Ay çok hoşuma gidiyor böyle sebepsizİnşallah güzel geçer herşeyin canım senle günlerimiz birebir aynıymış :) bende geçen cuma gittim tam 11+0 dım erkenmiş ikili tarama yapamadı sana yaparlar bugün büyük ihtimalle
Canım arkadaşın çok ayıp etmiş belki iyi niyetle söylemiştir ama lafın nereye gideceğini düşünmüyor insanlarfincanhanim canim benimde gecen arkadasim aramisti hamile oldugumu cok sonra soylemistim daha dogrusu kimse bilmiyordu benimde 4 yildir çocuğum olmuyordu neyse bana demezmi ay canim cok sevindim hepde dua ederdim bu kızın çocuğu niye olmuyor cok iyi bir insan diye sanki ben acinasi bir haldeymişim gibi ayy bir zoruma gitti kaç saat oylece oturup dusundum allah kinseyi kimsenin diline düşürmesin suan bile yazarken gozlerim doldu
Canım bir şey sorucam lohusalık neden zor geçiyor ? Eş ne yapmalı ki lohusalık döneminde ? İnsan neden depresif oluyor bu dönemdeaynen bende bugün çağırdım yağmur falan da çok yağdı camlar çamur gibiydi önceden 2 haftada 1 geliyordu rahattım korona mahvetti bizi
canım muhtemelen bulantı çekmemiştir o benimde hamileliklerimde hiç bulantı vs olmadı kızımda rüya gibi bir hamilelik geçirdim risk herh zaman var ama benim de lohusa dönemim zor geçmişti..ışık sürekli açıktı vs eşimle de aramız kötü olmuştu insan biraz depresyona giriyoryani bende öyle oldu bazıları da çok kolay geçiriyor eşle alakalı biraz da
Canım bazen bende yapıyorum onu.. hatta bir kez size de dedim iyi uyuyun diye.. benim kızım düzenli uyuduğu halde ben zorlandım bazen zaman geliyor gecenin bir yarısı uyanıp uyumuyor bazen de saat 11 e kadar uyuyor.. can sonuçta size tam uymuyor nede olsa. Bir arkadaşımın bebeği ilk 1 yıl uyumadı sadece ağladı.. bir arkadaşın bebeği de sadece uyudu hala da uyuyorzorluğu da var kolaylığı da bazen sinirden saçlarını yolmak istiyorsun bazen sevgiden bebeğini yemek istiyorsun ❤ Bir gülüşü bir sarılması bir öpüşü yetiyor tüm yorgunluğu alıyor
Valla bu patavatsiz insanlarin vicdani yok benimde bi arkadsom var kulagi cinlasin benim 3 gebeligimde beraber hamile kaldik dusuk yaptim 4. benimki kurtajla alinmak zorunda kaldi bana gecmis olsuna geldi bana dedi biliyomusun sen bunlara iyi dayaniyosun ben olsam intihari bile dusunurdum dedi ben sok zaten canim yaniyo Rabbim veriyo Rabbim aliyo elimdeki bisey degil dedim gittikten sonra cok agladim esime soyledim niye bana soylemedin evden kovardim dedi hala aklimdadir boyle insanlari Rabbime havel ediyorum bi arkadsimda yasi benden cok buyuk evlenmemisti hala yanima geldi ayy sen bu gidisle annenin kucagina bi torun koyamayacaksin dedi benim derdime dusmus simdi evli ama cocugu olmuyo ben yine onun icin dua ediyorum cunku bunu yasayan bilir bosver tadini cikart canim hele bi kucagina al hersey bitecek insallahfincanhanim canim benimde gecen arkadasim aramisti hamile oldugumu cok sonra soylemistim daha dogrusu kimse bilmiyordu benimde 4 yildir çocuğum olmuyordu neyse bana demezmi ay canim cok sevindim hepde dua ederdim bu kızın çocuğu niye olmuyor cok iyi bir insan diye sanki ben acinasi bir haldeymişim gibi ayy bir zoruma gitti kaç saat oylece oturup dusundum allah kinseyi kimsenin diline düşürmesin suan bile yazarken gozlerim doldu
11 + 4 şu an benim o yüzden emin olmadım. Tam 12 haftalık değil diye . Bakalım ne diyecek doktor12. Haftada tam ideal tarama testi için aslında
Onlara belli olmaz hiç benimki de öyle bi bakarsın sessiz bi bakarsın ki yüzüne dahi bakmazEvet eltiliği tuttumu fenaaa ama genel olarak iyi biri
Bide çok samimi bir arkadaşım zaten bende aynisini dedim rabbimin takdiri rabbim bugunlere nasil gormuş dedim konuyu kapattim yani ben bekarken hicbir zaman hicbir arkadasima ne cocuk dusunuyormusunuz diye sordum nede baska birsey dedim sirf bu yuzden heykesten uzaktim canimYa arkadasim onun patavatsizligina sen niye üzülüyorsun bu senin tercihin değil Allahın takdiri öyle düsün bosverr kafaya takmayı birak akilda 1sn tutmaya deģmeyecek laflarrhem bebegini de üzme annesi gec kalmisim diye üzülcek ☺
