2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aman canım dikkat et daha bunun ikinci belki 3. Gebeliği var çok alma bende iki oğlumda da 20 hafta hiç kilo almadım dedim heralde 4 5 kilo alarak bitecek bu gebelik sonra ikinci yarıda 2 şer 3 er aldım 15 er kilo aldım 50 den 65 e bunda da 59 60 aralığında gelip gidiyorum 70 i geçirmek istemiyorum

Peki canım yani bu kiloları iştahın açılıp çok yediğin için mi aldın yoksa tabiri caizse su içsen yarıyor muydu

İnş canım çok sağol inş benim eşim de girebilir içeri almıyorlar ama ısrar edicem. Bu arada sende çin takvimi tuttu mu ? Bir de ne gibi belirtilerin vardı çok merak ediyorum

Peki canım yani bu kiloları iştahın açılıp çok yediğin için mi aldın yoksa tabiri caizse su içsen yarıyor muydu
Bunlar kilo değilmiş 3 buçuk kilo bebek 1 kilo suyu 1 kilo plesenta memelerde süt kan hacmi artıyormuş rahim kalinlastigi için onun ağırlığı derken bide su tutmuş vücudum 3 kilo kendim almışım sadece sezaryen olunca 1 hafta sonra dikiş muayenesinde tarttı doktor eski kiloma 3 kilo kalmış onu da emzirirken fazlasiyla vermiştim yani 15 kilodan korkma 15 kilo alırsan sana hic bisey kalmıyor

Kızlar bazı arkadaşlar göbeğim çıktı demiş . Benim de devasa bir göbeğim var gazım da yok sindirim de iyi ama bu göbek neyin nesi anlayamadım iç karnım mı küçük acaba . Kiloysa eğer çok saçma çünkü zayıfım

İnş canım çok sağol inş benim eşim de girebilir içeri almıyorlar ama ısrar edicem. Bu arada sende çin takvimi tuttu mu ? Bir de ne gibi belirtilerin vardı çok merak ediyorum
Benim eşimi aldı hoca içeri, ama biz ıspartadayız, burada İstanbul'daki gibi kalabalık değil. Özel hastaneler daha rahat. Genelde almıyorlar ama rica ettik kırmadı sağolsun hoca ben sürekli ekşi yedim, bir lokma bile tatlı istemedi canım. Yüzüm parladı. Çenemin yanında bir de alnımda bir kaç pütürcük oldu sadece. Çin takvimi tuttu bende

Yerdim evet ama öyle çok iştahlı fazlasıyla yediğim hic olmazdı normal zamanda yediğim neyse o kadar yani hamileyim diye o moda girip extra iştahlı iştahlı silip süpürmezdim hic birşey asermem mesela ben normalde neysem o

Gozun aydin cnm darisi basima. Sabah esime acaba azalmaya mi basladi ya dedm aman demiyim ne zaman iyiym desem bisey oluyo dedm ve gercekten bunun ustune yine cikardim.. simdi yine sersem gibi oldm

Çok şanslısın ben kendimi İstanbul'a sıkışmış kalmış hissediyorum çin takvimi bende erkek diyor bakalım tutacak mı merak içindeyim. Bir de doktor cinsiyeti söylerken sana kesin mi dedi değişme ihtimali var mıymış?

hayırlı sahurlar hiç uyuyamadim : /

benim burnum dan devamli kan geliyor
abdest alınca mesela daha çok

ben ignelere bağlıyorum daha çabuk damar çatlıyor dur heralde
Camin benimde diger hamileliklerimde kanamisti ama devamli olursa bi dr sor derim
A
Günaydınnnn kontrol günüm Daha saatler var ama sabah 6 da uyandım, ne zaman görecek olsam uyku tutmuyor. İnşallah güzel haberlerle gelelim kızlar duanızı esirgemeyin lütfen
Gunaydin olsun benimkide ogleden sonra insallah canim guzel haberlerle donelim dualariniz bizimle olsun kizlar

Canim cok sevindim cok sukur gercekten hamilelikte mide bulantisi cekenkere Rabbim yardim etsin benimkide hafifledi insallah darisi diger arkadslara olsun

Gozun aydin cnm darisi basima. Sabah esime acaba azalmaya mi basladi ya dedm aman demiyim ne zaman iyiym desem bisey oluyo dedm ve gercekten bunun ustune yine cikardim.. simdi yine sersem gibi oldm
Yüzdük yüzdük kuyrugundayiz canım artık bitecek son günler bunlar inanın geçecek bende arada çıkartsam da iyi hissetmelerim arttı tüm den de geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…