2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

doğru söylüyorsun canım ama bak artık sen de bi anne adayısın ve herşey çok güzel olcak

Aaa tabi bi üye var ikra meyra diye o çok güzel tutturuyor 11-12 haftalık genital nub tahmini yapıyor ☺
bu çok iyiymiş o zman sağlıklı olsun da diyoruz ama gönlüm kızdan yana yalan değil çok özeniyorum ya

Ahahaha bende tam öyle diyecektim siz etkilerim savaşını yaşıyorsunuz diye hınzır elti
Benimde diğer eltimle aramda var 5 ay herkes benden beklerken o patlattı bir daha hamilelik haberini hemde daha 1.5 yaşında oğlu varken

bu çok iyiymiş o zman sağlıklı olsun da diyoruz ama gönlüm kızdan yana yalan değil çok özeniyorum ya
Ahaha yalnız değilsin kuzum Kız çocuğu ne bilim sanki böyle daha bıcır bıcır anneyle çok vakit geçirebiliyor O giyimler saçlar başlar allaaaah Tabi en önemlisi sağlık Çin takviminde ne diyor ?

Canım bir şey sorucam lohusalık neden zor geçiyor ? Eş ne yapmalı ki lohusalık döneminde ? İnsan neden depresif oluyor bu dönemde
Canım bazı annelerde oluyor.. çok duygusal bir dönem oldu benim için herşey batar oluyor insana eş daha bir alttan almalı gerçekten seni prenses gibi hissettirmeli ama bazı babalar da depresyona girince anne için daha çok zor oluyor ya ilk hamileliklerde genelde sanırım büyük sorumluluk önceki gibi uyuyamama hele ki çevre de yok sütü yok yok çocuk zayıf vs derse kötü oluyor.. benim kızım ilk 6 ayda tosun gibi oldu ama ilk hafta kilo verdi herkes sütün yaramıyora başladı kimseyi görmemek dinlenmek lazım aslında

eşimin abisinin karısı büyük elti diye geçiyo ama o benden sonra evlendi daha bi sene bile olmadı onların. ben 2018 de evlendim gezdim biraz ben düşünüyordum hani ilk torun benim ki olur diye. seninki gibi patlattı haberi benim elti de

Kesinlikle canim yasayan bilir ben o yuzden herkesttn uzak durdum allahtan gurbetteydim banada sorarlardi cocuk dusunmuyormusunuz diye sonra cogu arkadaşımla irtibati kestim neden aramıyorsun derlerdi msj atarlardi o arada işe baslamistim ayy canim ben cok yogunum sonra ararim derdim aramazdim o yuzden kafam rahatlamisti insanlardan uzak durmak

Daha çok çevre baskısı galiba hassas olan anneye yükleniyorlar diye anladığım kadarıyla inşallah bizler sorunsuz atlatırız

vallah boşver gezmişsin ne güzel o biraz sinsilik mi yapmış ne ya da belki yaş vs geçerli sebebi vardı bilemedim Olsun sen erken doğum yapıp onun önüne geçmeye çalışma da

aynen öyle ya çin takvimine ilk başta korktum bakmadım erkek gösterir diye ama sonra baktım kız gösteriyor . bu sene kız senesi diyorlar ama inşallah bakalım ya

vallah boşver gezmişsin ne güzel o biraz sinsilik mi yapmış ne ya da belki yaş vs geçerli sebebi vardı bilemedim Olsun sen erken doğum yapıp onun önüne geçmeye çalışma da
keşke benden büyük olsaydı ya 5 yaş küçük benden garibime gidiyor hem büyük elti olup hem benden küçük yaşta olması

Benim de en cok canimi acitacak seyi en yakin arkadasm yapti ama ben fazla takilmadim cunku kizin kotu niyeti yok biliyorm cok da pimpiriklidir bgne kdr hep ne gelse basina bana sarardi napicam napicam diye. Bebek konusunda da dusunemeden patavatsizca konusmustu kizdim soylendm hatta kotu gunlerimde onla gorusmedm de ama kusmedm. Ne yaptigina gelirsek seneler once benim esime azosperm teshisi konmustu yani sperm yoktu anca bulunursa tese ile bulunacakti. Pek cogunuzun tup bebek tecrubesi olmustr ama bana gore ve yasayana gore en zoru budur cunku sperm yoksa yapacak hicbisey yoktur. Bu arkadasimin da o donemde idrar yollarinda bulunamayan bi enfeksyon vardi senelerdir artik iyice psikolojisi bozulmustu, surekli tuplerinin tikanacagina inaniyodu rahim filmi cekiliyodu. Ben azosperm ogrenmisim tup bebek sansimuz olsa diye dua ediyorm en yakin arkadasm bunu bilio ama bana gelmis ya tupum tikali cikarsa tup bebek yapmak zorunda kalirsam napicam demisti...
Dedigim gibi kizdim benle soyle konusma en azndan tup bebek sansin olur dedim sallamadm yani

aynen öyle ya çin takvimine ilk başta korktum bakmadım erkek gösterir diye ama sonra baktım kız gösteriyor . bu sene kız senesi diyorlar ama inşallah bakalım ya
Bende de takvimde kız görünüyor doktor kız gibi ama emin olamadım dedi yani bir nevi tuttu sayılır genelde ilk söyledikleri doğru çıkıyor

lohusalık ta hormonlar gebeliğin ilk haftası gibi hızlı bir şekilde değişiklik gösteriyor bu birinci sebep bir yandan terleme bir yandan üşüme olduğu için aman hasta olmayayım diye dikkat etmek gerekir buda strese sokabilir bazı anneleri bir digeri de özellikle ilk çocuk olunca herşey yeni olacağı için tabi ki de farklı olabilir zor demiyorum çünkü zorluk kavramı herkese göre farklı bebeğin ilk günleri belki haftaları uyumakla geçer genelde fakat geceleri emmek için sık uyanınca anne uykusuz kalınca da gündüz ki motivasyonu etkileyebilir bunlar olağan şeyler bazısı daha yoğun yaşar bazısı değil ilk oğlumda yaşadım ikinci de hastaneden eve gelirken eşimi cumaya bıraktım eve geldim keyfim yerinde idi bebeğim kolik olmasına rağmen lohusalık depresyonu yaşamadım lohusalık benim için o zaman sadece namaz kilamamak anlamına geliyordu ilkinde farklıydı gece ağlıyordum emzirmek zordu vs ama her bebekte her anne de farklıdır herkes kendisi tecrübe etmeli anne yada kayınvalide yardıma gelmesi harika ötesi olur görümce yada bacı da aynı şekilde fakat yatılı kalmaları sürtünmelere sebep olabilir bir de ne olursa olsun bebeğin annesi sizsiniz içinize sinmeyen hiç bir şeyi yapmayın derim ben büyüklerimiz özellikle yaşı ileri olanlar komut vermeyi çok sever de tecrübe ile sabit
uyy ne uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…