- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Birçok şehirde de maalesef devlet bu durumda hemen bakıp gönderiyor. Aslında bizim aradığımız istediğimiz doğal olarak ilgili alakalı bi doktor. Hepimiz meraklı telaşlı ve heyecanlıyız bu süreçte ve doktorla uyum çok önemli.Bende mecburiyetten özel hastaneye gidiyorum ve o kadar şikayetçiyim ki anlatamam devlet hastanesinde en azında bebeği gelişimi hakkında dr oturup konuşurduk özele gidiyorum üstüne para veriyorum dr ayak üstü konuşturmadan gönderiyor çok şiddetli bulantım var diyorum geçer diyor dr konusunda çok sıkıntılıyım Allah’ıma binlerce kere şükür öyle tedavi sürecim olmadı yoksa buradaki drlar ne yapacaktım bilmiyorum şuan iki özel hastane var devlet hastanesine değişmem devlet hastenesindede Allah nasip ederse doğumumu yapacağım
Canım benim fiyatlar da bu şekildeEvet arkadaşlar hastanemin doğum fiyatlarını öğrendim şimdi ben şok
Normal-20.600₺
Epidural normal-21.800₺
Sezeryan-23.850₺
Epidural sezeryan-24.200₺
Bu neey araba parası gibiEvet arkadaşlar hastanemin doğum fiyatlarını öğrendim şimdi ben şok
Normal-20.600₺
Epidural normal-21.800₺
Sezeryan-23.850₺
osmangaziSağlıcakla kucağına alırsın inş☺Nilüfer’deyim canım ben sen hangi semt
Benim de cumartesiiSelam kızlar hayırlı güzel bi hafta olsun inşallah. Benim kontrolümde cumartesi hepimiz gönlümüzden geçen güzel haberleri alalım
bunun sebebi ne olabilir acabaEvet canım maalesef ülkemizde sezeryan çok fazla yapılıyor. Birçok ülkede anne sezeryan istese bile Doktor uygun görmezse yapmıyor. Bizde kendimizde çok talep ediyoruz sezeryan doktorda çok tercih ediyor.
Hangi hastane hangi doktora gidiyorsun pekiosmangazi
ilk medikabile gittik ordaki doktor pek içime sinmedi. şu an daimi doktorumu bulmak için arayış içindeyim. büyük bi kafa kaışıklığı yani okumadığım yorum kalmadıHangi hastane hangi doktora gidiyorsun peki
Geçmiş olsun canım allahim bir daha bu acıyı göstermesin hiç belirtin oldu mu kalbi durduğuna dair hissettin miMrb hanımlar bende kasım annesi olacaktım hatırlayanlar vardır yazmıştım bikaç kere buraya. Maalesef geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bu ikinci kaybım olduRabbim sizlerin bebeklerine sağlık hayırlı ömürler versin inşallah
Canim hangi hastane buEvet arkadaşlar hastanemin doğum fiyatlarını öğrendim şimdi ben şok
Normal-20.600₺
Epidural normal-21.800₺
Sezeryan-23.850₺
Bursada doktor seçeneği çokilk medikabile gittik ordaki doktor pek içime sinmedi. şu an daimi doktorumu bulmak için arayış içindeyim. büyük bi kafa kaışıklığı yani okumadığım yorum kalmadıBilemiyorum yani ..
Canim çok üzüldüm. Rabbim acını çabucak dindirsin ins. Kacinci kavgada oldu canim ?Mrb hanımlar bende kasım annesi olacaktım hatırlayanlar vardır yazmıştım bikaç kere buraya. Maalesef geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bu ikinci kaybım olduRabbim sizlerin bebeklerine sağlık hayırlı ömürler versin inşallah
Geçen ay baktırdım ama tekrar baktırırım sağol canım önerin için.Birde aklıma şey geldi. Kolestorol kaşıntı yapıyor bir ara bende öyle olmuştu kan değerlerine bi baktır istersen
Yarın doktor randevum var soracağım.Eğer artarsa doktoruna danışıp bir cilt uzmanına canım görün farklı ilaç verebilir.
