İnsanın ilk hamileliği olunca sanırım havayı suyu bile dert ediyorKilo vermediğine sukret canım ben 2 3 kilo verdim zaten 20 haftaya kadar kilo almamak en iyisi daha şimdi kilo alacak bir durum yok zaten canım
Ne Zaman geçti acabaKuzum biraz daha sabret geçecek İnan bana , ben de aynı senin gibiydim günler haram olmuştu ama çok şükür geçti o günler
Canım inan az kaldı sabir en gec 10 gune azalacak rahat nefes almaya başlayacaksın bak azalmasa bnmki azalmazdı hüngür hüngür ağlardım bende 3 kilo verdim asla geçmez diyordum ama geçiyor o halsiz mecalsiz kötü hallerde geçiyor enerjin yukselecek benimki düzelmeye başladıysa herkesin düzelircanım bende seninle nerdeyse aynıyım Çarşamba gidicem bir umut oldun banada belki cinsiyet tahmini yapar en son gittiğimde 6 haftalıktı ve 5 haftayı geçiyor görmeyeli çok merak ediyorum
Canım bende 11+4 ama hala günde bikaç kez kusuyormve iştah yok.
ben kilo almayı bırak 3 kg kadar verdm bilesuda içemiyorum. Bugun ilk defa meyve yedim böyle ağzımın tadıyla. Diğer türlü ağzımın tadı ck kötü ya
Benim 12. Haftamda yavaş yavaş azalmaya başladı ama bıçak gibi kesilmedi öyle , hafif midemi iyi hissetmeye başladım önce sonra göğüslerimdeki ağrı da azaldı bi miktar sonrasında 13. Haftama geldiğimde epeyce bulantılarım geçti ama hala kokuya karşı hassasiyetim devam ediyor belli başlı kokulara örneğin buzdolabı kokusu soğan ve duman kokusunu duyduğumda sadece midem bulanıyor .Ne Zaman geçti acaba
arkadaşım malesef randevu alamadık haftaya kadar hepsi dolu : (Haklısın canım bana da 3.000 bin tl dedi ama kampanya varmış mis da 650 TL indirimli dedi birde direk ödemeye yönlendirildiğiniz için vermek zorunda kaldık. Devlete gidersen de sanki özele hiç girmemişsin gibi davran yoksa yapmıyorlar nerede muayene oluyorsan git orda yaptır diyebilirler
Canım benim artık ultrasonlar daha mı iyi bilmiyorum, ya da bizim kız göstermek istedi cinsiyetinicanım bende seninle nerdeyse aynıyım Çarşamba gidicem bir umut oldun banada belki cinsiyet tahmini yapar en son gittiğimde 6 haftalıktı ve 5 haftayı geçiyor görmeyeli çok merak ediyorum
Canım bende 11+4 ama hala günde bikaç kez kusuyormve iştah yok.
ben kilo almayı bırak 3 kg kadar verdm bilesuda içemiyorum. Bugun ilk defa meyve yedim böyle ağzımın tadıyla. Diğer türlü ağzımın tadı ck kötü ya
Ben devlet hast 1 kez sadece crione jel yazdırmaya gittim ağlayarak çıktım doktorun bana saymadigi laf kalmadı yazmak zorunda değilim nerede tedavi oluyorsan git ordan al sgk geçmiyor dedim git paranla al neler neler bisey demedim Allaha havale ettim ağlayarak eşim o yüzden izin vermiyor .Stres olacağına napalim çok şükür çalışıyoruz paramizla yaptıririz diyor.Ben hiç devlet hast yararlanamıyorum bilmiyorum bende mi sorun var ki genelde devlet hast gitmem çok nadir gidince de beni ağlatip gönderiyorlarAsla yapamazlar öyle birşey tıkır tıkır sgk mızı yatırıyoruz imkanlardan da tabiki yararlanacağız musade etmeyin kızlar ben direk söyledim aile hekimine özelde pahalı burda yaptırıp götüreceğim dr uma diye bizim sağlık ocağı büyük hast gibi toxo rubella hormon normal kan sayımı idrar hepsini yaptı bir kuruş ödemeden
Yaş riski mi bu canımİkili test sonucum cıktı ve 1:273
