2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

aynen bende bugün çağırdım yağmur falan da çok yağdı camlar çamur gibiydi önceden 2 haftada 1 geliyordu rahattım korona mahvetti bizi

canım muhtemelen bulantı çekmemiştir o benimde hamileliklerimde hiç bulantı vs olmadı kızımda rüya gibi bir hamilelik geçirdim risk herh zaman var ama benim de lohusa dönemim zor geçmişti..ışık sürekli açıktı vs eşimle de aramız kötü olmuştu insan biraz depresyona giriyor yani bende öyle oldu bazıları da çok kolay geçiriyor eşle alakalı biraz da

Canım bazen bende yapıyorum onu.. hatta bir kez size de dedim iyi uyuyun diye.. benim kızım düzenli uyuduğu halde ben zorlandım bazen zaman geliyor gecenin bir yarısı uyanıp uyumuyor bazen de saat 11 e kadar uyuyor.. can sonuçta size tam uymuyor nede olsa. Bir arkadaşımın bebeği ilk 1 yıl uyumadı sadece ağladı.. bir arkadaşın bebeği de sadece uyudu hala da uyuyor zorluğu da var kolaylığı da bazen sinirden saçlarını yolmak istiyorsun bazen sevgiden bebeğini yemek istiyorsun Bir gülüşü bir sarılması bir öpüşü yetiyor tüm yorgunluğu alıyor

Bugün de benim doktor kontrolüm var miniği görmeye gideceğiz . Tarama testi için erken galiba ama bu hafta için randevu almış bulundum . Bakalım nler söyleyecek bu Yeni doktorumla ilk randevum olacak inşallah frekanslarımız uyuşur içime siner .

Gozunaydin canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

İnşallah güzel geçer herşeyin canım senle günlerimiz birebir aynıymış :) bende geçen cuma gittim tam 11+0 dım erkenmiş ikili tarama yapamadı sana yaparlar bugün büyük ihtimalle

Gözünaydın canım çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah

Günaydın canımm gözün aydın tabii analar bilir

12. Haftada tam ideal tarama testi için aslında

Mutlaka öyledir bak sen ne güzel söylüyorsun insanın içi açılıyor kötü yönü bile okurken ama eltim kötü kötü söylüyor çocuk yapmak kötü bieşymiş gibi o yüzden örnek verdim

Tunaydin kizlar bende kontrolden geldim çok şukur ikili testimiz temiz cikti yaşı soyledi herkese soyluyiruz dedi hic takmadım bile minigimide özlemişim eli hep yuzunde doktorumuz bu nazli olacak dedirabbimin mucizesi o sedyeye uzandigimda her defasındaydı elim kalbimde kalbim yerinden cikacak gibi oluyor hergece dua ediyorum rabbim bu duyguyu herkese her isteyene yaşatsin P Pelinimben canim sonucun cikmis gozunaydin kuzum masallah

fincanhanim canim benimde gecen arkadasim aramisti hamile oldugumu cok sonra soylemistim daha dogrusu kimse bilmiyordu benimde 4 yildir çocuğum olmuyordu neyse bana demezmi ay canim cok sevindim hepde dua ederdim bu kızın çocuğu niye olmuyor cok iyi bir insan diye sanki ben acinasi bir haldeymişim gibi ayy bir zoruma gitti kaç saat oylece oturup dusundum allah kinseyi kimsenin diline düşürmesin suan bile yazarken gozlerim doldu

Ya arkadasim onun patavatsizligina sen niye üzülüyorsun bu senin tercihin değil Allahın takdiri öyle düsün bosverr kafaya takmayı birak akilda 1sn tutmaya deģmeyecek laflarr hem bebegini de üzme annesi gec kalmisim diye üzülcek

Teşekkür ederim canım benim seninde gözün aydın. Çok şükür herşey yolunda bende her kontrole gittiğimde tedirginim acaba bisey mi oldu kalbi atıyor mu girene kadar aklımda bu sorular .Inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz tüm 2020 kasım anneleri olarak

benim de kalbim fırlayacak gibi oluyor uzanınca sedyeye. o yüzden tansiyonum evden çıkmadan normalken orda 14çıkıyor hep

Elif3589

Maşallah Canım çok sevindim ultrason fotoğrafı verdiyse paylaşır mısın canım bana da fikir olur belki cinsiyet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…