2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Tamam canım bugünden itibaren karbonhidrat düşük meyve sebze ağırlıklı tüketirim komposto iyi söyledin meyveli yaparsam zaten şekere pek ihtiyaç duymuyor güzel olur

kizlar geldik doktordan hersey yolunda cok şükür veee kasim annelerine bir kiz daha eklendii
Kızlar ikinizin de gözü aydın sağlıkla gelsin minikler

balbebek derin hadi hayırlı olsun inşallah bebişlee sağlıklı maşallah subhanallah
Balbebek sende benim gibi iki olgan sonrası bir kız inşallah oğlanların yaşı kaç acaba?
Çocukları küçük olan bir benmiyim ki

evet cnm 2 oglan bi kiz insallah..küçüğüm 3 bucuk , buyugum 6 bucuk. bebisimiz doğunca 4 ve 7 yaslari placak tam insallah

Bende çarşambaa aşırı heycanlıyım
11+5 olcam çarşamba sizce cinsiyet tahmini yaparmı doktor. Birde mide bulantısı kötü olup azalanlar varmı bir ümit. Zaten zayıf hamile kalmıştım iyice zayıflıyorum

2 li test yapacaksa tahmin yapabilir belki .Benim gebelik bulantım geçti ama kan ilacı kullandığım için onun bulantısı başladı bu sefer canım. Çok zayıflama yeterince gıda alamazsan serum takarlar sonra migdeni bulantirmayan şeylerden azcıkta olsa yemeğe çalış bana kepek ekmeğine peynirli domatesli tost iyi geliyordu canim

Buradaki arkadaşlardan birine seninle aynı gündü tahmin yapmıştı bebeğin pozisyonuna göre sanırım doktorlar tahmin edebiliyor.. bende 12+5 olacağım ama tahmin bile etse kesinlik için yine de 16 haftayı bekleyeceğim

Evet serum taktılar geçenlerde. Bakalım doktorum ne dicek bayadır kontrole gitmedim. İkili test yapılcak inş tahminde bulunur
Yesemde cıkarıyorum birde tiksindim yiyeceklerden ya

Evet bende kıyafet flan almam 16 yı beklerim sadece meraktan

evet cnm 2 oglan bi kiz insallah..küçüğüm 3 bucuk , buyugum 6 bucuk. bebisimiz doğunca 4 ve 7 yaslari placak tam insallah
Ah benim de 5 ve 3 olacaklar
okula başlayacak büyüğün değil mi
nasıl götürüp getireceksin okula
annenler yakın mı
bizim kimse yok yakında
anaokulu yada camiye vermeyi düşünüyorum büyüğünü de bakalım

yok cbm kimse yakinimda ailem uzakta.buyugum başladı bu sene 1. sinifa.6 yasinda baslattim hamilelik düşündüğüm icin kolay ilgilenirim diye bu sene baslattim guzelde gitti cok sukur yorucu ama güzeldi tatil oldu zaten.sene 2.sinif olacak servise veririz sonra ben ilgilenmeye devam ederim okumayı falan soktu bayagi zahmetliydi..sanirim bebekle asla onunla ilgilenemez dim ya. iyiki 1 sinifi atlattık..rabbim sana da kolaylık versin.

ah o açıdan çok iyi yapmışsın
Rabbim de gönlüne gire bebeği nasıp etmiş elhamdülillah
benim büyüğü bu sene devletin anaokulu üniversitesi adı altinda 2 gün 3 saat gitti
küçüğü de hep pesine ağladı gidicem diye
Ben verirsem artık ma aile okula git gel yapacağız

kızlar kötü şeyler yazmak istemiyorum ama
bugun çok moralim bozuk ya hu
icim daraldı iyice
Çarşamba çıkma izni var çocuklara
11 de çıkıp 15 de ancak gelicem diyorum da
hayaller hayatlar olmazsak

bebekle yazin bi derece gidersin de cnm kisin cok zor ..hasta oluyor ufaklar.bide okula baslayan saatler ce seni okulda tutuyor vs anlatsam cook anlatirim da gozun korkmasın. Allah kolaylik verir insallahbenim kuvugu 3 oldugu halde zordu gunde 4 defa git gel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…