Gozunaydin canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinDoktorumla görüştüm arkadaşlar. Sonuç temiz güzel dedi darısı size
Anladım canım o zaman biz artık yuvarlanırız yerdeYerdim evet ama öyle çok iştahlı fazlasıyla yediğim hic olmazdı normal zamanda yediğim neyse o kadar yani hamileyim diye o moda girip extra iştahlı iştahlı silip süpürmezdim hic birşey asermem mesela ben normalde neysem o
Kontrol olduğu gün bende hiç uyuyamıyorumGünaydınnnn kontrol günümDaha saatler var ama sabah 6 da uyandım, ne zaman görecek olsam uyku tutmuyor. İnşallah güzel haberlerle gelelim kızlar duanızı esirgemeyin lütfen
Tesekkur ederim canim insallah guzel haberlerle gelmek nasip olsunBugün gidecektin galiba canım hadi gel güzel haberlerle
benim doğum sonrası sadece 4-5 kilo gittiBunlar kilo değilmiş 3 buçuk kilo bebek 1 kilo suyu 1 kilo plesenta memelerde süt kan hacmi artıyormuş rahim kalinlastigi için onun ağırlığı derken bide su tutmuş vücudum 3 kilo kendim almışım sadece sezaryen olunca 1 hafta sonra dikiş muayenesinde tarttı doktor eski kiloma 3 kilo kalmış onu da emzirirken fazlasiyla vermiştim yani 15 kilodan korkma 15 kilo alırsan sana hic bisey kalmıyor
tamam arkadaşım bir deneyeyim yarinrandevusuz sabahtan gittim ben
Canım ben de 12+4 teyim ama hala o koku hassasiyeti geçmedi ve tam da senin dediğin kokular beni acayip rahatsız ediyor çok ilginç değil mi. Buzdolabı mesela korkulu rüya benim için halaBenim 12. Haftamda yavaş yavaş azalmaya başladı ama bıçak gibi kesilmedi öyle , hafif midemi iyi hissetmeye başladım önce sonra göğüslerimdeki ağrı da azaldı bi miktar sonrasında 13. Haftama geldiğimde epeyce bulantılarım geçti ama hala kokuya karşı hassasiyetim devam ediyor belli başlı kokulara örneğin buzdolabı kokusu soğan ve duman kokusunu duyduğumda sadece midem bulanıyor .
Ben de anlayamadım ki canım eşim diyor buzdolabı hiç bir şey kokmuyor ne kokusundan bahsediyorsun diyor ama yok yani başka odada olsam bile duyuyorum kokusunuCanım ben de 12+4 teyim ama hala o koku hassasiyeti geçmedi ve tam da senin dediğin kokular beni acayip rahatsız ediyor çok ilginç değil mi. Buzdolabı mesela korkulu rüya benim için hala
Canım İstanbul zor bu dönemde, Allah yardımcınız olsunÇok şanslısın ben kendimi İstanbul'a sıkışmış kalmış hissediyorumçin takvimi bende erkek diyor bakalım tutacak mı merak içindeyim. Bir de doktor cinsiyeti söylerken sana kesin mi dedi değişme ihtimali var mıymış?
Valla canım ben bunda art niyet ararım aranızı bozmak istemem ama.. örnek olarak benim eltim de bana yapıyor kendinin kızı 2 yaşında kendisini erken uyandırıyor , ben 9-10 gibi uyanıyorum beni balkonda görünce “ bunlar iyi günlerin uyu bakim uyu ben seni görürüm bebek doğunca “ diyor yani ne gereği var bunu demenin gözümü korkutuyor pişman ediyor ..Kızlar merhaba güzel bir gün olsun doktora gideceklerden hayırlı haberler gelsin inşallahDün bi arkadaşımla konuştum acayip sinirlendirdi beni. Kendisi de 7-8 ay önce doğum yaptı kendini bilirkişi ilan etmiş ve ben bulantılar kusmalar beni çok zorladı deyince bana hamileliğin sadece son üç ayı zor ona da zor denebilirse (!!!) sen bi de loğusa dönemini gör dedi. Yani daha önce aynı yollardan geçmiş birisi nasıl bu kadar düşüncesizce konuşabiliyor gerçekten hayret ediyorum ! Hem empati yapıp evet bulantı dönemi zordur vb. Diyemiyor hem de gözümü korkutmaya çalışıyor. İnsanların düşüncesizlik seviyesi beni hala çok şaşırtıyor
Kızlar merhaba güzel bir gün olsun doktora gideceklerden hayırlı haberler gelsin inşallahDün bi arkadaşımla konuştum acayip sinirlendirdi beni. Kendisi de 7-8 ay önce doğum yaptı kendini bilirkişi ilan etmiş ve ben bulantılar kusmalar beni çok zorladı deyince bana hamileliğin sadece son üç ayı zor ona da zor denebilirse (!!!) sen bi de loğusa dönemini gör dedi. Yani daha önce aynı yollardan geçmiş birisi nasıl bu kadar düşüncesizce konuşabiliyor gerçekten hayret ediyorum ! Hem empati yapıp evet bulantı dönemi zordur vb. Diyemiyor hem de gözümü korkutmaya çalışıyor. İnsanların düşüncesizlik seviyesi beni hala çok şaşırtıyor
Tövbe estağfurullahValla canım ben bunda art niyet ararım aranızı bozmak istemem ama.. örnek olarak benim eltim de bana yapıyor kendinin kızı 2 yaşında kendisini erken uyandırıyor , ben 9-10 gibi uyanıyorum beni balkonda görünce “ bunlar iyi günlerin uyu bakim uyu ben seni görürüm bebek doğunca “ diyor yani ne gereği var bunu demenin gözümü korkutuyor pişman ediyor ..