ah ne mutlu sanaAsla yapamazlar öyle birşey tıkır tıkır sgk mızı yatırıyoruz imkanlardan da tabiki yararlanacağız musade etmeyin kızlar ben direk söyledim aile hekimine özelde pahalı burda yaptırıp götüreceğim dr uma diye bizim sağlık ocağı büyük hast gibi toxo rubella hormon normal kan sayımı idrar hepsini yaptı bir kuruş ödemeden
Istanbuldaysan semt poliklinikleri de yapar canım randevu onlara da bakarsınarkadaşım malesef randevu alamadık haftaya kadar hepsi dolu : (
ama işin garibi eşime arattım sağlık ocağı mı her sabaha 11.30 a kadar kan tahlili yapılıyor demiş
benle mi dalga geçiyorlar nedir anlamadım
yarin sabah gidecegim
sizde dediniz galiba rubella toxoplazma onları da özele soracağım mecbur bakalım kaça derler
3000₺ nedir yahu doğum mu yapıyoruz kan tahlili mi
İnsanın ilk hamileliği olunca sanırım havayı suyu bile dert ediyor. Bir arkadaşım 38 kilo almıştı ilk günden sürekli yemek yiyerek
Evet bir anda kesiliyor falan diyenler olmuştu başka konularda öyle olmuyor bhcg nin düşüşüyle birlikte yavaş yavaş çekiliyor bulantı gelip gidiyor ama aralarda rahatlamaya izin veriyor bir moral oluyor insana ya geçeceğine dair ümit oluyor öyle anında geçmese deBenim 12. Haftamda yavaş yavaş azalmaya başladı ama bıçak gibi kesilmedi öyle , hafif midemi iyi hissetmeye başladım önce sonra göğüslerimdeki ağrı da azaldı bi miktar sonrasında 13. Haftama geldiğimde epeyce bulantılarım geçti ama hala kokuya karşı hassasiyetim devam ediyor belli başlı kokulara örneğin buzdolabı kokusu soğan ve duman kokusunu duyduğumda sadece midem bulanıyor .
İstanbul da değilim arkadaşım malesefIstanbuldaysan semt poliklinikleri de yapar canım randevu onlara da bakarsın
Maşallah canımBende bir 20 bir 25 aldım
Bu sefer -2 ile devam ediyorum bakalım sonu nasıl olur
Doktor dedi almışsın ama vermişsin de yine de +15 kilo da kalmaya çalış dedi
Galıba oyle bıyokımyasal deger dıyorYaş riski mi bu canım
sen direk tahlil yaptırcam deme. hamileyim hiç tahlillerimi yaptıramadım vitamin falan kullanmam lazım kendimi iyi hissetmiyorum de. kesin alırlar merak etme. hatta ebe ile görüş anlat durumunu. ben gittiğimde herkese keyfi tahlil yapamıyoruz diyip geri çevirmişlerdi. ben hamile olduğumu ve hiç tahlil yaptıramadığımı söyledim. ebe aldı beni içeriarkadaşım malesef randevu alamadık haftaya kadar hepsi dolu : (
ama işin garibi eşime arattım sağlık ocağı mı her sabaha 11.30 a kadar kan tahlili yapılıyor demiş
benle mi dalga geçiyorlar nedir anlamadım
yarin sabah gidecegim
sizde dediniz galiba rubella toxoplazma onları da özele soracağım mecbur bakalım kaça derler
3000₺ nedir yahu doğum mu yapıyoruz kan tahlili mi
Yas ise normal hepimize cikiyor yas riski bunda kafana takilacak bisi yokGalıba oyle bıyokımyasal deger dıyor
evet arkadaşım onu diyorum doktor dedi almışsın ama vermişsin de dediMaşallah canım ☺ Aldığın kiloları geri verebildin mi peki ☺
randevusuz mu gitmiştin sende arkadaşımsen direk tahlil yaptırcam deme. hamileyim hiç tahlillerimi yaptıramadım vitamin falan kullanmam lazım kendimi iyi hissetmiyorum de. kesin alırlar merak etme. hatta ebe ile görüş anlat durumunu. ben gittiğimde herkese keyfi tahlil yapamıyoruz diyip geri çevirmişlerdi. ben hamile olduğumu ve hiç tahlil yaptıramadığımı söyledim. ebe aldı beni içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?