2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
eFuLim kuzum bende sağlık ocağında yaptım doktora hamile olduğumu bildirmek için aradım çağırdı gel testlerini yapalım dedi. Benden bide toxo ve cmv testi istendi onları sağlık ocağı yapmadı çok araştırdım 400 den aşağı bulamadım ikisini sonra koç üniversitesi hastanesine ikili teste gittiğimde sordum orda ssk geçiyor. 115₺ tuttu. Gidebilecek imkanın varsa ordan fiyat almanı öneririm

Nasıl yaaa, benim sağlık ocağına ücretsiz yaptırdığım testler o fiyata

Kızlar benim durumumda olan var mı ? 14 haftalık gebeyim hiç bir şey yemek istemiyorum hele et hiç yemek istemiyorum , hamile kaldığımdan beri de kilom aynı böyle olan var mı
Günümüz aynı seninle canim, kilom aynı benim de , bi çok şeyi ben de yiyemiyorum eskisi gibi

L leylak bahçesi akademi1994 kızlar dün başka bir sağlık ocağını aradım sabah oda beni tersledi eşim başka bir yerdeki in nosunu bulmuş orayı deniycem sabah
toxo ve rubella ve d vitamini de bakılmıyor sanki değil mi
Bayrama da daha ne kadar var yani garip değil mi sağlık ocağı tahlil yapmaması bilemedim gerçekten
inşallah bir şekilde yaptırabilirim
200-300₺ dese hadi yine neyse de çok fahiş fiyatlar söylüyorlar ya

Kızlar geçen gece çok başım ağrıdı ve uyurken burnum kanamış. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu
C,anım gebelikte burun kanaması görülebilirmis benim arkadaşlarımın hep kanıyodu baş ağrısıyla birlikte olunca bir şey diyemiyorum

Kızlar benim durumumda olan var mı ? 14 haftalık gebeyim hiç bir şey yemek istemiyorum hele et hiç yemek istemiyorum , hamile kaldığımdan beri de kilom aynı böyle olan var mı
Kilo vermediğine sukret canım ben 2 3 kilo verdim zaten 20 haftaya kadar kilo almamak en iyisi daha şimdi kilo alacak bir durum yok zaten canım

C,anım gebelikte burun kanaması görülebilirmis benim arkadaşlarımın hep kanıyodu baş ağrısıyla birlikte olunca bir şey diyemiyorum
hayırlı sahurlar hiç uyuyamadim : /

benim burnum dan devamli kan geliyor
abdest alınca mesela daha çok

ben ignelere bağlıyorum daha çabuk damar çatlıyor dur heralde

Çok olmadığı sürece önemseme hamilelikte oluyor.. benimde sürekli kurur içi şişer nefes almakta zorlanırım.. arada bir kan da gelir sıkıntı değil ama çok fazlaysa doktoruna danış

Belki öğünlerine dikkat etmiyorsundur düzenli öğünlerini ye meyve ve bol su iç önüne geçmezse tarcınlı süt ,kakaolu süt(evde kendin yap) ya da sütlü tatlı yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…