2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay pis mikrop ya keşke baş hekime sikayet etseydin gerci o moralle ne ugrasacam diyor insan bazı doktorlar çok kompleksli oluyo şu ilacı yazarmisiniz diyerek gidince ben ısmarlama ilaç yazmıyorum muayene ederim gerek görürsem yazarım diyorlar ama bu testler gebelikte zorunlu lux degilki ya gerçi senin o jel de belki ne olduğunu bilmiyorum sana zorunluydu

Ya ne kadar güzel vermişsin öyle neyse ki geri verebiliyorsun alsan da nasılsa geri verirsin İlk bebeğin kaç yaşında

Ya ne kadar güzel vermişsin öyle neyse ki geri verebiliyorsun alsan da nasılsa geri verirsin ☺ İlk bebeğin kaç yaşında
buyugu 4.5 küçüğü 2.5 arkadaşım doğumda 5 ve 3 dolmuş olacak inşallah
senin de ilk bebeğin değil mi
sende merak etme çok az alan da var
cok alıp veren de var örnek şekil A

ay benimde gecse keske

Transferime 1 gün kala gitmiştim canım zaten tedavi boyunce hast sgk geçmediği için bari 2 kutu yazirayim dedim .Bana bağırınca durduk yere hocam 6 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum maddi olarak zorlandığım için zaten bu saatte geldim dedim mesai dışına randevu almıştım hiç hasta yoktu ilacın kutusu 156 tl. Paranla al yazamam dedi mübarek kandil gecesiydi sadece içimden sende muhtaç ol dedim ve ağlayarak çıkmıştim öyle işte arkadaşım

buyugu 4.5 küçüğü 2.5 arkadaşım doğumda 5 ve 3 dolmuş olacak inşallah
senin de ilk bebeğin değil mi
sende merak etme çok az alan da var
cok alıp veren de var örnek şekil A
Vaavv bu 3. Olacak demek harika valla bence yaş aralığını çok ideal seçmişsin darısı bize
evet canım benim ilk gebeliğim Çok heyecanlıyım çok merak ediyorum her süreci Aslında bende alabilirim gibi almaya müsait bir yapım var ama artık hayırlısı bakalım 20 mi alırım 30 mu bilemem

Aynen çok mantıklı

evet arkadaşım yine bir sürpriz oldu
daha evvel bir kızım ölü doğmuştu bir de 2 aylık kürtajım vardı
doktor bu sefer kıza benziyor dedi o yüzden farklı duygular içindeyim

Olsun bende bir arkadaş tanıyorum minyon 45 kilo 30 kilo almıştı ilk bebeginde ama oda verdi

hemen verilmez belki ama sağlıklı beslenme ile eminim verilir

inşallah çok güzel bir ilk gebelik olur senin için

Diğer çoçukların erkek mi canım
Üzüldüm kaybettiğin bebekler için vardır bunda da bir hayır..

İnşallaah tişikkirliiirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…