2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Teşekkür ederim icinm bi nebzede olsa rahatladi amin insallah rabbi

Canım bende Ankara'dayim suan icin eve yakin diye ozel eryaman hastanesine gidiyorum malum sartlardan dolayi en sakin yer oldugu icin dogum ücretini bugun gidince konusucam bakalim

Prenetal life sor istersen ben olk bastan beri onu kullaniyorum içerisinde hepsi var bana ayriyeten biliyosun agrim vardi onnn icinde magnezyum kalaiyum d vitamini olan bir ilac verdi onu kullaniyorum

Prenetal life sor istersen ben olk bastan beri onu kullaniyorum içerisinde hepsi var bana ayriyeten biliyosun agrim vardi onnn icinde magnezyum kalaiyum d vitamini olan bir ilac verdi onu kullaniyorum
Teşekkür ederim canım hepsini not alıyorum geçti mi senin ağrın?

Ne ağrınız vardı acaba. Benimde yatarken uyurken bacak ve sırtımda ağrı oluyor ya uyandırıyor o derece

Yine her durumda dikkatli olmak lazım tabi, park alanlarını açacaklar mı? Dün hastanede minicik çocuğun ağzında maske garibim anlam veremiyodur bile
:/ Bizim hemen yan tarafta park var gecen gün eşim ekmek almaya gitmsiti gelirken dedi 5-6 çocuk parktaydı yani ne derece kapalı olduklarını da bilmiyorum

benim maskem yok cocuklar için dikebilirsem iyi olur aslında yada belki boyunluk giydiririm yaşları itibariyle hastalık varmış dersem anlarlar

ben çok sevindim inşallah tedbirli olarak biraz hava almak iyi gelir psikolojime pek iyi değilim o manada çünkü

Rabbim korusun inşallah

Bence açılsada biz gitmeyiz okula hamilelere izin verirler vermeliler bide ben köy okulundayım yolum uzak çok zor geliyo şuan

Oo ne çok kontrole gidecek varmış bugün
Çok güzel mutlu haberlerle gelin kızlar
Hadi bakalım bebişler de göstersinler kendilerini

Ah ah korona olmasa daha sık giderdim de evde bir de çocuk olunca öteledim biraz.
Risk tabi okullar umarım açılmaz daha hala yeni vaka sayıları binlerde devam ediyor
Çok bunaldık evde artık ya psikolojimiz alt üst oldu resmen

Gunaydin kontrole gidecek arkadslar baya bi varmis guzel haberlerle gelin insallah hadi haber bekliyoruz

Ne ağrınız vardı acaba. Benimde yatarken uyurken bacak ve sırtımda ağrı oluyor ya uyandırıyor o derece
Canim benim kasiklarimda cok agri vardi baskada biyerim agrimiyordu ama gece yatirmiyordu kas agrisiymis rahim genişliyormuşlar o yuzden magnezyum kalsiyum iyi geliyormus

Canım benim de öyle, özellikle baldırlarım, sırtım aşırı ağrıyor neredeyse her akşam eşime masaj yaptırıyorum bazen uyuyamıyorum. Böyle saplanan bir ağrı değil de tüm vücuduma yayılan kas ağrısı gibi hormonlardandır diyorum. Seninle günümüz de aynı benziyoruz belki de Allahım bir de bulanlatılarımız geçse

Kızlar selam,
Bugün randevuya gidecek herkes güzel haberlerle dönsün inşallah Ben birkaç gündür yazamadım canım çok sıkkındı. 11. Haftaya girdiğim ilk gün bulantım geçti sadece şişkinlik başladı, ertesi günü heyecanla bekledim. Ertesi gün de iyiydim, ama ne zamanki akşam oldu, ben yine ne yediysem tutamadım içimde. Hele dün o kadar kötüydüm ki. Allah yardımcımız olsun, çok zorluyor beni, bütün gün hasta yatmak çok zor. Mutfaktan da banyodan da nefret ettim. İlaçlardan da nefret ettim almak istemiyorum artık. Bu hafta normalde kontrolüm vardı gitmesem de 12. Haftayı mı beklesem dedim. Ama bilemiyorum. Resmen depresyona girdim sanki, hiçbir şey yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…