2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım benim geçmiş olsun inşallah yeniden hamile kalırsın ve sağlıklı bir doğum yaparsın

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. En son 8+0 da gitmiştim. Bugün 12+2 idi. Epeydir gitmeyince, önce bi kaybim olunca , ve burdaki kayıpları okuyunca ister istemez bi tedirginlik olmuştu. Çok şükür elhamdülillah bi sıkıntı yokmuş. 12+4 cıktı bebek. Burun kemiği görüldü, ense kalınlığı 1.8 cıktı. Doktor gayet iyi dedi. 2 'li testi yaptırmadık. Açıkçası yaptırırız belki diyorduk ama dr orda ölçümlerle ve benim yaşımla beraber bi sistem üzerinden az çok olasılığı hesapladı. Biz de yaptırmayalım dedik. Çok hareketliydi. Cinsiyet tahmini yaptı emin olmamakla beraber kızımın yanına bir kız daha geliyor ins . Çok şükür sıkıntısız bugünü de atlattık. Allahım hepimize ins sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Sağlıkla kucagimiza alalım ins

Belki de ilgi istediğimizden ama ben dr beni yönlendirsin isterdim yüksek kiloda hamile kaldım diyorum tamam mutlaka kilo vermelisin diyor tamam verdim diyorum devam et nerde beslenme programı Öner diyetisyene yönlendir dimi kan tahlili çok hızlı kilo verdim kan değerlerim düşmüşmüşdür diyorum cevap yok en son ben diyorum bi kan tahlili yaptırayım diyorum ve her dr gidip sinirlenip eve dönüyorum Allahım bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun

vücudunda kaşıntınolan arkadaşlar kraciğer enzimlerine baktırmanız lazım. ondan kaynaklı olabiliyor kaşıntılar

Allah sabır versin, kendini hazır hissettiğin zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Yok tabiki devam edemicem fulya acıbademle görüşücem bakalım yarında koç ünide ikili testim var ordanda bir fiyat alıcam bakalım

Anaaa bu sene kesin kız senesi. Hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla kucağına al inşAllah

Doğum sigortası mantıklı oluyor ama işte insanın aklına gelmiyor ki

Yok tabiki devam edemicem fulya acıbademle görüşücem bakalım yarında koç ünide ikili testim var ordanda bir fiyat alıcam bakalım
Hadi hayırlısı olsun canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz ikili testte kan mı veriliyor sadece yoksa enseye ve burun kemiğine de bakılacak mı?

Doğum sigortası mantıklı oluyor ama işte insanın aklına gelmiyor ki
Evet o da ayrı bir dert gerçi, doğum sigortası yapınca 6 ay hamile kalamıyorsun eee ben ne bileyim 6 ay sonra şak diye hamile kalabileceğimi hadi kaldım diyelim doğum 9 ay sonra olduğu için sigortayı ikinci kez yeniletmek gerekiyor, o işler de karısık yani illa cepten bir kamyon parayı çıkarıyorlar her şekilde.

Ayy hayirli olsunn saglikla gelsin bebisin insalhh bu cinsiyet haberlerini alinca iyice heyecanlaniyorum okurken bile kalbim güpgüp darisi bizlere olsun insalhh bizde ögrenelim en kisa zamanda

Bu kadar doktor nasıl bilemez hayret içerisindeyim Rabbim korumuş canım seni ve bebeğini çok şükür inş bida öle aksilikler yaşamazsın

Evet bu kadarı da çok ilgisizlik. İlgi istememiz gayet doğal Merakımız endişelerimiz tabiki olacak hepimiz değerlilerimizi bekliyoruz. Sürekli soruda soracağız doktorun görevi bunlar.
Başka seçenek yok mu canım ilçede falan mısın sen?

Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim cennet ile müjdelendin inşallah kimin iki kızı olurda hayır ile yetiştirir ve evlendiri ise cennettliktir demiş Efendimiz sav

Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim cennet ile müjdelendin inşallah kimin iki kızı olurda hayır ile yetiştirir ve evlendiri ise cennettliktir demiş Efendimiz sav
Amin Inş hayırlısı ile canim.

Çok şükür kuzum hayırlı olsun Rabbim bizleri sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…