2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İnşallah güzel geçer herşeyin canım senle günlerimiz birebir aynıymış :) bende geçen cuma gittim tam 11+0 dım erkenmiş ikili tarama yapamadı sana yaparlar bugün büyük ihtimalle
Ay çok hoşuma gidiyor böyle sebepsiz benimle aynı hafta olanları görünce . Sana ne zamana randevu verdi

Canım arkadaşın çok ayıp etmiş belki iyi niyetle söylemiştir ama lafın nereye gideceğini düşünmüyor insanlar Allah en doğru en hayırlı zamanI bekliyor bence bebeğimize kavuşmamız için Ben hep buna inandım o bebeğimi beklediğim 2 yıl boyunca. O yüzden hiç düşünme 1 saniye bile aklında yer etmesin canım

Canım bir şey sorucam lohusalık neden zor geçiyor ? Eş ne yapmalı ki lohusalık döneminde ? İnsan neden depresif oluyor bu dönemde

Valla bu patavatsiz insanlarin vicdani yok benimde bi arkadsom var kulagi cinlasin benim 3 gebeligimde beraber hamile kaldik dusuk yaptim 4. benimki kurtajla alinmak zorunda kaldi bana gecmis olsuna geldi bana dedi biliyomusun sen bunlara iyi dayaniyosun ben olsam intihari bile dusunurdum dedi ben sok zaten canim yaniyo Rabbim veriyo Rabbim aliyo elimdeki bisey degil dedim gittikten sonra cok agladim esime soyledim niye bana soylemedin evden kovardim dedi hala aklimdadir boyle insanlari Rabbime havel ediyorum bi arkadsimda yasi benden cok buyuk evlenmemisti hala yanima geldi ayy sen bu gidisle annenin kucagina bi torun koyamayacaksin dedi benim derdime dusmus simdi evli ama cocugu olmuyo ben yine onun icin dua ediyorum cunku bunu yasayan bilir bosver tadini cikart canim hele bi kucagina al hersey bitecek insallah

Kızlar doktorum aradı ikili test kan tahlilimin sonuçları çıkmış. ikili testin temiz çıktı hiç bir sorun yok dedi. Ama siz bazı oranlar paylaşıyorsunuz bana onu söylemedi ben de sormadım sonuç iyi çıktı diyorsa iyidir diye düşündüm. O oranları Bilmeme gerek var mı sizce?

Bide çok samimi bir arkadaşım zaten bende aynisini dedim rabbimin takdiri rabbim bugunlere nasil gormuş dedim konuyu kapattim yani ben bekarken hicbir zaman hicbir arkadasima ne cocuk dusunuyormusunuz diye sordum nede baska birsey dedim sirf bu yuzden heykesten uzaktim canim

Nasıl bukadar fütursuzca konuşma hakkını buluyorlar kendilerinde inanılmaz sinir oldum nasıl kötü kalpli insanlar bunlar ya
Benim arkadaşım da söylemişti ortak bir arkadaşımız için çocuğu olmuyor diye, nerden biliyosun dedim evleneli iki yıl oldu demez mi. Sadece sosyal.medyadan takip ettiğimiz bir insan ilkokul arkadaşımız yani bir araya gelip konuşmuşluğun yok ama ne zaman evlendiğini aklında tutmuşsun ve çocuğu olmadığına da kanaat getirmişsin!!!
Allah akıl fikir ve vicdan verdin bu insanlara pess

Ay böyke şeyler söylenir mi ya çocuğu henüz olmayan bir çifte ee ne zaman çocuk yapacaksınız demek bile ayıpken nasıl şeyler işitmişsin canım.. herkes haddini bilmiyor işte patavatsızlık

Amin canim benimİnsanin elinde degil hep bir merak doktor bizim 3 hafta sonra cagiriyor biz iki haftasonra gidiyoruz dayanamiyoruz
benim de kalbim fırlayacak gibi oluyor uzanınca sedyeye. o yüzden tansiyonum evden çıkmadan normalken orda 14çıkıyor hep
ya degilmi canim sanirim doguma girene kadar boyle devam edecek
bazen gercekten konusmadan once dusunmek gerekiyor heleki bizim gibi hassas ve zor süreçlerden gecenlere ama malesef herkeste o dusunce yok

Ay böyke şeyler söylenir mi ya çocuğu henüz olmayan bir çifte ee ne zaman çocuk yapacaksınız demek bile ayıpken nasıl şeyler işitmişsin canım.. herkes haddini bilmiyor işte patavatsızlık
Ah canım benim iş yerimde de sormayan kalmamıştı çocuk düşünmüyo musun, hadi artık bekliyoruz gençlerden vb. Sürekli konu oraya gelirdi. O kadar rahatsız edici ki ailem bana sormuyorken torunum ne zaman gelecek diye iş yerindeki dış kapının mandallarının sormasına sinir olurdum. Hiç düşünmüyor insanlar belki çok çocuk istiyor ama olmuyordur, belki istemiyordur diye. Kimse haddini bilmiyor malesef

Elti nedir ? Eltinin özellikleri.. bilinmeyen yanları gibi oldu
ay ya sorma bide ilk o hamile kaldı . bende bebek çok istiyordum bir ay sonrada ben bebek haberi aldım şok yani aramızda 4 hafta var şu an yetiştirmişim gibi oldu ama öyle bi niyetim yoktu şimdi herkes eltilerin savaşı gibi olmuş diye gülüyo

Annem misafirlige gittiğimiz bir arkadaşına "oğlunun çocugu olmuyor herhalde" dedi. Nasıl sinirlendim nasıl böyle konuşursun diye. Meger kadın annemin canına okumuş ben evlendikten sonra niye çocugu olmuyor diye. Ben çok zor çocuk sahibi olmuştum dış gebelikler tüp bebek anlatsam roman olur. Annem meğer hep bu günü beklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…