2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar çarşamba günü şekere de baktıracağım 93 çıktı açlık şekerim aslında hep 85-95 arasında çıkıyordu.. şekere baktırdığım günün gecesinde çok fazla şekerli tüketmiştim sanırım o yüzden biraz arttı..

Çarşamba gününe kadar dikkat etmeye çalıştım ama mümkün değil canım çok tatlı istiyor.. şeker isteğinin önüne geçmek için ne yapabilirim var mı tavsiyeniz?

Bende ondan şüphelendim sadece bu belirti var ilk defa yaşıyorum bi ilaç verdi doktorum ama gebeliğin işk üç ayında kullanmayın yazıyo kullanamadm bidahada gidemedm kaldı öyle sirkeli su kullanıyorum şimdilik

Canım elmanın üstüne tarçın döküp tüketebilirsin kan şekerini düzenliyormuş tarçın

Canım sirkeli suyla doğal floraya daha çok zarar verirsin bakterilere daha açık hale gelir. Doktorunu arama şansın varsa bir danış derim.

Canım değerin kaç çıktı da temiz dediler sana? Benim 1:318 çıktı ara değer bu dedi dr nipt öneriyoruz dedi bana da. Arkadaşlarım fln da yaptır diyolar

kizlar geldik doktordan hersey yolunda cok şükür veee kasim annelerine bir kiz daha eklendii
Gozunaydin canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

Aynen canım bana göre hava hos aslinda ama oglum yiyo beni neymis cinsiyeti söylesin doktor diye
Bizdede kizlar cok heyacanli hergun hayal kuruyolar bakalim Rabbim gonlumuzdekini sagliklisini nasip etsin insallah bide bebe sower yapacakmisiz neler neler

Kontrolü güzel geçen arkadaşlar , gözünüz aydın. Kız bedellerimiz artıyor maaşallah. Benim 2. Hamileligim ama kızımı dogurali 5 yıl oldu. Bazı şeyleri unuttum mu ne. Şimdi 76 kiloyum. Kızımı da çok geç hissetmiştim. Bu da kız ins. Benim kilima yakın arkadaşlara soruyorum özellikle. Benim sanki sadece bel çevrem genişledi. Oy le çok belli değil. Sizlerde de öyle mi ? Hissetme noktasına gelince henüz hissetmiyorum ama bazen sanki hissediyor da.gibiyim bilemedim. Sizlerde nasıl yani merak ediyorum ?

Son 3 gün tatlı tuketmemen lazim canım sonuç daha doğru çıkar. Meyve yiyebilirsin hatta meyveyle birlikte az da yoğurt yersen şekeri kırıp şekerini dengeler hemde kiloya dönüşmemiş olur. Az şekerli karanfilli tarçınlı kompostota güzel olur .Veya sütlü tatlılar sütlaç kazandibi yine az şekerli dondurma olabilir aklıma bunlar geldi canım

Canım gözünaydın herşey iyiymiş maşallah :) doktorlar söylemiyo bazen ben oğlumda 15. Haftada özele gitmiştim sırf cinsiyeti için söylmedi doktor 1-2 hafta daha bekleyelim dedi ben bekleyemedim üni hast ne gittim başka bir doktor kesin erkek demişti tavsiye ederim başka doktoru gitmek istersen :)

Kızlar gece hiç uyumadım ben kan ilacı migde bulantısı yapıyor ve aşırı kabızlık. Birde sabaha kadar regl sancısı gibi sancı çektim
Canım Allah şifa versin ayaklarını üşütme kabız olmamaya çalış hoşaf iç kuru kayısı ye domates de işe yarar lifli gıdalar kabızlık da gaz sancısı yapar çünkü canım rahatsız olursun bol ılık su iç geçer İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…