- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 103
- 37
Sağlıkla gelsin canımBen geldim kizlar cok sukur ense kalinligi burnu falan olctu bisey cimadi cinsiyette atis yapayim gostermedi inatla ama buyuk ihtimalle kizmis bende hissetmistim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah
İnşallah canım herşey iyi olacak diye düşün pozitif olDaha çok çevre baskısı galiba hassas olan anneye yükleniyorlar diye anladığım kadarıylainşallah bizler sorunsuz atlatırız
Ben geldim kizlar cok sukur ense kalinligi burnu falan olctu bisey cimadi cinsiyette atis yapayim gostermedi inatla ama buyuk ihtimalle kizmis bende hissetmistim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah
Gözünüz Aydın kızlar be güzel haberler bunlarKızlar ben geldim muayeneden. Nazal kemik izlendi, ense kalınlığı 2.0 çıktı, bir risk yok dedi doktor sizce nasıl ölçüm sonucu?. Kan da verdim ikili test için. Cinsiyette ilk günden beri hissettiğim gibi erkekmiş. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Boy da 71 mm olmuş
Ben geldim.Merhabalar.
Cinsiyet tahmini ile ilgili ben de bir iki kelam etmek istiyorum. Cinsiyet konusuna bir de bilimsel açıdan bahsetmek istiyorum.
Cinsiyeti belirleyen unsurlardan bir tanesi; beraber olduğunuz gün ile yumurtladığınız günün ne kadar yakın olduğu. Şöyle ki erkeğin sperminde bulunan XX 'dişi' kromozomları daha büyük, ağır, yavaş hareket ederler, daha güçlüdürler ve uzun yaşarlar. XY 'erkek' koromozomları ise daha küçük, daha hızlı hareket ederler ama kısa yaşarlar. Yani dişi spermler 3-4 gün yaşarken erkek spermlerin bu kadar yaşaması zordur.
Sonuç olarak eğer ki beraberliğimiz yumurtlama tarihinizden 3-4 gün öncesine denk geliyorsa cinsiyet yüksek ihtimalle kızdır. Çünkü erkek spermleri o kadar uzun ömürlü değildir. Beraberliğimiz yumurtlama günü ya da bir gün öncesi ya da sonrasıysa cinsiyet büyük ihtimalle erkektir. Çünkü dışı spermleri yeterince hızlı değildir ve erkek spermler yumurtaya daha hızlı ulaşır.
Benim bir oğlum var. İlk bebek düşünmeye başladığımızda sebepsiz yere olmuyordu, muhtemelen stres yaptığım içindi. Ben de yumurtlamamı takip etmeye başladım, yumurtlama günü ve ertesi günü denemelerimizle oğlum oldu. Bu ikinci hamileliğim, emzirmeyi yeni bırakmıştım ve benim için tamamen süpriz oldu çünkü yumurtlama günümle berberliğimizin alakası yoktu. Yumurtlama günüme 3-4 gün vardı. Ve dolayısıyla ben kız olduğunu düşünüyorum, gönlümdenden bu geçiyor.Ama sağlıklı olması en büyük önceliğin elbette.
13 mayısda cinsiyeti öğreneceğim. Bakalım tahminim tutacak mi. Siz ne düşünüyorsunuz, hatırlıyor musunuz yumurtlama tarihinizi, ya da aradaki mesafeyi?
(Bu arada ben ne zaman yumurtladığımı biliyorum çünkü akıntım ve ağrım oluyor, akıntının da yapısı farklı oluyor.)
Saol canım okumuştum ben onu dikkatlice benim de yumurtlamadan önce tek ilişki olmuştu şubatda bakalım nasip Rabbim neyi layık gördüyse ❤❤❤Ben geldim.
Böyle bir post atmıştım daha önce. Burada yazmış olduğum tahminlerim tuttu; bir kızım oluyor!İnşallah sağlıkla. Bu sene kız senesi gerçekten.
