2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gunaydin kizlar nasilsinz? Nasil gidiyor hamilelik :) bikac kisi cinsiyet ogrenmis bile cok guzell benmde yarin kontrolum war 12+3 olcam.yarin ..acaba cinsiyt ogrenmem mumkun mu yarinn. Yoosa 1 ay dha beklemek zorunda kalcam

hayırlı sabahlar hanımlar çok güzel haberler ile gelin inşallah

MelodiminEsi ah arkadaşım sorma iki ay oldu çocuklar evde bende iki sefer sırf hastane için çıktım yoksa hep evdeyiz düşünüyorum nasıl yaparız ben maske eldiven takarım ama çocuklar a maskem yok biraz yürüyüş yapsak 10 dakikalık mesafede bir park var normal günde çok sakin oranın yanından geçerim eğer boş ise hava da müsait ise götürmeyi düşünüyorum Allah'ım uzun süreli hapisten çıkar gibi hissediyorum

Gunaydin kizlar nasilsinz? Nasil gidiyor hamilelik :) bikac kisi cinsiyet ogrenmis bile cok guzell benmde yarin kontrolum war 12+3 olcam.yarin ..acaba cinsiyt ogrenmem mumkun mu yarinn. Yoosa 1 ay dha beklemek zorunda kalcam
Merhaba canım benim dün 12+4 dü öğrendim

Günaydın kızlarr
Ben birazdan hastaneye gideceğim ikili test ve cinsiyet için. Dua edin bana olur mu hayırlı haberlerle geleyim inşAllah öpüyorum hepinizi
Benimde bugun 5te randevum bakalim gün nasil gecer bilmiyorum☺ inslh sağlık haberlerini cinsiyetini ögrenir mutlu mutlu döneriz
benim de oğleden sonra randevum var insallah hayırlısıyla iyi haberlerle doneriz kızlar.
Hayırlı güzel haberlerle gelin kızlar

Günaydın kızçeler
Bugün kontrolü olan arkadaşlar inş hayırlı haberlerle gelirsiniz hatta cinsiyetleri öğrenirsiniz inş
MelodiminEsi ben sürekli ferro sanel oroforen gibi ilaçları kullanıyordum. Hamile kalınca ilk 3 ay çok önermiyorum Demir hapı d vitamini dedi kesti doktorum. Adet olmayınca biraz daha düzelecek değerlerin dedi. Ferro sanel beni acayip kabız yapıyordu birazda ilk zamanlar o yüzden kullanmamı istemedi. 9. Haftamda içeriğinde Demir’de olan prenatal life diye vitamin başladı.

Yine her durumda dikkatli olmak lazım tabi, park alanlarını açacaklar mı? Dün hastanede minicik çocuğun ağzında maske garibim anlam veremiyodur bile

Ben şuan on beşinci hafta girdim ondan vermiş olabilir canım. Evet herkes emilimi zor ve çok kabızlık yapıyor dedi. Eğer fazla rahatsız ederse alternatif ariycam ben de o yüzden araştırıyorum siz neler kullanıyorsunuz diye

Günaydın herkese.Ankarada olanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz dogum ücretlerini konuştunuzmu.biz henüz konuşmadık erken degilmi.muayene ücreti 500 tl.haftaya 2li tarama var cinsiyeti ögrenebiliriz.çiok heycanliyim.ilkinde erkek demiştim hic heycan yoktu cinsiyet ögrenmeye gittigimizde okadar emindim.bu defa cok heycanlıyım kız gibi geliyor sanki bakalım sağlıkla gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…