2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
İşte ondan dedim yaş diye o zaman neden büyük elti ki
bi ara öyle bir şey duymuştum bende
buyuk abi ile evli olunca yaşı kucuk olsa da o aile de "yolda büyük" diye büyük gelin oluyordu

bugün çocukların kışlık kıyafetlerini ayırdım
şortları da çıkardım acaba erken mi daha
nasip olursa kız olursa diye küçülenleri vermek üzere ayırdım

Kızlar ben geldim muayeneden. Nazal kemik izlendi, ense kalınlığı 2.0 çıktı, bir risk yok dedi doktor sizce nasıl ölçüm sonucu?. Kan da verdim ikili test için. Cinsiyette ilk günden beri hissettiğim gibi erkekmiş. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Boy da 71 mm olmuş

Canım benim çok sevindim
Bende bu cuma gideceğim... Ne güzel bakalım bana neler diyecek

Gözünaydın canım sağıcakla al kucağına inşallah

Jaylah canım lohusalık çok değişik bir dönem çok çok duygusal ve hassas olduğun bir dönem. Bir de bunun üzerine eş anne kv desteği görülmezse o lohusalık kabusa dönüyor. Bir arkadaşın da dediği gibi eş desteği herşey demek. Özellikle psikolojik anlamda. Bir de toplumda saçma sapan görüşler var ya 'lohusanın mezarı 40 gün açık olurmuş', gece üç harfliler lohusalara musallat olurmuş saçmalıkları. İnsanı korkutmaktan başka birşey değil.
Bir de bu dönemde akıl veren çok olur her kafadan bir ses çıkar öyle yap böyle yaplar kafanda büyür büyür durur, seni sürekli yetersiz hissettirir bunlar. En önemlisi süt meselesi. Öyle emzir şunu ye sütün artsın, şundan dolayı sütün az gibi suçlamalara maruz kalmak. Sen emzirmeyi bilmiyorsun bile dediler bana. O kadar zoruma gitmişti ki. Ki göğüs uçlarım yara kanaya kanaya acıdan kıvranarak saatlerce emzirmeye çalışmama rağmen. Sütüm yetiyor mu kaygısı, ben yeterli anne miyim sorgulamaları vs hep yaşanıyor malesef.
Ama ben bunlara rağmen depresyon yaşamadım, yaşamamaya çalıştım oğluma sığındım hep onun kokusunda nefesinde teselli buldum huzur buldum. Herkes aynı şekilde yaşamıyor tabi daha hafif yada yada ağır atlatanlar da var.
İnşallah hepimiz sağlıklı huzurlu şekilde geçiririz lohusalığımızı, mutlulukla büyütürüz miniklerimizi

Anladım canım ne demek istediğini insan hamileyken lohusalığı pek düşünmüyor yani akla gelmiyor. Herşeyi kafama takan insanların dediği şeyleri ciddiye alıp hep denemeye çalışmakta bi yapım var sanırım lohusalıkta istenmeyen şeyler bunlar. Ama burda okuya okuya törpülenirim bu huylarından arınırım belki

Ayyy hayırlı olsun canımmm Çin takvimin tuttu mu ? Ölçümler hakkında bilgiye sahip değilim bilemedim

Usg fotosu aldıysan bakabilir miyiiiz

Ayyy hayırlı olsun canımmm ☺ Çin takvimin tuttu mu ? Ölçümler hakkında bilgiye sahip değilim bilemedim
Teşekkürler Ben de çin takvimi tutmadı canım☺ Kız gösteriyordu, Usg Fotosu da ekleyeyim

Eklentiler

• 7EBB2B0F-9385-4F6C-9916-18D44F832142.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 15C1A1C1-44F3-4105-9D3D-40DDE06C4A46.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 57
Oyy maşallah kuzuya gözün aydın canım senin minnoş uzunmuş baya, benim cücük 57 mm'di 12+2 de

maşallah subhanallah arkadaşım sağlıkla doğsun inşallah

Canım hayırlı ömürlü olsun kızınız tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…