2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Anladım canım o zaman biz artık yuvarlanırız yerde

benim doğum sonrası sadece 4-5 kilo gitti bebekler zaten 3.500 ve 3.700 doğmuştu

Canım ben de 12+4 teyim ama hala o koku hassasiyeti geçmedi ve tam da senin dediğin kokular beni acayip rahatsız ediyor çok ilginç değil mi. Buzdolabı mesela korkulu rüya benim için hala

Canım ben de 12+4 teyim ama hala o koku hassasiyeti geçmedi ve tam da senin dediğin kokular beni acayip rahatsız ediyor çok ilginç değil mi. Buzdolabı mesela korkulu rüya benim için hala
Ben de anlayamadım ki canım eşim diyor buzdolabı hiç bir şey kokmuyor ne kokusundan bahsediyorsun diyor ama yok yani başka odada olsam bile duyuyorum kokusunu sanırım daha bir çok gebede buzdolabına karşı bi hassasiyet var Çok garip

Kızlar merhaba güzel bir gün olsun doktora gideceklerden hayırlı haberler gelsin inşallah Dün bi arkadaşımla konuştum acayip sinirlendirdi beni. Kendisi de 7-8 ay önce doğum yaptı kendini bilirkişi ilan etmiş ve ben bulantılar kusmalar beni çok zorladı deyince bana hamileliğin sadece son üç ayı zor ona da zor denebilirse (!!!) sen bi de loğusa dönemini gör dedi. Yani daha önce aynı yollardan geçmiş birisi nasıl bu kadar düşüncesizce konuşabiliyor gerçekten hayret ediyorum ! Hem empati yapıp evet bulantı dönemi zordur vb. Diyemiyor hem de gözümü korkutmaya çalışıyor. İnsanların düşüncesizlik seviyesi beni hala çok şaşırtıyor

Canım İstanbul zor bu dönemde, Allah yardımcınız olsun değişme gibi bişi söylemedi hoca. Kızınız olacak dedi. Şu kadar ihtimal fln da demedi. Direkt söyledi kız diye. Ben de kesindir diyorum Çin takvimi tutan da var tutmayan da, hayırlısı olsun ben kese şekline göre de bakmak istemiştim ama bir resimde yuvarlak bir resimde fasulye gibiydi

Valla canım ben bunda art niyet ararım aranızı bozmak istemem ama.. örnek olarak benim eltim de bana yapıyor kendinin kızı 2 yaşında kendisini erken uyandırıyor , ben 9-10 gibi uyanıyorum beni balkonda görünce “ bunlar iyi günlerin uyu bakim uyu ben seni görürüm bebek doğunca “ diyor yani ne gereği var bunu demenin gözümü korkutuyor pişman ediyor ..

Allah Allah ya
her insana da farklı olur
her insanın geçirdiği her gebelik farklı olur
sen hiç kulak asma onun dediklerine
Kendin tecrübe edeceksin zaten
sana göre ilk aylar zor son aylar cok rahat olur
lohusalik çok güzel geçer 3-6 arası zor gecer
yada tam tersi
Ne doğum hikayesi dinleyin ilk bebeği olanlar ne de böyle bilmislerin dediklerine kulak asin
herkesin yapısı ve durumu algılayışı farklı

Tövbe estağfurullah
ay Allah'ım ya
Takmayın gercekten
benim iki oğlan 22 ay ara ile dogdu
illa ki uykusuz gecelerim oldu ne mi yaptım
onlar öğle uykusuna yatınca deli gibi iş güç yapmadım
Gittim keyif kahvemi yaptım oh mis gibi

Ay değil mi ya insan herşeye alışıyor valla kimseyi germenin bi anlamı yok

Aynen öyle canım art niyet olmasa zorsa da kolay dersin ki şimdiden o zorlukları düşünüp kendisini de bebeğini de strese sokmasın

Aman canim bosver hep dua et akilli bebek olsun diye valla anne olmak kolay degil oyle tabiki onla uyuyup onla uyanacaksin anne olmak boyle bisey ama onlarun varligi bile cok guzel uyuyunca uyansinda seveyim diyeceksin her zamanin kendine gore guzelligi ve zorlugu var onun yerine sana guzel fikirler verse daha iyi olurdu Insallah o guzel gunleri gormek nasip olsun herkese

Kesinlikle çok haklısın canım. Dinlememeye çalışıyorum doğum hikayelerini ki gözüm korkmasın. Ama bu bi de yakın arkadaşım olacak beni çok şaşırttı. Herkesin gebeliği farklı. Benim annemin hiç bulantısı olmazmış mesela. Duyuyoruz bazılarından 3 aylık olana kadar hiç fark etmemiş bile gebe olduğunu mesela yani belki onun da bulantısı olmadı rahat geçirdi bilemem ama... neyse insanlar çok tuhaf gerçekten iyi ki burası var

Amin canım inşallah sağlıkla hayırlı evlatlar alalım kucaklarımıza. Senin dediğin gibi zor yanı da var elbet ama evlat bu bambaşka bir şey ve ben 2 yıldır sabırsızlıkla bekliyorum hamile olmayı bebek sahibi olmayı. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Günaydın kızlar bende kız annesi olacağımı öğrendim 12. Hafta da kıza benziyor demişti dün benziyor lafını kaldıralım artık kız dedi bu arada Çin takvimi tutmadı bende onda erkek çıkıyordu ama ben hep kız hissediyordum şimdi çin takvimi de ne bilir ben bilirim anayım ben ana modunda geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…