Bahsettiğiniz doktor moşeye benziyor ama eğer oda öyle bir hata yaptıysa helal dicem. Aslında devlet hastanelerinde yetişemiyorlar o ayrıda cerrahpaşada benim sıkıntım doktorun her hafta değişmesiydi. Ve detaylı bakmıyorlar rahim ağzı kapalı onu görmeden aşılama üstüne aşılama yapıldı yani. Yoksa odada 5 kişi kalmışsın o bu hikaye zaten kalıcağın 1-2 gece sabredersin ama doktor önemli. Gerçekten işinin ehli bir doktora denk gelsem devlette yaparım doğumumu.Kızlar açıkçası devlet hastanesine tahlil yaptırmak dışında hiç gitmedim zaten bu ilk hamileliğim ve çok şükür bugüne kadar bir hastalığım, ameliyatım olmadı ama doktor işinin özel ya da devlet şans işi olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşımın en yakın arkadaşı Nişantaşında Amerikan Hastanesinde doğum yapmıştı seneler önce, prof doktordu ve çok meşhur doktordu, kızın içinde gazlı bez unutmuştu. Şimdi ne diyebiliriz ki Amerikan kötü bir hastane mi, hiç değil. O doktor da yanılmıyorsam şimdi Acıbadem internationalda çalışıyor Yeşilköyde ki orası da eskiden beri en iyi hastanelerden biridir. Devlet hastanelerinde bence çok iyi doktorlar olabiliyor, rahmetli dedem uzun süreler Çapa'da ve Hasekide yatmıştı. Evet zor bir ortam vardı annem asla refakatçi kalamazdı dedem onu istemezdi kalabalık odalardalar diye sadece dayım kalırdı. Ama tedavisi olurdu sonuçta doktorları iyiydi. Hastaneler çok kalabalık olduğu için doktorlar pek yetişemiyolar ve özeldeki ilgiyi gösteremeyebiliyorlar özellikle istanbuldaki bu cerrahpaşa haseki gibi eski hastanelerde sanırım.
Bu arada çarşamba günü randevum var detaylı ultrason mu deniyor neyse ona gidicem, 8+0dan beri ilk muayenem olacak ense kalınlığı burun kemiği fln bakılacak biraz tedirginim zaten, şimdi de aradılar eşim giremeyecekmiş=(((
Maslak acıbadem di dimi senin kide yanlış hatırlamıosam. Bülent hocayamı gidiosun.Canım benim fiyatlar da bu şekilde31.000 TL doğumum toplam ama sigortam olduğu için 19’a düşecek. Bir de doktorum profesör diye yaklaşık 5 bin lira daha eklenmiş fiyata
Insallah canim valla hastane kaynaklimi benle alakalimi anlamadim sezeryandan ciktim kalbimde cok kotu bir agri nefes alamiyorum dr geldi agri kesici falan yapildi narkozun etkisi olabilir denildi ertesi gun ciktik ben yatamiyorum oturur sekilde uyudum kacgun bi hafta gecti sikayetler ayni annem boyle olmaz dedi yaninda goturdu beni egilemiyorum kalkamiyorum bebegimi besikten alamiyorum dr gittim amelitayathanede cok kalmissan kas agrisi olabilir denildi 2.dr gittim igne falan yazdi gonderdi lohusa agrisi falan dedik hala olmus yataktan diraek kalkamam insallah hamilelik doneminde beni zorlamaz agrilarim gecmiyo 2 sene sonra gecmeyen agrilar yuzunden ozele gittim dr emara soktu senin iki kaburgan kirilmis yanlis kaynamis dedi cok sanslisin ikiside bir alta denk gelseydi teki kalbine saplanirdi farketmedigin icin ic kanama gecirebilirdinde dedi sok oldum gittigimin dr hicbiri bir film bile cekmedi cok yazmisim ya Rabbim guzel dr karsilastirsin guzel omurler nasip etsinAslında bu gibi risklerin çoğu özelde de insanların başına gelebiliyor. Tabi devlette biraz daha ilgisiz olunuyor bu konularda. Kaburga kırığı sen düştün falanda mı oldu? Hastane kaynaklı değil demi?
