Ben devlet hast 1 kez sadece crione jel yazdırmaya gittim ağlayarak çıktım doktorun bana saymadigi laf kalmadı yazmak zorunda değilim nerede tedavi oluyorsan git ordan al sgk geçmiyor dedim git paranla al neler neler bisey demedim Allaha havale ettim ağlayarak eşim o yüzden izin vermiyor .Stres olacağına napalim çok şükür çalışıyoruz paramizla yaptıririz diyor.Ben hiç devlet hast yararlanamıyorum bilmiyorum bende mi sorun var ki genelde devlet hast gitmem çok nadir gidince de beni ağlatip gönderiyorlar ☹
Ay pis mikrop ya keşke baş hekime sikayet etseydin gerci o moralle ne ugrasacam diyor insan bazı doktorlar çok kompleksli oluyo şu ilacı yazarmisiniz diyerek gidince ben ısmarlama ilaç yazmıyorum muayene ederim gerek görürsem yazarım diyorlar ama bu testler gebelikte zorunlu lux degilki ya gerçi senin o jel de belki ne olduğunu bilmiyorum sana zorunluydu
evet arkadaşım onu diyorum doktor dedi almışsın ama vermişsin de dedi
İkinci de 25 kilo aldım 54 e geri düştüm emziriyordum
ama sonra sütten kestim kış kırdı akşam eşimle tatlılar yiye yiye 61 çıktım
göyaaaa vermeye çalışıyordum ki hamile kaldım
Şuan 59 a düştüm
benim için iyi çünkü çok büyük ihtimalle +15 den fazla alacağım
buyugu 4.5 küçüğü 2.5 arkadaşım doğumda 5 ve 3 dolmuş olacak inşallah
senin de ilk bebeğin değil mi
sende merak etme çok az alan da var
cok alıp veren de var örnek şekil A
Benim 12. Haftamda yavaş yavaş azalmaya başladı ama bıçak gibi kesilmedi öyle , hafif midemi iyi hissetmeye başladım önce sonra göğüslerimdeki ağrı da azaldı bi miktar sonrasında 13. Haftama geldiğimde epeyce bulantılarım geçti ama hala kokuya karşı hassasiyetim devam ediyor belli başlı kokulara örneğin buzdolabı kokusu soğan ve duman kokusunu duyduğumda sadece midem bulanıyor .
Ay pis mikrop ya keşke baş hekime sikayet etseydin gerci o moralle ne ugrasacam diyor insan bazı doktorlar çok kompleksli oluyo şu ilacı yazarmisiniz diyerek gidince ben ısmarlama ilaç yazmıyorum muayene ederim gerek görürsem yazarım diyorlar ama bu testler gebelikte zorunlu lux degilki ya gerçi senin o jel de belki ne olduğunu bilmiyorum sana zorunluydu
Transferime 1 gün kala gitmiştim canım zaten tedavi boyunce hast sgk geçmediği için bari 2 kutu yazirayim dedim .Bana bağırınca durduk yere hocam 6 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum maddi olarak zorlandığım için zaten bu saatte geldim dedim mesai dışına randevu almıştım hiç hasta yoktu ilacın kutusu 156 tl. Paranla al yazamam dedi mübarek kandil gecesiydi sadece içimden sende muhtaç ol dedim ve ağlayarak çıkmıştim öyle işte arkadaşım
buyugu 4.5 küçüğü 2.5 arkadaşım doğumda 5 ve 3 dolmuş olacak inşallah
senin de ilk bebeğin değil mi
sende merak etme çok az alan da var
cok alıp veren de var örnek şekil A
Vaavv bu 3. Olacak demek harika valla bence yaş aralığını çok ideal seçmişsin darısı bize
evet canım benim ilk gebeliğim Çok heyecanlıyım çok merak ediyorum her süreci Aslında bende alabilirim gibi almaya müsait bir yapım var ama artık hayırlısı bakalım 20 mi alırım 30 mu bilemem
sen direk tahlil yaptırcam deme. hamileyim hiç tahlillerimi yaptıramadım vitamin falan kullanmam lazım kendimi iyi hissetmiyorum de. kesin alırlar merak etme. hatta ebe ile görüş anlat durumunu. ben gittiğimde herkese keyfi tahlil yapamıyoruz diyip geri çevirmişlerdi. ben hamile olduğumu ve hiç tahlil yaptıramadığımı söyledim. ebe aldı beni içeri
Vaavv bu 3. Olacak demek harika valla bence yaş aralığını çok ideal seçmişsin darısı bize ☺
evet canım benim ilk gebeliğim Çok heyecanlıyım çok merak ediyorum her süreci ☺ Aslında bende alabilirim gibi almaya müsait bir yapım var ama artık hayırlısı bakalım 20 mi alırım 30 mu bilemem
evet arkadaşım yine bir sürpriz oldu
daha evvel bir kızım ölü doğmuştu bir de 2 aylık kürtajım vardı
doktor bu sefer kıza benziyor dedi o yüzden farklı duygular içindeyim
Olsun bende bir arkadaş tanıyorum minyon 45 kilo 30 kilo almıştı ilk bebeginde ama oda verdi
hemen verilmez belki ama sağlıklı beslenme ile eminim verilir
inşallah çok güzel bir ilk gebelik olur senin için
evet arkadaşım yine bir sürpriz oldu
daha evvel bir kızım ölü doğmuştu bir de 2 aylık kürtajım vardı
doktor bu sefer kıza benziyor dedi o yüzden farklı duygular içindeyim
Olsun bende bir arkadaş tanıyorum minyon 45 kilo 30 kilo almıştı ilk bebeginde ama oda verdi
hemen verilmez belki ama sağlıklı beslenme ile eminim verilir
inşallah çok güzel bir ilk gebelik olur senin için