2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok olmadığı sürece önemseme hamilelikte oluyor.. benimde sürekli kurur içi şişer nefes almakta zorlanırım.. arada bir kan da gelir sıkıntı değil ama çok fazlaysa doktoruna danış
evet arkadaşım diğer iki gebeliğimde de oluyordu doktorum normal demişti o zamanlarda da

hayırlı sabahlar hanımlar uykusuz bir gecenin ardından

eşim mecbur devletten randevu almaya çalışacak
korona üssü olduğu için biraz tedirginim ama yapacak bir şey yok

benim de göbeğim belli yani şöyle yakınlarım görse hemen anlar bu göbek değil bebek diye öyle bir çıkıntı var
fakat dışarıda bol da giyince henüz belli olmaz

Randevusu olanlardan iyi haberler bekliyoruz

bu arada ben cinsiyet için oy vermedim daha kesin demedi diye eğer devlete gidersem belki orada kesinleşir her şer de bir hayır vardır bebeğimi bir kez daha görürüm bu hafta belki

günaydın herkese.

2 gündür alerji sayesinde erkenden uyanıyorum. burnum tıkalı oluyor. hamilelik alerjiyi daha da tetikliyor. off çok zor.

benim de akşamları özellikle karnım baya şişkin. sabah normal oluyor. hatta baya dikkatimi çekiyor bu durum

bugün evde temizlik günü. 3 ay kimseyi çağıramadım ama bugün artık çağırdım çünkü camlarım berbat oldu. dışarıdaki güneşi hissedemiyorum

Gunaydın kızlar doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah ben dün giremedim foruma gece girince de yazamadım dün bulantilarim çok iyiydi çok azdı hafif hafif bulandıkça ağzıma bi lokma kraker çağla hurma vs attım ve çok güzel baş ettim ılk kez dün tatlı yedim canım çeke çeke kahve içtim aylardır bunlar benim için hayaldi akşamda misafirim vardı oyle güzel yemek yedim ki bebekten değil yemekten karnim kocaman oldu bugünde güzel uyandım cinsiyet için bende sabırsızlanıyorum ama en erken bayramdan bir gun önce gidebilirim şu 10 gün geçse

İkili test sonucum cıktı ve 1:273

273 kişi de 1 anlamına mı geliyor bu arkadaşım
her zaman söylediğim gibi bunlar sadece tahminler
kesinlikle böyle olacak diye bir şey yok
Her gebe için aynı risk vardır
Doğana kadar kimse 100% sağlıklı bir bebek doğuracağım diyemez
Üzülme lütfen
sadece bir olasılıktan bahs ediyor ki garantisi de yok dediğim gibi

İste ben bundan korkuyorum yapasim hic yok
Doktor resmen yapacaz dedi
Amann her gebelik risklidir bu testler sadece insani korkutuyor

İste ben bundan korkuyorum yapasim hic yok
Doktor resmen yapacaz dedi
Amann her gebelik risklidir bu testler sadece insani korkutuyor
benim doktor dun yaptırma tercihini bana bıraktı..pek yaptırma taraftaru degildi sonucta bir ihtimal gibi konustu ve sojuc olarak yapacak biseyin olmz der gibi.bende yaptirmayacagimi soyledim

benim doktor dun yaptırma tercihini bana bıraktı..pek yaptırma taraftaru degildi sonucta bir ihtimal gibi konustu ve sojuc olarak yapacak biseyin olmz der gibi.bende yaptirmayacagimi soyledim
En iyisi benimki zaten pipirikli
Takti yapacak
Uff

Ayy çok güzel çok sevindim senin adına canım ne kadar özlem duymuşsundur bunları yaşamaya. İnşallah böyle devam eder hamileliğinin tadını çıkarırsın

Haklısın canım bana da 3.000 bin tl dedi ama kampanya varmış mis da 650 TL indirimli dedi birde direk ödemeye yönlendirildiğiniz için vermek zorunda kaldık. Devlete gidersen de sanki özele hiç girmemişsin gibi davran yoksa yapmıyorlar nerede muayene oluyorsan git orda yaptır diyebilirler

Ayy çok güzel çok sevindim senin adına canım ne kadar özlem duymuşsundur bunları yaşamaya. İnşallah böyle devam eder hamileliğinin tadını çıkarırsın ♥
Evet canim çok çektim inan perperisan olmuştum öyle kalacak sandım önce hafifledi sonra gitti geldi bulantılar şimdi de bhcg düşüşe geçme haftalarıymış daha iyiyim

Çok iştahım var bi de Allahım çok şükür halsiz de hissetmiyorum bugün enerjim guzel

Inşallah tüm grup arkadaşlarım artık rahatlar biter bu surec

Kuzum biraz daha sabret geçecek İnan bana , ben de aynı senin gibiydim günler haram olmuştu ama çok şükür geçti o günler

Asla yapamazlar öyle birşey tıkır tıkır sgk mızı yatırıyoruz imkanlardan da tabiki yararlanacağız musade etmeyin kızlar ben direk söyledim aile hekimine özelde pahalı burda yaptırıp götüreceğim dr uma diye bizim sağlık ocağı büyük hast gibi toxo rubella hormon normal kan sayımı idrar hepsini yaptı bir kuruş ödemeden

Günümüz aynı seninle canim, kilom aynı benim de , bi çok şeyi ben de yiyemiyorum eskisi gibi
Naptın ikili testlerini yaptırdın mı inş herşey temiz çıkar Doktoruma sordum da daha iştahın açılmaması normalmiş eskisine döneriz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…