Canım benim geçmiş olsun inşallah yeniden hamile kalırsın ve sağlıklı bir doğum yaparsınMrb hanımlar bende kasım annesi olacaktım hatırlayanlar vardır yazmıştım bikaç kere buraya. Maalesef geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bu ikinci kaybım olduRabbim sizlerin bebeklerine sağlık hayırlı ömürler versin inşallah
Belki de ilgi istediğimizden ama ben dr beni yönlendirsin isterdim yüksek kiloda hamile kaldım diyorum tamam mutlaka kilo vermelisin diyor tamam verdim diyorum devam et nerde beslenme programı Öner diyetisyene yönlendir dimi kan tahlili çok hızlı kilo verdim kan değerlerim düşmüşmüşdür diyorum cevap yok en son ben diyorum bi kan tahlili yaptırayım diyorum ve her dr gidip sinirlenip eve dönüyorumBirçok şehirde de maalesef devlet bu durumda hemen bakıp gönderiyor. Aslında bizim aradığımız istediğimiz doğal olarak ilgili alakalı bi doktor. Hepimiz meraklı telaşlı ve heyecanlıyız bu süreçte ve doktorla uyum çok önemli.
Mrb hanımlar bende kasım annesi olacaktım hatırlayanlar vardır yazmıştım bikaç kere buraya. Maalesef geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bu ikinci kaybım olduRabbim sizlerin bebeklerine sağlık hayırlı ömürler versin inşallah
Yok tabiki devam edemicem fulya acıbademle görüşücem bakalım yarında koç ünide ikili testim var ordanda bir fiyat alıcam bakalımEvet canım ama doktorum Prof.Dr.İbrahim Bildirici. Hamilelik planlamadığım için sigortama doğumu ekletmemiştik biz, normal Acıbadem sigortalıyım muayeneler falan yarı fiyatına düşüyor allahtan. Peki ne yapmayı düşünüyorsun sen devam edecek misin?
Anaaa bu sene kesin kız senesi. Hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla kucağına al inşAllahArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. En son 8+0 da gitmiştim. Bugün 12+2 idi. Epeydir gitmeyince, önce bi kaybim olunca , ve burdaki kayıpları okuyunca ister istemez bi tedirginlik olmuştu. Çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yokmuş. 12+4 cıktı bebek. Burun kemiği görüldü, ense kalınlığı 1.8 cıktı. Doktor gayet iyi dedi. 2 'li testi yaptırmadık. Açıkçası yaptırırız belki diyorduk ama dr orda ölçümlerle ve benim yaşımla beraber bi sistem üzerinden az çok olasılığı hesapladı. Biz de yaptırmayalım dedik. Çok hareketliydi. Cinsiyet tahmini yaptı emin olmamakla beraber kızımın yanına bir kız daha geliyor ins . Çok şükür sıkıntısız bugünü de atlattık. Allahım hepimize ins sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Sağlıkla kucagimiza alalım ins
Doğum sigortası mantıklı oluyor ama işte insanın aklına gelmiyor kiEvet canım ama doktorum Prof.Dr.İbrahim Bildirici. Hamilelik planlamadığım için sigortama doğumu ekletmemiştik biz, normal Acıbadem sigortalıyım muayeneler falan yarı fiyatına düşüyor allahtan. Peki ne yapmayı düşünüyorsun sen devam edecek misin?
Hadi hayırlısı olsun canımYok tabiki devam edemicem fulya acıbademle görüşücem bakalım yarında koç ünide ikili testim var ordanda bir fiyat alıcam bakalım
Evet o da ayrı bir dert gerçi, doğum sigortası yapınca 6 ay hamile kalamıyorsun eee ben ne bileyim 6 ay sonra şak diye hamile kalabileceğimi hadi kaldım diyelim doğum 9 ay sonra olduğu için sigortayı ikinci kez yeniletmek gerekiyor, o işler de karısık yani illa cepten bir kamyon parayı çıkarıyorlar her şekilde.Doğum sigortası mantıklı oluyor ama işte insanın aklına gelmiyor ki
Ayy hayirli olsunn saglikla gelsin bebisin insalhh bu cinsiyet haberlerini alinca iyice heyecanlaniyorum okurken bile kalbim güpgüp darisi bizlere olsun insalhh bizde ögrenelim en kisa zamandaArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. En son 8+0 da gitmiştim. Bugün 12+2 idi. Epeydir gitmeyince, önce bi kaybim olunca , ve burdaki kayıpları okuyunca ister istemez bi tedirginlik olmuştu. Çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yokmuş. 12+4 cıktı bebek. Burun kemiği görüldü, ense kalınlığı 1.8 cıktı. Doktor gayet iyi dedi. 2 'li testi yaptırmadık. Açıkçası yaptırırız belki diyorduk ama dr orda ölçümlerle ve benim yaşımla beraber bi sistem üzerinden az çok olasılığı hesapladı. Biz de yaptırmayalım dedik. Çok hareketliydi. Cinsiyet tahmini yaptı emin olmamakla beraber kızımın yanına bir kız daha geliyor ins . Çok şükür sıkıntısız bugünü de atlattık. Allahım hepimize ins sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Sağlıkla kucagimiza alalım ins
