Benim sol göğsüm bat dan on gün önce şişmeye ağrımaya başladı hala da ağrıyo sağ göğsümün de ucu ağrıyo ama biri bana yanlışlıkla çarpsa özellikle sol göğsüme ağlarım öyle çok ağrıyo
Dikkat et takip et bakalım belki de yerleşme kanaması dır bide önceki aylarla mukayese et öncekilerde ilk geldiğinde hamgi renk nasıl yoğun mu durağan mı geliyo
Progestan veriliyor bu durumlarda canım zararı yok tutunmaya yardımcı olsun diye. Arkadaşımdan biliyorum ben de. Hiç doktora gitmemiştin değil mi? Maisiyah345
canım sen nasıl oldun?
Progestan veriliyor bu durumlarda canım zararı yok tutunmaya yardımcı olsun diye. Arkadaşımdan biliyorum ben de. Hiç doktora gitmemiştin değil mi? Maisiyah345
canım sen nasıl oldun?
Dikkat et takip et bakalım belki de yerleşme kanaması dır bide önceki aylarla mukayese et öncekilerde ilk geldiğinde hamgi renk nasıl yoğun mu durağan mı geliyo
Yok peçeteye çok açık pempe akıntı geldi. Devamı yok şuan için
canım sen nasıl oldun?
Arkadaşlar nasipse 2.çocuğum ve yaş 37..biraz geç kaldık.ama nasip bu zamanaymış..çok korkuyorum sevinemiyorum bile..allah korusun yaşımdan dolayı bir sorun çıkar mı diye