Nasıl bukadar fütursuzca konuşma hakkını buluyorlar kendilerindeValla bu patavatsiz insanlarin vicdani yok benimde bi arkadsom var kulagi cinlasin benim 3 gebeligimde beraber hamile kaldik dusuk yaptim 4. benimki kurtajla alinmak zorunda kaldi bana gecmis olsuna geldi bana dedi biliyomusun sen bunlara iyi dayaniyosun ben olsam intihari bile dusunurdum dedi ben sok zaten canim yaniyo Rabbim veriyo Rabbim aliyo elimdeki bisey degil dedim gittikten sonra cok agladim esime soyledim niye bana soylemedin evden kovardim dedi hala aklimdadir boyle insanlari Rabbime havel ediyorum bi arkadsimda yasi benden cok buyuk evlenmemisti hala yanima geldi ayy sen bu gidisle annenin kucagina bi torun koyamayacaksin dedi benim derdime dusmus simdi evli ama cocugu olmuyo ben yine onun icin dua ediyorum cunku bunu yasayan bilir bosver tadini cikart canim hele bi kucagina al hersey bitecek insallah
Ne zaman gidiyodun kontrole11 + 4 şu an benim o yüzden emin olmadım. Tam 12 haftalık değil diye . Bakalım ne diyecek doktor
Elti nedir ? Eltinin özellikleri.. bilinmeyen yanlarıOnlara belli olmaz hiç benimki de öyle bi bakarsın sessiz bi bakarsın ki yüzüne dahi bakmaz
Ay böyke şeyler söylenir mi yaValla bu patavatsiz insanlarin vicdani yok benimde bi arkadsom var kulagi cinlasin benim 3 gebeligimde beraber hamile kaldik dusuk yaptim 4. benimki kurtajla alinmak zorunda kaldi bana gecmis olsuna geldi bana dedi biliyomusun sen bunlara iyi dayaniyosun ben olsam intihari bile dusunurdum dedi ben sok zaten canim yaniyo Rabbim veriyo Rabbim aliyo elimdeki bisey degil dedim gittikten sonra cok agladim esime soyledim niye bana soylemedin evden kovardim dedi hala aklimdadir boyle insanlari Rabbime havel ediyorum bi arkadsimda yasi benden cok buyuk evlenmemisti hala yanima geldi ayy sen bu gidisle annenin kucagina bi torun koyamayacaksin dedi benim derdime dusmus simdi evli ama cocugu olmuyo ben yine onun icin dua ediyorum cunku bunu yasayan bilir bosver tadini cikart canim hele bi kucagina al hersey bitecek insallah
Amin canim benimTeşekkür ederim canım benim seninde gözün aydın. Çok şükür herşey yolunda bende her kontrole gittiğimde tedirginim acaba bisey mi oldu kalbi atıyor mu girene kadar aklımda bu sorular .Inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz tüm 2020 kasım anneleri olarak
ya degilmi canim sanirim doguma girene kadar boyle devam edecekbenim de kalbim fırlayacak gibi oluyor uzanınca sedyeye. o yüzden tansiyonum evden çıkmadan normalken orda 14çıkıyor hep
bazen gercekten konusmadan once dusunmek gerekiyor heleki bizim gibi hassas ve zor süreçlerden gecenlere ama malesef herkeste o dusunce yokCanım arkadaşın çok ayıp etmiş belki iyi niyetle söylemiştir ama lafın nereye gideceğini düşünmüyor insanlarAllah en doğru en hayırlı zamanI bekliyor bence bebeğimize kavuşmamız için Ben hep buna inandım o bebeğimi beklediğim 2 yıl boyunca. O yüzden hiç düşünme 1 saniye bile aklında yer etmesin canım
bugün saat 4 de :))Ne zaman gidiyodun kontroleunuttumdu
Tabiki paylasirim kuzumMaşallah Canım çok sevindim ultrason fotoğrafı verdiyse paylaşır mısın canım bana da fikir olur belki cinsiyet için
Tabiki kuzum paylasayimMaşallah Canım çok sevindim ultrason fotoğrafı verdiyse paylaşır mısın canım bana da fikir olur belki cinsiyet için
Ah canım benim iş yerimde de sormayan kalmamıştı çocuk düşünmüyo musun, hadi artık bekliyoruz gençlerden vb. Sürekli konu oraya gelirdi. O kadar rahatsız edici ki ailem bana sormuyorken torunum ne zaman gelecek diye iş yerindeki dış kapının mandallarının sormasına sinir olurdum. Hiç düşünmüyor insanlar belki çok çocuk istiyor ama olmuyordur, belki istemiyordur diye. Kimse haddini bilmiyor malesefAy böyke şeyler söylenir mi yaçocuğu henüz olmayan bir çifte ee ne zaman çocuk yapacaksınız demek bile ayıpken nasıl şeyler işitmişsin canım.. herkes haddini bilmiyor işte patavatsızlık
Ayyy hadi bakalım mutlaka fotosunu al burdan cinsiyet tahmini istersinbugün saat 4 de :))
ay ya sorma bide ilk o hamile kaldı . bende bebek çok istiyordum bir ay sonrada ben bebek haberi aldım şok yaniElti nedir ? Eltinin özellikleri.. bilinmeyen yanlarıgibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?