Darısı senin başına inşallah Y Yasinin_Annesi ❤
aynen canım büyük abinin eşi diye büyük gelin oluyobi ara öyle bir şey duymuştum bende
buyuk abi ile evli olunca yaşı kucuk olsa da o aile de "yolda büyük" diye büyük gelin oluyordu
bide ben görünüş olarak biraz daha minyon tipliyim o iri . benden küçük olduğunu söyleyince şaşırıyorlarGarip bence sen büyük gelinsinhem ilksin hem de büyüksün ondan
Canim bizimkide gostermiyor o bacaklar bi turlu açilmadiOyy oyy herkes ne güzel öğrenmiş cinsiyetini yaa bizim doktor söylemedi ihtimal bile vermedi1 ay sonra öğreneceğiz umarım o zamanda bebişim göstermemezlik etmez
Evet bir oğlum var.Saol canım okumuştum ben onu dikkatlice benim de yumurtlamadan önce tek ilişki olmuştu şubatda bakalım nasip Rabbim neyi layık gördüyse ❤❤❤
Sağlıkla kucağına al inşallah canım bu arada oğlun vardı galiba dimi :)
çıktım eve geldim . 2 Lİ tarama testi istiyor musunuz dedi bende evet dedim. kan verdim yaptırcaz inşallah perşembe yada cumartesi günü belli olacak sonuçlar. genel itibaiyle herşey güzel görünüyor dedi. Tahmini olrak kız gibi görünüyor ama kızım diye sevmek için daha çok erken dedi benim gözler kalp kalpCanım naptın çıktın mı
Ah canım ya hayırlısı olsun inşallaaaahhh Allah gönlüne göre versinçıktım eve geldim . 2 Lİ tarama testi istiyor musunuz dedi bende evet dedim. kan verdim yaptırcaz inşallah perşembe yada cumartesi günü belli olacak sonuçlar. genel itibaiyle herşey güzel görünüyor dedi. Tahmini olrak kız gibi görünüyor ama kızım diye sevmek için daha çok erken dedi benim gözler kalp kalp
ama tek sıkıntım eşimi muayene odasına sokmadılar korona sebebiyle bi yanım eksiktigörüntülü arama yapmaya çalıştım bi yandan da doktoru anlamaya çalışmak zor oldu
Nasıl tahmin ediyor göstermeyinceCanim bizimkide gostermiyor o bacaklar bi turlu açilmadiarkasini döndu falan bacaklari kendine dogru çekiyor ama cinsiyetimizi soyledi
Çok sevindim canım bebeğine isim aramaya başlayabilirsin artık takvimin doğru söylüyoEvet bir oğlum var.
Aa ama bu görüntülü aramak mantıklı benimde oğlum çok merak ediyor bir daha gittiğimde onu arayım görsün kardesiniçıktım eve geldim . 2 Lİ tarama testi istiyor musunuz dedi bende evet dedim. kan verdim yaptırcaz inşallah perşembe yada cumartesi günü belli olacak sonuçlar. genel itibaiyle herşey güzel görünüyor dedi. Tahmini olrak kız gibi görünüyor ama kızım diye sevmek için daha çok erken dedi benim gözler kalp kalp
ama tek sıkıntım eşimi muayene odasına sokmadılar korona sebebiyle bi yanım eksiktigörüntülü arama yapmaya çalıştım bi yandan da doktoru anlamaya çalışmak zor oldu
inşallah yaa :) attım şimdi bakın bakalım yorumları alayımAh canım ya hayırlısı olsun inşallaaaahhh Allah gönlüne göre versinpeki peki usg fotosu aldın mı ☺ Bir de özele mi gitmiştin yoksa devlet hastanesi miydi
özel hastaneydi canımAh canım ya hayırlısı olsun inşallaaaahhh Allah gönlüne göre versinpeki peki usg fotosu aldın mı ☺ Bir de özele mi gitmiştin yoksa devlet hastanesi miydi
Teşekkürler canım hepimizin gözü aydın olsun sıra sıra inşallahGözünüz Aydın kızlar be güzel haberler bunlar
gabriela ne kadar uzun boyu maşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?