2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de kilom aynı canım. Meyve falan da mı yiyemiyorsun? Özellikle canım bir şey çekmiyor ama o gün hangi yemek varsa yiyebilirim. Et sorunu maalesef bende de var
Ah evet bende seninle aynıyım hiç bir şey çekmiyor hani diyorlar ya iştahın açılacak kilo alacaksın diye , sanki hiç öyle olmayacakmış gibi hissediyor insan.. meyveden yana sorun yok ama kral meyvesi olcak çilek erik diğer meyvelerle malesef aram yok. Sende de sadece yemeğe karşı mı var bu sorun? Mesela ben kahvaltıda sorun yaşamıyorum sende böyle misin

Bende şimdi oylamaya baktım 19 kız 15 erkek bebek var bende erkek bebek az sanıyordum

Sabah aksam burdayim valla evde olunca can sıkıntisindan ne yapacagimi sasirmisim iyiki burasida varmis

Kızlar benim durumumda olan var mı ? 14 haftalık gebeyim hiç bir şey yemek istemiyorum hele et hiç yemek istemiyorum , hamile kaldığımdan beri de kilom aynı böyle olan var mı
Ben çok yiyorum maşallah başından beri ama bütün baktım hala 60 gözüküyorum birde oruçluyum belli oranda su kaybı da vardı tabiki bir süre sonra isteksizlik geçer muhtemelen

Çin takvimi kiz birde sagda ve solda olmasi da etkiliyo sanirim sağ erkek sol kiz diye duymuştum
Çok doğru çıkmıyor ama o benim gözlemlediğim aslında 12 haftalıksın doktor hem ikili test için hem tarama için çağırmadı mı ? Hem cinsiyet tahmininde de bulunurdu

Ben çok yiyorum maşallah başından beri ama bütün baktım hala 60 gözüküyorum birde oruçluyum belli oranda su kaybı da vardı tabiki bir süre sonra isteksizlik geçer muhtemelen
Ay kuzum oruç tutmak iyi mi ki bu dönemde tam bebek senden alacağı zamanda bilemedim bir fikrimde yok bu konuda ama

Çok doğru çıkmıyor ama o benim gözlemlediğim aslında 12 haftalıksın doktor hem ikili test için hem tarama için çağırmadı mı ? Hem cinsiyet tahmininde de bulunurdu
Tabiki cagirdi ama ben yaptirmiyorum diger kizimdada yaptirmadim sonucta bir cana kiyamayacagim icin.En son 9 haftanin sonunda gitmistim.1 ay sonra gel demisti oda bayrama denk geliyo beklicez artik...

Ay kuzum oruç tutmak iyi mi ki bu dönemde tam bebek senden alacağı zamanda bilemedim bir fikrimde yok bu konuda ama
Doktor bebek daha küçük olduğu için onu etkilemez sadece bol su iç idrar yolu enfeksiyonu olma dedi bende iftardan sonra içiyorum birde ilk 14 gün tuttum 3 gün ara verdim şimdi de 3 4 gün tutup 2 gün falan tutmayayım diyorum.. aslında sıkıntım yok çok şükür ama çevre baskısı çok tutma diye

Tabiki cagirdi ama ben yaptirmiyorum diger kizimdada yaptirmadim sonucta bir cana kiyamayacagim icin.En son 9 haftanin sonunda gitmistim.1 ay sonra gel demisti oda bayrama denk geliyo beklicez artik...
O zaman kesin cinsiyet söyler hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin

Canım bende de tam tersi kahvaltı canım çekmiyor ama et ve balık hariç yemekten yaba sıkıntı yok

Anladım canım yine sen bilirsin tabi doktor bir sakınca görmediyse tabi tut

YASKA 32 gozunaydon canim kizceni saglicakla kucagina almayi nasip etsin masallah size
Dasmeer canim bak goreceksin insallah 12.haftaya bi gir gececek insallah ilac kullanmayi ihmal etme Rabbim yardimcin olsun
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah hepimiz güzel hamilelik geçirelim, sağlıklı bebişlerimiz olsun

Farklı bir sağlık ocağına misafir hasta olarak gitmeyi denesen arkadaşım? Belki yaparlar, en azından rutin kan idrar tahlillerini. Esas para tutan toxo-rubella testleri. Onları da her sağlık ocağı yapmıyor bazıları yapıyor hem onu da sormuş öğrenmiş olursun. Özellikle büyük sağlık ocağına gitmeni tavsiye ederim A grubu olanlar genelde kapsamlı testler yapıyorlar. İnşallah bulursun kabul ederler de ücret ödemeden halledersin tahlil işlerini.

Kızlar geçen gece çok başım ağrıdı ve uyurken burnum kanamış. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu

canım bende seninle nerdeyse aynıyım Çarşamba gidicem bir umut oldun banada belki cinsiyet tahmini yapar en son gittiğimde 6 haftalıktı ve 5 haftayı geçiyor görmeyeli çok merak ediyorum
Kızlar 11.haftadayim buugn 3kere kustum
Yine birsey degismedi
Ya ben 9ay kusacakmiyim
Canım bende 11+4 ama hala günde bikaç kez kusuyorm ve iştah yok.
Kızlar benim durumumda olan var mı ? 14 haftalık gebeyim hiç bir şey yemek istemiyorum hele et hiç yemek istemiyorum , hamile kaldığımdan beri de kilom aynı böyle olan var mı

ben kilo almayı bırak 3 kg kadar verdm bilesuda içemiyorum. Bugun ilk defa meyve yedim böyle ağzımın tadıyla. Diğer türlü ağzımın tadı ck kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…