bebekle yazin bi derece gidersin de cnm kisin cok zor ..hasta oluyor ufaklar.bide okula baslayan saatler ce seni okulda tutuyor vs anlatsam cook anlatirim da gozun korkmasın. Allah kolaylik verir insallahbenim kuvugu 3 oldugu halde zordu gunde 4 defa git gel ..
seneye daha iyi olur bence kucugu birax buyumus olur filan..buyugu de seni okulda cok istemez büyürse ..Ah bakalım nasıl olacak gerçekten merak içindeyim yoksa evi kreşe dönüştüreceğiz heralde seneye veririm belki
Şekerli meyveleri tarçınlı yoğurtla yiyebilirsin. Tatlı gıdalardan sonra yoğurt ya da ayran içebilirsinKızlar çarşamba günü şekere de baktıracağım 93 çıktı açlık şekerim aslında hep 85-95 arasında çıkıyordu.. şekere baktırdığım günün gecesinde çok fazla şekerli tüketmiştim sanırım o yüzden biraz arttı..
Çarşamba gününe kadar dikkat etmeye çalıştım ama mümkün değil canım çok tatlı istiyor.. şeker isteğinin önüne geçmek için ne yapabilirim var mı tavsiyeniz?
bende oruclu oldugum halde bebek pek hareket etmiyirdu cnm ama doktor yine de cinsiyetimizi gördüKızlar güzel haberlerinizi okuyorum buradan cinsiyet öğrenenler ne çok arttı öyle maşallah :) Ben de Perşembe günü gideceğim hastaneye ama pek bi ümidim yok açıkcası aç gideceğim çünkü tiroid falan bakılacak aç olunca çok hareket etmiyormuş çocuk öyle şeyler okudumY yaska32 bizim seninle gebelik tarihlerimiz aynıydı galiba canım doktora gitmişsin bugün galiba çok merak ediyorum hadi gel
Selam canım az önce geldim ben de yazacaktımKızlar güzel haberlerinizi okuyorum buradan cinsiyet öğrenenler ne çok arttı öyle maşallah :) Ben de Perşembe günü gideceğim hastaneye ama pek bi ümidim yok açıkcası aç gideceğim çünkü tiroid falan bakılacak aç olunca çok hareket etmiyormuş çocuk öyle şeyler okudumY yaska32 bizim seninle gebelik tarihlerimiz aynıydı galiba canım doktora gitmişsin bugün galiba çok merak ediyorum hadi gel
On beş fotoğraf mıııSelam canım az önce geldim ben de yazacaktımsağlık ocağına da gittim bugün, oradan da bilgi verdiler. Sonra hastaneye gittik, ikili test kanı verdik ultrasonda baktık uzuuun uzuuun gösterdi hoca onbeş tane fln da fotoğraf verdi çok şükür çok güzel dedi, kan akışları damarları beyin gelişimine VS baktı herşey güzel dedi. Ellerini kollarını bacaklarını ayaklarını popişini sırtını başını beynini kafatasını her yerini gösterdi hoca göbişi var aynı benim gibi cinsiyet de söyledi kızçem geliyoooooooooorrrrr ölücem heyecandan vallahi perşembeye bişi kalmamış hadi güzel haberlerle inşallah benim iki hafta oldu tahlil yapılmalı Tiroid VS bu sefer yapmadık gitmeden çikolata yedim bizimki kıpır kıpırdı maşallah bebişlerimize
Ayağının fotosu elinin fotosu kafasının fln derken öyle bir sürü olduOn beş fotoğraf mııı
Maşallah kuzuya keyfi yerinde demekki annesigözün aydın sağlıkla kavuşun
Bende cam sildim bugünSlm kizlar oncelikle hastaneden gelen arkadaslar cinsiyetleri ogrenenleri tebrik ediyor gözünüzaydin diyorum masallah prenseslerimiz çogalmişburalara giremiyorum eşim izine ayrildi Evde bana hicbisey yaptirmiyor hamileyim diye bide bizim cok zor oldu tup bebekle oda o yuzden cok evhamli burda iş yapanlara gercekten imreniyorum temizlik yapmayı özledim bende dedimki ee madem evdesin hem bahar temizligi hemde bayram temizligi aradan ciksin dedim 2 gundur evde temizlik var hergun bi yeri yaptiriyorum perdeler pencereler duvarlar yarinda kontrolumuz var ikili testimizde cikacak bakalim
Sanada kolay gelsin aman dikkat et yinedeBende cam sildim bugünyüksek yerleri ve kornişleri eşim halletti. Bekle bekle nereye kadar ev kalkmış gidiyor ne güzel yarın bebeğini göreceksin canım
ikili testi soruyosun galiba canım güzel çıktı. Ben bir hafta önce kontrole gitmiştim zaten bi daha bayram sonrası gitmeyi düşünüyoruz. Benim bebek her gitmede bir gün iki gün önde çıkıyor böyle devam ederse Ekim Annesi olucamMelodiminEsi buarada senin sonucun ciktimi kontrolun ne zaman
Maşallah sübhanallah annesi çok güzel pozitiflerle geldin hep böyle devam etsinSelam canım az önce geldim ben de yazacaktımsağlık ocağına da gittim bugün, oradan da bilgi verdiler. Sonra hastaneye gittik, ikili test kanı verdik ultrasonda baktık uzuuun uzuuun gösterdi hoca onbeş tane fln da fotoğraf verdi çok şükür çok güzel dedi, kan akışları damarları beyin gelişimine VS baktı herşey güzel dedi. Ellerini kollarını bacaklarını ayaklarını popişini sırtını başını beynini kafatasını her yerini gösterdi hoca göbişi var aynı benim gibi cinsiyet de söyledi kızçem geliyoooooooooorrrrr ölücem heyecandan vallahi perşembeye bişi kalmamış hadi güzel haberlerle inşallah benim iki hafta oldu tahlil yapılmalı Tiroid VS bu sefer yapmadık gitmeden çikolata yedim bizimki kıpır kıpırdı maşallah bebişlerimize
Al benden de o kadar migde bulantım geçtiği için iftarlık hazırlıyorum sahuru kendisi hallediyor .Geri kalan her iş onda sil süpür bulaşık çamaşır ütüSlm kizlar oncelikle hastaneden gelen arkadaslar cinsiyetleri ogrenenleri tebrik ediyor gözünüzaydin diyorum masallah prenseslerimiz çogalmişburalara giremiyorum eşim izine ayrildi Evde bana hicbisey yaptirmiyor hamileyim diye bide bizim cok zor oldu tup bebekle oda o yuzden cok evhamli burda iş yapanlara gercekten imreniyorum temizlik yapmayı özledim bende dedimki ee madem evdesin hem bahar temizligi hemde bayram temizligi aradan ciksin dedim 2 gundur evde temizlik var hergun bi yeri yaptiriyorum perdeler pencereler duvarlar yarinda kontrolumuz var ikili testimizde cikacak bakalim
İnşallah canım, hep böyle güzel haberler alalım birbirimizden, her günümüz aydınlık güzel mutlu ve umutlu olsunMaşallah sübhanallah annesi çok güzel pozitiflerle geldin hep böyle devam etsin
Birkaç haftaya geçecek bence az daha sabırKızlar 11.haftadayim buugn 3kere kustum
Yine birsey degismedi
Ya ben 9ay kusacakmiyim
ay inslahinşalalh cnmBirkaç haftaya geçecek bence az daha sabır
Çok üzülüyorum senin içinay inslahinşalalh cnm
Umudum kalmadi
Gundengune azalmiyor
Midem tahriş oldu
Birşey yiyemiyorum
Her yemekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?