2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canim gecen kontrolumde bende ac karnina gitmistim ben bile sasirdim uykusuna denk gelinmese sende gorursun insallah

Ay cnm keşke
Buna inanmayı okadar isterim ki
İnşallah
Artık gecsin bende hamile gibi hissedeyim

YASKA 32 gozunaydon canim kizceni saglicakla kucagina almayi nasip etsin masallah size
Dasmeer canim bak goreceksin insallah 12.haftaya bi gir gececek insallah ilac kullanmayi ihmal etme Rabbim yardimcin olsun

Aaaa hadi hayirlisi kuzum bende bi gideyim minigimi göreyim

Yaa oyle benimde tarzim degil malum boyle olunca iş onlara kaldi bende uzuluyorum ama malesef dinlemiyor bide korkumdanda bisey yapamiyorum tabak goturuyorum yinemi kalktin sen diyor

Maşallah maşallah gözün aydın canım mutluluğun her halinden belli oluyor ben de çok sevindim senin adına kendim gibi ya demek bir kızın oluyor harikaaa çok da şanslısın canım benim doktorun da baya iyi anladığım kadarıyla 15 fotoğraf ne demekk evet birşey kalmadı perşembeye inşallah ben de hayırlı haberlerle döner burada paylaşırım sizlerle kızlar

Kızlar 11.haftadayim buugn 3kere kustum
Yine birsey degismedi
Ya ben 9ay kusacakmiyim
Canım Allah sana şifa versin inşallah mide bulantıların hemen geçsin. Bir iki gündür benim de olmaya başladı inan seni çok iyi anladım hergün çekmek çok zordur

Canım Allah sana şifa versin inşallah mide bulantıların hemen geçsin. Bir iki gündür benim de olmaya başladı inan seni çok iyi anladım hergün çekmek çok zordur
ah sorma 4.haftadan beri başladı 7haftadır
Canım cikti

İnşallah uykusuna denk gelmez canım sen açtın hareket ediyor muydu
Evet biz bile sairdik muanem erkendi ve tsh olcturecektim senin gibi kac haftadir gitmiyosun sen bizimkine 4 hafta sonra gitmistik insan o hareketlerine sasiriyo benimde kontrolum yarin ikili test icin dedi ama ben yaptirmiyacam bide cinsiyeti gorebilirmiyiz diyorum bizim dr çok temkinli emin olmadan soylemez insallah guzel haberlerle gelmek nasip olsun

ah sorma 4.haftadan beri başladı 7haftadır
Canım cikti
Folik asit kullanıyor musun canım o da mide bulantısı yapıyor olabilir tabi sen sormuşsundur doktoruna ama aklıma geldi öyle. Ben gündüz içince mide bulantım oluyordu akşam içmeye başladım sonra

Canım benim baya oldu ya 5 hafta sonra çağırdı beni o yüzden ben de senin gibi çok şaşıracağıma eminim geçen gittiğimde bebeğe bile pek benzemiyordu bu sefer çok heyecanlıyım elini ayağını görmek çok değişiktir eminim inşallah güzel haberlerle geliriz canım yarın haberlerini bekliyorum cinsiyet için çok umutlu değilim ben de senin gibi benim doktor da emin olmadan söylemez gibi geliyor bana da

O zaaman kesin sasiracaksin canim hazirlikli ol insallah canim guzel haberlerle gelirim

Çok teşekkür ederim canım benim güzel haberlerle gel inşallah doktorumuz çok tatlı bir hoca eşimi de aldı, kameraya çektirdi, her şeyi gösterdi anlattı sağolsun seni de bekliyoruz canım hayırlı haberlerle gel

Folik asit kullanıyor musun canım o da mide bulantısı yapıyor olabilir tabi sen sormuşsundur doktoruna ama aklıma geldi öyle. Ben gündüz içince mide bulantım oluyordu akşam içmeye başladım sonra
aksam iciyorim yatarken
Birde 3gundur bulantimdan onuda icemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…