2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Mide bulantısı olanlar ben haftalardır yataktan cıkamıyordum ağlamaktan bi hal olmuştum. Prilamı günde 3 e cıkardım 3-4 gündür maşallah hiç kusmadm ve birazck bişeyler yemeye başladım.

Çook teşekkür ederim canım bana da doktor bugün onu verdi

Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ne demek canım rica ederim nasılsın nasıl gidiyor kızçenle gebelik
Öğretmendin değil mi yanlış hatırlamıyorsam, doğu görevi miydi daha var mı bitmesine?

Kızlar kan ilacı sormuştum, kullanan var mı aranızda?
Yok canım ben kullanmıyorum
Kızlar ben daha 10+3 üm ama karnım çıktı. Çok Zayıfım ondanmı çabuk cıktı belli oldu acaba. 48.5 ile hamile kaldım 1 ayda 2 kg verdim. Karnım var biraz
Benimde çıktı valla göbeğim ben 58 ile hamile kaldım ama aldım ben bulantı çok yaşamadım çünkü

Ne demek canım rica ederim nasılsın nasıl gidiyor kızçenle gebelik ☺
Öğretmendin değil mi yanlış hatırlamıyorsam, doğu görevi miydi daha var mı bitmesine?
Çok şükür iyi gidiyor hepimizinkini iyi gitsin ağız tadıyla tamamlayalım inşallah Doğu görevi benim bitti ama eşimin bitmedi o yüzden devam sen nasılsın? Cinsiyet belli olmuş muydu?

Yok banada 11-12 gibi gel demişti ben 12+0 da gidicem haftaya cumaya denk geliyor. En son doktora 6+5 de gitmiştim cok ara oldu görmeyeli aşırı merak içindeym
Aynen bende öyle inşallah yaparlar testi . Vitamin vermişti önce ki doktor oda bitti kendim alsam mı eczaneden kararsız kaldım

Çok şükür iyi gidiyor hepimizinkini iyi gitsin ağız tadıyla tamamlayalım inşallah Doğu görevi benim bitti ama eşimin bitmedi o yüzden devam sen nasılsın? Cinsiyet belli olmuş muydu?
Sevindim amin canım hepimiz için
Koronadan dolayı düzen de değişti değil mi okulların ne zaman açılacağı belli değil. Yazın da çalışmak ayrı çocukları toparlamak ayrı zor olur Allah yardımcısı olsun herkesin şu pandemi bi bitseydi.
Ben de iyiyim şükür artık bulantılar geçti bu sefer iştah arttı o da kötü
Doktora en son 8 haftalıkken gitmiştim, 3 hafta sonra gel demişti ama ben 4e tamamlayayım dedim hem ikili de yaptırmış olurum diye. Cumartesi daha yeni 12 olucam bakalım umarım cinsiyet de belli olur

Merhaba bende gobekten vuruluyorum benim 35 oldu artik karnim cok agriyo ve bu gun sabah idrar yaptiktan sonra sumukumsu bir akintim oldu acaba aranizda yasamis olana varmi 3. Gebeligim 2 dusuk oldu ve korkuyorum biraz
arkadaşım
gebelikte akıntının çoğalması çok normal
renkli yahut kokulu olmadığı sürece bir sıkıntı yok inşallah
burundan gelen akıntı hükmündedir
Gebelikte rahim ağzı kendini kapatıp korumaya aldığı için çoğalan akinti normal
Şayet renkli ve kokulu değil ise
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

İyi sabirlisin valla dün gittim bugün de olsa gitsem keşke yaza eğitim düşünmüyoruz diyor bakan ama bilemiyorum canım şuan alışma evrelerini geçtim bence en büyük risk haziranda okulların açılacak olması ben risk grubundayim kendimi ayrı düşünüyorum bebeği ayrı, Allah a emanet
Bitseydi en azından yürüyüş yapabilirdik canım çok iyi gelirdi bize

Bizzat bakanımızı instagram canlı yayın hesabından dinledim. Yazın eğitim olması gibi bir sey söz konusu değil dedi. Bu konuda veli ve öğrencilerden çok mesaj alıyoruz yaz tatillerine dokunmayacagz dedi.. Eğitim in haziran ayında baslaması için de sunu söyledi bizim tedbirlerimiz haızr bize bilm kurulu ne derse onu yapacağız dedi. Ki ben sanmıyorum okullar açılmaz. Bir kişi ile başlayan bu süreç tekrar çocuklarla hortlatamazlar alınan tüm önlemlere aykırı bir kere... Çocuklar korona tedbiri amaclı hiç bir kurala tam olarak uyamaz maalesef.
Ben açılacağını sanmıyorum. 19gün için tüm tedbirleri hiçe sayacaklarını düşünmüyorm. Bu arada bende öğretmenim ve ben de risk grubundayim. Üstelik Gebeyik bilşyrousnuz

Bizzat bakanımızı instagram canlı yayın hesabından dinledim. Yazın eğitim olması gibi bir sey söz konusu değil dedi. Bu konuda veli ve öğrencilerden çok mesaj alıyoruz yaz tatillerine dokunmayacagz dedi.. Eğitim in haziran ayında baslaması için de sunu söyledi bizim tedbirlerimiz haızr bize bilm kurulu ne derse onu yapacağız dedi. Ki ben sanmıyorum okullar açılmaz. Bir kişi ile başlayan bu süreç tekrar çocuklarla hortlatamazlar alınan tüm önlemlere aykırı bir kere... Çocuklar korona tedbiri amaclı hiç bir kurala tam olarak uyamaz maalesef.
Ben açılacağını sanmıyorum. 19gün için tüm tedbirleri hiçe sayacaklarını düşünmüyorm. Bu arada bende öğretmenim ve ben de risk grubundayim. Üstelik Gebeyik bilşyrousnuz

50 kişilik sınıflar var istanbul da kapasite yetmediği için. Ne gibi tedbir alacaklar çok merak ediyorum

50 kişilik sınıflar var istanbul da kapasite yetmediği için. Ne gibi tedbir alacaklar çok merak ediyorum
Ya adam ne desin herkes o kadr üstüne gidiyor ki... O da öyle diyor... Bilim kurulu o kadr öğrenciyi bir anda okula asla izin vermez. Ama kademeli sekilde virüs ün olmadığı veya bittiği veya çok azaldığı illerden baslanarak olabilr oralarda eğitim başlayabilir ama bu da ne kadr sağlıklı olur onu da öngöremiyoruz.

Hazırız demesin yeter

Hanımlar 13 Mayıs 11-15 arası 0-14 yaş dışarı çıkabilir miş
Allah'ım bayram öncesi bayram gibi oldu bu
iki tosbiğim de çok çok sevinecek
yeşil alan pek yok malesef yine de dışarı çıkmak koşmak yürümek çok iyi gelecek inşallah
Allah'tan ümit ediyorum ki bayram la birlikte bu illet de bi son bulur

Aminn aminn gerçekten çocuklara bi nefes olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…