Hiç güzel şeyler atlatmamışın ama çok şükür bebeklerin sağlıklı olmuş. bu sefer hiçbişey olmaz inş öle düşünme herşeygüzel olur inş.
Nişantaşı amerikan hastanesi istanbulCanim hangi hastane bubence çok çok fazla yani.
Allahım bildiğin Allah korumuş seni kuzumInsallah canim valla hastane kaynaklimi benle alakalimi anlamadim sezeryandan ciktim kalbimde cok kotu bir agri nefes alamiyorum dr geldi agri kesici falan yapildi narkozun etkisi olabilir denildi ertesi gun ciktik ben yatamiyorum oturur sekilde uyudum kacgun bi hafta gecti sikayetler ayni annem boyle olmaz dedi yaninda goturdu beni egilemiyorum kalkamiyorum bebegimi besikten alamiyorum dr gittim amelitayathanede cok kalmissan kas agrisi olabilir denildi 2.dr gittim igne falan yazdi gonderdi lohusa agrisi falan dedik hala olmus yataktan diraek kalkamam insallah hamilelik doneminde beni zorlamaz agrilarim gecmiyo 2 sene sonra gecmeyen agrilar yuzunden ozele gittim dr emara soktu senin iki kaburgan kirilmis yanlis kaynamis dedi cok sanslisin ikiside bir alta denk gelseydi teki kalbine saplanirdi farketmedigin icin ic kanama gecirebilirdinde dedi sok oldum gittigimin dr hicbiri bir film bile cekmedi cok yazmisim ya Rabbim guzel dr karsilastirsin guzel omurler nasip etsin
gönül doyran ve emel kar altundağ iyi diyorlar esentepe hastanesinde . onlardan birine randevu alacağım :)Bursada doktor seçeneği çokinş uyumlu bir doktor bulursun canım. Benim doktor bi tüp bebek merkezinde.
Ay çok geçmiş olsun ya nasıl değişik insanın aklına gelmeyecek birşey Allah korumuş verilmiş sadakan varmış heralde. Ama nereden hakkaten akıllarına gelsin ki röntgen çekip kaburgaya bakmak bebeğin olduğu yerle kaburga yakın mı ki acaba.Insallah canim valla hastane kaynaklimi benle alakalimi anlamadim sezeryandan ciktim kalbimde cok kotu bir agri nefes alamiyorum dr geldi agri kesici falan yapildi narkozun etkisi olabilir denildi ertesi gun ciktik ben yatamiyorum oturur sekilde uyudum kacgun bi hafta gecti sikayetler ayni annem boyle olmaz dedi yaninda goturdu beni egilemiyorum kalkamiyorum bebegimi besikten alamiyorum dr gittim amelitayathanede cok kalmissan kas agrisi olabilir denildi 2.dr gittim igne falan yazdi gonderdi lohusa agrisi falan dedik hala olmus yataktan diraek kalkamam insallah hamilelik doneminde beni zorlamaz agrilarim gecmiyo 2 sene sonra gecmeyen agrilar yuzunden ozele gittim dr emara soktu senin iki kaburgan kirilmis yanlis kaynamis dedi cok sanslisin ikiside bir alta denk gelseydi teki kalbine saplanirdi farketmedigin icin ic kanama gecirebilirdinde dedi sok oldum gittigimin dr hicbiri bir film bile cekmedi cok yazmisim ya Rabbim guzel dr karsilastirsin guzel omurler nasip etsin
Maslak acıbadem di dimi senin kide yanlış hatırlamıosam. Bülent hocayamı gidiosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?