2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ah bakalım nasıl olacak gerçekten merak içindeyim yoksa evi kreşe dönüştüreceğiz heralde seneye veririm belki

Şekerli meyveleri tarçınlı yoğurtla yiyebilirsin. Tatlı gıdalardan sonra yoğurt ya da ayran içebilirsin

Kızlar güzel haberlerinizi okuyorum buradan cinsiyet öğrenenler ne çok arttı öyle maşallah :) Ben de Perşembe günü gideceğim hastaneye ama pek bi ümidim yok açıkcası aç gideceğim çünkü tiroid falan bakılacak aç olunca çok hareket etmiyormuş çocuk öyle şeyler okudum Y yaska32 bizim seninle gebelik tarihlerimiz aynıydı galiba canım doktora gitmişsin bugün galiba çok merak ediyorum hadi gel

bende oruclu oldugum halde bebek pek hareket etmiyirdu cnm ama doktor yine de cinsiyetimizi gördü

Selam canım az önce geldim ben de yazacaktım sağlık ocağına da gittim bugün, oradan da bilgi verdiler. Sonra hastaneye gittik, ikili test kanı verdik ultrasonda baktık uzuuun uzuuun gösterdi hoca onbeş tane fln da fotoğraf verdi çok şükür çok güzel dedi, kan akışları damarları beyin gelişimine VS baktı herşey güzel dedi. Ellerini kollarını bacaklarını ayaklarını popişini sırtını başını beynini kafatasını her yerini gösterdi hoca göbişi var aynı benim gibi cinsiyet de söyledi kızçem geliyoooooooooorrrrr ölücem heyecandan vallahi perşembeye bişi kalmamış hadi güzel haberlerle inşallah benim iki hafta oldu tahlil yapılmalı Tiroid VS bu sefer yapmadık gitmeden çikolata yedim bizimki kıpır kıpırdı maşallah bebişlerimize

On beş fotoğraf mııı
Maşallah kuzuya keyfi yerinde demekki annesi gözün aydın sağlıkla kavuşun

Slm kizlar oncelikle hastaneden gelen arkadaslar cinsiyetleri ogrenenleri tebrik ediyor gözünüzaydin diyorum masallah prenseslerimiz çogalmişburalara giremiyorum eşim izine ayrildi Evde bana hicbisey yaptirmiyor hamileyim diye bide bizim cok zor oldu tup bebekle oda o yuzden cok evhamli burda iş yapanlara gercekten imreniyorum temizlik yapmayı özledim bende dedimki ee madem evdesin hem bahar temizligi hemde bayram temizligi aradan ciksin dedim 2 gundur evde temizlik var hergun bi yeri yaptiriyorum perdeler pencereler duvarlaryarinda kontrolumuz var ikili testimizde cikacak bakalim

Bende cam sildim bugün yüksek yerleri ve kornişleri eşim halletti. Bekle bekle nereye kadar ev kalkmış gidiyor ne güzel yarın bebeğini göreceksin canım

Bende cam sildim bugün yüksek yerleri ve kornişleri eşim halletti. Bekle bekle nereye kadar ev kalkmış gidiyor ne güzel yarın bebeğini göreceksin canım
Sanada kolay gelsin aman dikkat et yinedeYaa hic sorma temizlendikce içime bi ferahlik huzur geliyor demekki huzursuzlugum buymuş onu anladim

MelodiminEsi buarada senin sonucun ciktimi kontrolun ne zaman
ikili testi soruyosun galiba canım güzel çıktı. Ben bir hafta önce kontrole gitmiştim zaten bi daha bayram sonrası gitmeyi düşünüyoruz. Benim bebek her gitmede bir gün iki gün önde çıkıyor böyle devam ederse Ekim Annesi olucam

Maşallah sübhanallah annesi çok güzel pozitiflerle geldin hep böyle devam etsin

Al benden de o kadar migde bulantım geçtiği için iftarlık hazırlıyorum sahuru kendisi hallediyor .Geri kalan her iş onda sil süpür bulaşık çamaşır ütü hiç tarzım değil böyle ama korkuyoruz ikimizde benim de tüp bebek ve çok zor oldu mucize. Hafta sonu bahar temizliği yapayim dedi kiyamadim yaa oruç ağız. Bayramda sokağa çıkma yasağı olur kesin diyorum o zaman yaparsın bayram da iş mi yapılır diyo sanki nereye gideceksek ☺☺

ay inslahinşalalh cnm
Umudum kalmadi
Gundengune azalmiyor
Midem tahriş oldu
Birşey yiyemiyorum
Her yemekten korkuyorum
Çok üzülüyorum senin için keşke elimizden birşey gelse, keşke bir an önce geçse de ağız tadıyla yemeğinin tadını alabilsen bulantın olmadan. Geçecek mutlaka, en fazla 16.haftaya kadar sürecek, o zamana kadar biraz daha sabır arkadaşım. Sen de hamileliğin tadını çıkaracaksın emin ol hep böyle gitmeyecek pozitif düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…