iyi dedi. 2 'li testi yaptırmadık. Açıkçası yaptırırız belki diyorduk ama dr orda ölçümlerle ve benim yaşımla beraber bi sistem üzerinden az çok olasılığı hesapladı. Biz de yaptırmayalım dedik. Çok hareketliydi. Cinsiyet tahmini yaptı emin olmamakla beraber kızımın yanına bir kız daha geliyor ins . Çok şükür sıkıntısız bugünü de atlattık. Allahım hepimize ins sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Sağlıkla kucagimiza alalım ins
Canım o iş de çok karışık bekleme süresi oluyor hepsinde biz bi kez yaptırdık 3 aydı bekleme süremiz sonra denedik ama olmadı ve 1 yıl boyunca boşuna fazladan para ödemiş olduk sigorta için. 1 yıl bitti bu kez yaptırmadık olmuyor heralde doktorda tedaviye başlarım artık o da uzun sürer belki diye düşündük bu sefer de iptal ettirdikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendimDoğum sigortası mantıklı oluyor ama işte insanın aklına gelmiyor ki
Hosgelmis bir prenses daha gozunaydin canim Rabbim kucagina almayi nasip etsinArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. En son 8+0 da gitmiştim. Bugün 12+2 idi. Epeydir gitmeyince, önce bi kaybim olunca , ve burdaki kayıpları okuyunca ister istemez bi tedirginlik olmuştu. Çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yokmuş. 12+4 cıktı bebek. Burun kemiği görüldü, ense kalınlığı 1.8 cıktı. Doktor gayet iyi dedi. 2 'li testi yaptırmadık. Açıkçası yaptırırız belki diyorduk ama dr orda ölçümlerle ve benim yaşımla beraber bi sistem üzerinden az çok olasılığı hesapladı. Biz de yaptırmayalım dedik. Çok hareketliydi. Cinsiyet tahmini yaptı emin olmamakla beraber kızımın yanına bir kız daha geliyor ins . Çok şükür sıkıntısız bugünü de atlattık. Allahım hepimize ins sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Sağlıkla kucagimiza alalım ins
Ben soranusa gidiyorum ☺
Hayırlı olsun canımKızlar bugün kontrolüm vardı 2’li test yapıldı
Cinsiyetinide öğrendik kızmış
Hayırlı olsun canımArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. En son 8+0 da gitmiştim. Bugün 12+2 idi. Epeydir gitmeyince, önce bi kaybim olunca , ve burdaki kayıpları okuyunca ister istemez bi tedirginlik olmuştu. Çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yokmuş. 12+4 cıktı bebek. Burun kemiği görüldü, ense kalınlığı 1.8 cıktı. Doktor gayet iyi dedi. 2 'li testi yaptırmadık. Açıkçası yaptırırız belki diyorduk ama dr orda ölçümlerle ve benim yaşımla beraber bi sistem üzerinden az çok olasılığı hesapladı. Biz de yaptırmayalım dedik. Çok hareketliydi. Cinsiyet tahmini yaptı emin olmamakla beraber kızımın yanına bir kız daha geliyor ins . Çok şükür sıkıntısız bugünü de atlattık. Allahım hepimize ins sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Sağlıkla kucagimiza alalım ins
Benim aklima gelip yaptirmistim ama cocuk olmamisti bi turluDoğum sigortası mantıklı oluyor ama işte insanın aklına gelmiyor ki
İnşallah ya teşekkür ederimİnş memnun kalırsın canım doktorla uyum önemli ☺
Inş hayırlı haberlerle gel canim. Benim 4.5 yaşında kızım var, artık abladan özel ayırdığım baya kıyafet var. Eşya da var bakalimHayırlı olsun canımBen de çok merak ediyorum artık cinsiyeti belli olsa da bir şeyler alabilsek rahat rahat Ben de Cuma günü 2’li teste gideceğim inşallah cinsiyetini de öğreniriz
Orda fiyatlar ortalama ne kadar canımBen soranusa gidiyorum ☺
Canim asagida zorlanirsin bence dort parmak gobegin sagina ve soluna vur dr bana demistiki karin 7 kattir korkma bebege ulasmaz ama insan korkuyo isteAnladım canım, yanlar acımaya başlayınca araştırmıştım da üst de olabilir yazıyordu ama çok acıdı gerçekten ben de iğneyi yarım bırakmak zorunda kaldımaltına bir deneyeyim olmazsa. Orası da rahime yakın diye çekiniyorum
Sorma canim annemler sagolsun duz yirumekte hic problemim yok ama birazcik egilsem belim cok agriyo yataktan kalkamiyorum basindan tutup sag sol yapiyorum buna sukur simdi hamileligin nasil gececek belimden dolayi insallah Rabbim kolaylastirir hicbisey anlamamNasıl yaaa inanamıyorum nasıl bu kadar ciddi bir durum farkedilememisşimdi nasılsın arkadaşım nasıl atlattın o zamanları?
Canım şimdi senin bu rahatsızlığın halihazırda devam ediyor yaniCanim asagida zorlanirsin bence dort parmak gobegin sagina ve soluna vur dr bana demistiki karin 7 kattir korkma bebege ulasmaz ama insan korkuyo iste
Sorma canim annemler sagolsun duz yirumekte hic problemim yok ama birazcik egilsem belim cok agriyo yataktan kalkamiyorum basindan tutup sag sol yapiyorum buna sukur simdi hamileligin nasil gececek belimden dolayi insallah Rabbim kolaylastirir hicbisey anlamam
Bana iki parmak yanına dedi, ben de netten izledim 4 parmak civarı da olur diyor. Dağıtma dağıtma yapmaya çalışcam artıkCanım şimdi senin bu rahatsızlığın halihazırda devam ediyor yaniya ne kadar kolay insanların hayatıyla oynamak
Göbek deliğinin 4 parmak sağına yada solunada oluyor canım ben hep öyle vurdumBana iki parmak yanına dedi, ben de netten izledim 4 parmak civarı da olur diyor. Dağıtma dağıtma yapmaya çalışcam artık
Yaa 13.haftada soyledimi hemen ne guzel benim 1 oglum 1 kizim var kizima.arkadas iistiyorum ama ilk once rabbim hayirlisini versin bayramdan sonra kontrolum.Kızlar bugün kontrolüm vardı 2’li test yapıldı
Cinsiyetinide öğrendik kızmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?