Bu kadar doktor nasıl bilemez hayret içerisindeyimInsallah canim valla hastane kaynaklimi benle alakalimi anlamadim sezeryandan ciktim kalbimde cok kotu bir agri nefes alamiyorum dr geldi agri kesici falan yapildi narkozun etkisi olabilir denildi ertesi gun ciktik ben yatamiyorum oturur sekilde uyudum kacgun bi hafta gecti sikayetler ayni annem boyle olmaz dedi yaninda goturdu beni egilemiyorum kalkamiyorum bebegimi besikten alamiyorum dr gittim amelitayathanede cok kalmissan kas agrisi olabilir denildi 2.dr gittim igne falan yazdi gonderdi lohusa agrisi falan dedik hala olmus yataktan diraek kalkamam insallah hamilelik doneminde beni zorlamaz agrilarim gecmiyo 2 sene sonra gecmeyen agrilar yuzunden ozele gittim dr emara soktu senin iki kaburgan kirilmis yanlis kaynamis dedi cok sanslisin ikiside bir alta denk gelseydi teki kalbine saplanirdi farketmedigin icin ic kanama gecirebilirdinde dedi sok oldum gittigimin dr hicbiri bir film bile cekmedi cok yazmisim ya Rabbim guzel dr karsilastirsin guzel omurler nasip etsin
İnşAllah güzel haberler veririm. Hem kan hemde burun kemiği ve ense kalınlığı. Cinsiyetide onlar sölicekmiş.Hadi hayırlısı olsun canımyarın güzel haberlerini bekliyoruz ikili testte kan mı veriliyor sadece yoksa enseye ve burun kemiğine de bakılacak mı?
Evet bu kadarı da çok ilgisizlik. İlgi istememiz gayet doğal Merakımız endişelerimiz tabiki olacak hepimiz değerlilerimizi bekliyoruz. Sürekli soruda soracağız doktorun görevi bunlar.Belki de ilgi istediğimizden ama ben dr beni yönlendirsin isterdim yüksek kiloda hamile kaldım diyorum tamam mutlaka kilo vermelisin diyor tamam verdim diyorum devam et nerde beslenme programı Öner diyetisyene yönlendir dimi kan tahlili çok hızlı kilo verdim kan değerlerim düşmüşmüşdür diyorum cevap yok en son ben diyorum bi kan tahlili yaptırayım diyorum ve her dr gidip sinirlenip eve dönüyorumAllahım bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun
Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim cennet ile müjdelendin inşallah kimin iki kızı olurda hayır ile yetiştirir ve evlendiri ise cennettliktir demiş Efendimiz savArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. En son 8+0 da gitmiştim. Bugün 12+2 idi. Epeydir gitmeyince, önce bi kaybim olunca , ve burdaki kayıpları okuyunca ister istemez bi tedirginlik olmuştu. Çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yokmuş. 12+4 cıktı bebek. Burun kemiği görüldü, ense kalınlığı 1.8 cıktı. Doktor gayet iyi dedi. 2 'li testi yaptırmadık. Açıkçası yaptırırız belki diyorduk ama dr orda ölçümlerle ve benim yaşımla beraber bi sistem üzerinden az çok olasılığı hesapladı. Biz de yaptırmayalım dedik. Çok hareketliydi. Cinsiyet tahmini yaptı emin olmamakla beraber kızımın yanına bir kız daha geliyor ins . Çok şükür sıkıntısız bugünü de atlattık. Allahım hepimize ins sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Sağlıkla kucagimiza alalım ins
sen neresindesin :)bende bursa
İki doktorunda genel olarak yorumları iyiydi canım kaç haftalıksın geç kalma bence başla birinegönül doyran ve emel kar altundağ iyi diyorlar esentepe hastanesinde . onlardan birine randevu alacağım :)
Amin Inş hayırlısı ile canim.Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim cennet ile müjdelendin inşallah kimin iki kızı olurda hayır ile yetiştirir ve evlendiri ise cennettliktir demiş Efendimiz sav
10+ 3 canım haftaya salı için randevu oluşturduk gönül hanıma hayırlısı bakalım inş. bnde memnun kalırım:))İki doktorunda genel olarak yorumları iyiydi canım kaç haftalıksın geç kalma bence başla birine
Çok şükür kuzum hayırlı olsunArkadaşlar bugün kontrolüm vardı. En son 8+0 da gitmiştim. Bugün 12+2 idi. Epeydir gitmeyince, önce bi kaybim olunca , ve burdaki kayıpları okuyunca ister istemez bi tedirginlik olmuştu. Çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yokmuş. 12+4 cıktı bebek. Burun kemiği görüldü, ense kalınlığı 1.8 cıktı. Doktor gayet iyi dedi. 2 'li testi yaptırmadık. Açıkçası yaptırırız belki diyorduk ama dr orda ölçümlerle ve benim yaşımla beraber bi sistem üzerinden az çok olasılığı hesapladı. Biz de yaptırmayalım dedik. Çok hareketliydi. Cinsiyet tahmini yaptı emin olmamakla beraber kızımın yanına bir kız daha geliyor ins . Çok şükür sıkıntısız bugünü de atlattık. Allahım hepimize ins sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Sağlıkla kucagimiza alalım ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?