Ay değil mi ya insan herşeye alışıyor valla kimseyi germenin bi anlamı yokTövbe estağfurullah
ay Allah'ım ya
Takmayın gercekten
benim iki oğlan 22 ay ara ile dogdu
illa ki uykusuz gecelerim oldu ne mi yaptım
onlar öğle uykusuna yatınca deli gibi iş güç yapmadım
Gittim keyif kahvemi yaptım oh mis gibi
Dün benim anladığım 30dan sonra herkese aynı terane canımben bu yas olayini anlamıyorum
45te de milelt saglikli doguruyor
Bunlardada risk çıkıyor mu
Aynen öyle canım art niyet olmasa zorsa da kolay dersin ki şimdiden o zorlukları düşünüp kendisini de bebeğini de strese sokmasınValla canım ben bunda art niyet ararım aranızı bozmak istemem ama.. örnek olarak benim eltim de bana yapıyor kendinin kızı 2 yaşında kendisini erken uyandırıyor , ben 9-10 gibi uyanıyorum beni balkonda görünce “ bunlar iyi günlerin uyu bakim uyu ben seni görürüm bebek doğunca “ diyor yani ne gereği var bunu demenin gözümü korkutuyor pişman ediyor ..
Aman canim bosver hep dua et akilli bebek olsun diye valla anne olmak kolay degil oyle tabiki onla uyuyup onla uyanacaksin anne olmak boyle bisey ama onlarun varligi bile cok guzel uyuyunca uyansinda seveyim diyeceksin her zamanin kendine gore guzelligi ve zorlugu var onun yerine sana guzel fikirler verse daha iyi olurdu Insallah o guzel gunleri gormek nasip olsun herkeseKızlar merhaba güzel bir gün olsun doktora gideceklerden hayırlı haberler gelsin inşallahDün bi arkadaşımla konuştum acayip sinirlendirdi beni. Kendisi de 7-8 ay önce doğum yaptı kendini bilirkişi ilan etmiş ve ben bulantılar kusmalar beni çok zorladı deyince bana hamileliğin sadece son üç ayı zor ona da zor denebilirse (!!!) sen bi de loğusa dönemini gör dedi. Yani daha önce aynı yollardan geçmiş birisi nasıl bu kadar düşüncesizce konuşabiliyor gerçekten hayret ediyorum ! Hem empati yapıp evet bulantı dönemi zordur vb. Diyemiyor hem de gözümü korkutmaya çalışıyor. İnsanların düşüncesizlik seviyesi beni hala çok şaşırtıyor
Kesinlikle çok haklısın canım. Dinlememeye çalışıyorum doğum hikayelerini ki gözüm korkmasın. Ama bu bi de yakın arkadaşım olacak beni çok şaşırttı. Herkesin gebeliği farklı. Benim annemin hiç bulantısı olmazmış mesela. Duyuyoruz bazılarından 3 aylık olana kadar hiç fark etmemiş bile gebe olduğunu mesela yani belki onun da bulantısı olmadı rahat geçirdi bilemem ama... neyse insanlar çok tuhaf gerçekten iyi ki burası varAllah Allah ya
her insana da farklı olur
her insanın geçirdiği her gebelik farklı olur
sen hiç kulak asma onun dediklerine
Kendin tecrübe edeceksin zaten
sana göre ilk aylar zor son aylar cok rahat olur
lohusalik çok güzel geçer 3-6 arası zor gecer
yada tam tersi
Ne doğum hikayesi dinleyin ilk bebeği olanlar ne de böyle bilmislerin dediklerine kulak asin
herkesin yapısı ve durumu algılayışı farklı
Amin canım inşallah sağlıkla hayırlı evlatlar alalım kucaklarımıza. Senin dediğin gibi zor yanı da var elbet ama evlat bu bambaşka bir şey ve ben 2 yıldır sabırsızlıkla bekliyorum hamile olmayı bebek sahibi olmayı. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahAman canim bosver hep dua et akilli bebek olsun diye valla anne olmak kolay degil oyle tabiki onla uyuyup onla uyanacaksin anne olmak boyle bisey ama onlarun varligi bile cok guzel uyuyunca uyansinda seveyim diyeceksin her zamanin kendine gore guzelligi ve zorlugu var onun yerine sana guzel fikirler verse daha iyi olurdu Insallah o guzel gunleri gormek nasip olsun herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?