ay öyle oluyo mu hiç bilmiyordumAyyy hadi bakalım mutlaka fotosunu al burdan cinsiyet tahmini istersin ☺
Ah canım benim iş yerimde de sormayan kalmamıştı çocuk düşünmüyo musun, hadi artık bekliyoruz gençlerden vb. Sürekli konu oraya gelirdi. O kadar rahatsız edici ki ailem bana sormuyorken torunum ne zaman gelecek diye iş yerindeki dış kapının mandallarının sormasına sinir olurdum. Hiç düşünmüyor insanlar belki çok çocuk istiyor ama olmuyordur, belki istemiyordur diye. Kimse haddini bilmiyor malesef
Aaa tabiay öyle oluyo mu hiç bilmiyordum
bu çok iyiymiş o zmanAaa tabibi üye var ikra meyra diye o çok güzel tutturuyor 11-12 haftalık genital nub tahmini yapıyor ☺
Ahahaha bende tam öyle diyecektim siz etkilerim savaşını yaşıyorsunuz diyeay ya sorma bide ilk o hamile kaldı . bende bebek çok istiyordum bir ay sonrada ben bebek haberi aldım şok yaniaramızda 4 hafta var şu an yetiştirmişim gibi oldu ama öyle bi niyetim yoktu şimdi herkes eltilerin savaşı gibi olmuş diye gülüyo
takmamak lazimDün benim anladığım 30dan sonra herkese aynı terane canım
Ahaha yalnız değilsin kuzumbu çok iyiymiş o zmansağlıklı olsun da diyoruz ama gönlüm kızdan yana yalan değil çok özeniyorum ya
Canım bazı annelerde oluyor.. çok duygusal bir dönem oldu benim için herşey batar oluyor insana eş daha bir alttan almalı gerçekten seni prenses gibi hissettirmeli ama bazı babalar da depresyona girince anne için daha çok zor oluyorCanım bir şey sorucam lohusalık neden zor geçiyor ? Eş ne yapmalı ki lohusalık döneminde ? İnsan neden depresif oluyor bu dönemde
eşimin abisinin karısı büyük elti diye geçiyo ama o benden sonra evlendi daha bi sene bile olmadı onların. ben 2018 de evlendim gezdim biraz ben düşünüyordum hani ilk torun benim ki olur diye. seninki gibi patlattı haberi benim elti deAhahaha bende tam öyle diyecektim siz etkilerim savaşını yaşıyorsunuz diyehınzır elti
Benimde diğer eltimle aramda var 5 ayherkes benden beklerken o patlattı bir daha hamilelik haberini hemde daha 1.5 yaşında oğlu varken
Kesinlikle canim yasayan bilir ben o yuzden herkesttn uzak durdum allahtan gurbetteydim banada sorarlardi cocuk dusunmuyormusunuz diye sonra cogu arkadaşımla irtibati kestim neden aramıyorsun derlerdi msj atarlardi o arada işe baslamistim ayy canim ben cok yogunum sonra ararim derdim aramazdim o yuzden kafam rahatlamisti insanlardan uzak durmakValla bu patavatsiz insanlarin vicdani yok benimde bi arkadsom var kulagi cinlasin benim 3 gebeligimde beraber hamile kaldik dusuk yaptim 4. benimki kurtajla alinmak zorunda kaldi bana gecmis olsuna geldi bana dedi biliyomusun sen bunlara iyi dayaniyosun ben olsam intihari bile dusunurdum dedi ben sok zaten canim yaniyo Rabbim veriyo Rabbim aliyo elimdeki bisey degil dedim gittikten sonra cok agladim esime soyledim niye bana soylemedin evden kovardim dedi hala aklimdadir boyle insanlari Rabbime havel ediyorum bi arkadsimda yasi benden cok buyuk evlenmemisti hala yanima geldi ayy sen bu gidisle annenin kucagina bi torun koyamayacaksin dedi benim derdime dusmus simdi evli ama cocugu olmuyo ben yine onun icin dua ediyorum cunku bunu yasayan bilir bosver tadini cikart canim hele bi kucagina al hersey bitecek insallah
Canım bazı annelerde oluyor.. çok duygusal bir dönem oldu benim için herşey batar oluyor insana eş daha bir alttan almalı gerçekten seni prenses gibi hissettirmeli ama bazı babalar da depresyona girince anne için daha çok zor oluyorya ilk hamileliklerde genelde sanırım büyük sorumluluk önceki gibi uyuyamama hele ki çevre de yok sütü yok yok çocuk zayıf vs derse kötü oluyor.. benim kızım ilk 6 ayda tosun gibi oldu ama ilk hafta kilo verdi herkes sütün yaramıyora başladı kimseyi görmemek dinlenmek lazım aslında
eşimin abisinin karısı büyük elti diye geçiyo ama o benden sonra evlendi daha bi sene bile olmadı onların. ben 2018 de evlendim gezdim biraz ben düşünüyordum hani ilk torun benim ki olur diye. seninki gibi patlattı haberi benim elti de
aynen öyle yaAhaha yalnız değilsin kuzumKız çocuğu ne bilim sanki böyle daha bıcır bıcır anneyle çok vakit geçirebiliyor ☺ O giyimler saçlar başlar allaaaah Tabi en önemlisi sağlık ☺ Çin takviminde ne diyor ?
