2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kilo vermediğine sukret canım ben 2 3 kilo verdim zaten 20 haftaya kadar kilo almamak en iyisi daha şimdi kilo alacak bir durum yok zaten canım
İnsanın ilk hamileliği olunca sanırım havayı suyu bile dert ediyor . Bir arkadaşım 38 kilo almıştı ilk günden sürekli yemek yiyerek

Canım inan az kaldı sabir en gec 10 gune azalacak rahat nefes almaya başlayacaksın bak azalmasa bnmki azalmazdı hüngür hüngür ağlardım bende 3 kilo verdim asla geçmez diyordum ama geçiyor o halsiz mecalsiz kötü hallerde geçiyor enerjin yukselecek benimki düzelmeye başladıysa herkesin düzelir

Ne Zaman geçti acaba
Benim 12. Haftamda yavaş yavaş azalmaya başladı ama bıçak gibi kesilmedi öyle , hafif midemi iyi hissetmeye başladım önce sonra göğüslerimdeki ağrı da azaldı bi miktar sonrasında 13. Haftama geldiğimde epeyce bulantılarım geçti ama hala kokuya karşı hassasiyetim devam ediyor belli başlı kokulara örneğin buzdolabı kokusu soğan ve duman kokusunu duyduğumda sadece midem bulanıyor .

arkadaşım malesef randevu alamadık haftaya kadar hepsi dolu : (
ama işin garibi eşime arattım sağlık ocağı mı her sabaha 11.30 a kadar kan tahlili yapılıyor demiş
benle mi dalga geçiyorlar nedir anlamadım
yarin sabah gidecegim
sizde dediniz galiba rubella toxoplazma onları da özele soracağım mecbur bakalım kaça derler
3000₺ nedir yahu doğum mu yapıyoruz kan tahlili mi

Canım benim artık ultrasonlar daha mı iyi bilmiyorum, ya da bizim kız göstermek istedi cinsiyetini inşallah senin bebiş de gösterir kendini 4 boyutlu da gösteriyor doktor belki oradan anlamıştır. Sen gitmeyeli çok olmuş hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallah

Ben devlet hast 1 kez sadece crione jel yazdırmaya gittim ağlayarak çıktım doktorun bana saymadigi laf kalmadı yazmak zorunda değilim nerede tedavi oluyorsan git ordan al sgk geçmiyor dedim git paranla al neler neler bisey demedim Allaha havale ettim ağlayarak eşim o yüzden izin vermiyor .Stres olacağına napalim çok şükür çalışıyoruz paramizla yaptıririz diyor.Ben hiç devlet hast yararlanamıyorum bilmiyorum bende mi sorun var ki genelde devlet hast gitmem çok nadir gidince de beni ağlatip gönderiyorlar

ah ne mutlu sana
randevu alamadık malesef
randevusuz da gidilmez değil mi devlete

Istanbuldaysan semt poliklinikleri de yapar canım randevu onlara da bakarsın

İnsanın ilk hamileliği olunca sanırım havayı suyu bile dert ediyor . Bir arkadaşım 38 kilo almıştı ilk günden sürekli yemek yiyerek
Bende bir 20 bir 25 aldım
Bu sefer -2 ile devam ediyorum bakalım sonu nasıl olur

Doktor dedi almışsın ama vermişsin de yine de +15 kilo da kalmaya çalış dedi

Evet bir anda kesiliyor falan diyenler olmuştu başka konularda öyle olmuyor bhcg nin düşüşüyle birlikte yavaş yavaş çekiliyor bulantı gelip gidiyor ama aralarda rahatlamaya izin veriyor bir moral oluyor insana ya geçeceğine dair ümit oluyor öyle anında geçmese de

Bende bir 20 bir 25 aldım
Bu sefer -2 ile devam ediyorum bakalım sonu nasıl olur

Doktor dedi almışsın ama vermişsin de yine de +15 kilo da kalmaya çalış dedi
Maşallah canım Aldığın kiloları geri verebildin mi peki

sen direk tahlil yaptırcam deme. hamileyim hiç tahlillerimi yaptıramadım vitamin falan kullanmam lazım kendimi iyi hissetmiyorum de. kesin alırlar merak etme. hatta ebe ile görüş anlat durumunu. ben gittiğimde herkese keyfi tahlil yapamıyoruz diyip geri çevirmişlerdi. ben hamile olduğumu ve hiç tahlil yaptıramadığımı söyledim. ebe aldı beni içeri

Maşallah canım ☺ Aldığın kiloları geri verebildin mi peki ☺
evet arkadaşım onu diyorum doktor dedi almışsın ama vermişsin de dedi
İkinci de 25 kilo aldım 54 e geri düştüm emziriyordum
ama sonra sütten kestim kış kırdı akşam eşimle tatlılar yiye yiye 61 çıktım
göyaaaa vermeye çalışıyordum ki hamile kaldım
Şuan 59 a düştüm
benim için iyi çünkü çok büyük ihtimalle +15 den fazla alacağım

Kızlar 2 li test sonucum çıkmış hiç anlamadim doktorum da aramadı henüz anlayan varsa yorum yapabilir mi

Eklentiler

• 20200512_105319.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 60
randevusuz mu gitmiştin sende arkadaşım
aslında öyle bir denesem en azından
gercekten hiç tahlil yapılmadı çünkü
almazsalar da sağlık ocağına giderim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…