☺☺ haftaya pazartesi yada salı gidicem ikili tarama için canım inşallah cinsiyeti de belli olur ☺☺Ay çok hoşuma gidiyor böyle sebepsizbenimle aynı hafta olanları görünce . Sana ne zamana randevu verdi
keşke benden büyük olsaydı yavallah boşver gezmişsin ne güzel o biraz sinsilik mi yapmış neya da belki yaş vs geçerli sebebi vardı bilemedim Olsun sen erken doğum yapıp onun önüne geçmeye çalışma da
inşallah güzel haberler alırsın canım . içinden ne geçiyor cinsiyet olarak☺☺ haftaya pazartesi yada salı gidicem ikili tarama için canım inşallah cinsiyeti de belli olur ☺☺
Benim de en cok canimi acitacak seyi en yakin arkadasm yapti ama ben fazla takilmadim cunku kizin kotu niyeti yok biliyorm cok da pimpiriklidir bgne kdr hep ne gelse basina bana sarardi napicam napicam diye. Bebek konusunda da dusunemeden patavatsizca konusmustu kizdim soylendm hatta kotu gunlerimde onla gorusmedm de ama kusmedm. Ne yaptigina gelirsek seneler once benim esime azosperm teshisi konmustu yani sperm yoktu anca bulunursa tese ile bulunacakti. Pek cogunuzun tup bebek tecrubesi olmustr ama bana gore ve yasayana gore en zoru budur cunku sperm yoksa yapacak hicbisey yoktur. Bu arkadasimin da o donemde idrar yollarinda bulunamayan bi enfeksyon vardi senelerdir artik iyice psikolojisi bozulmustu, surekli tuplerinin tikanacagina inaniyodu rahim filmi cekiliyodu. Ben azosperm ogrenmisim tup bebek sansimuz olsa diye dua ediyorm en yakin arkadasm bunu bilio ama bana gelmis ya tupum tikali cikarsa tup bebek yapmak zorunda kalirsam napicam demisti...Valla bu patavatsiz insanlarin vicdani yok benimde bi arkadsom var kulagi cinlasin benim 3 gebeligimde beraber hamile kaldik dusuk yaptim 4. benimki kurtajla alinmak zorunda kaldi bana gecmis olsuna geldi bana dedi biliyomusun sen bunlara iyi dayaniyosun ben olsam intihari bile dusunurdum dedi ben sok zaten canim yaniyo Rabbim veriyo Rabbim aliyo elimdeki bisey degil dedim gittikten sonra cok agladim esime soyledim niye bana soylemedin evden kovardim dedi hala aklimdadir boyle insanlari Rabbime havel ediyorum bi arkadsimda yasi benden cok buyuk evlenmemisti hala yanima geldi ayy sen bu gidisle annenin kucagina bi torun koyamayacaksin dedi benim derdime dusmus simdi evli ama cocugu olmuyo ben yine onun icin dua ediyorum cunku bunu yasayan bilir bosver tadini cikart canim hele bi kucagina al hersey bitecek insallah
Bende de takvimde kız görünüyor doktor kız gibi ama emin olamadım dedi yani bir nevi tuttu sayılır genelde ilk söyledikleri doğru çıkıyoraynen öyle yaçin takvimine ilk başta korktum bakmadım erkek gösterir diye ama sonra baktım kız gösteriyor . bu sene kız senesi diyorlar ama inşallah bakalım ya
İşte ondan dedim yaş diyekeşke benden büyük olsaydı ya5 yaş küçük benden garibime gidiyor hem büyük elti olup hem benden küçük yaşta olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?