2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Daha çok çevre baskısı galiba hassas olan anneye yükleniyorlar diye anladığım kadarıyla inşallah bizler sorunsuz atlatırız
İnşallah canım herşey iyi olacak diye düşün pozitif ol
Ben geldim kizlar cok sukur ense kalinligi burnu falan olctu bisey cimadi cinsiyette atis yapayim gostermedi inatla ama buyuk ihtimalle kizmis bende hissetmistim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah
Gözünüz Aydın kızlar be güzel haberler bunlar

gabriela ne kadar uzun boyu maşallah

Ben geldim.
Böyle bir post atmıştım daha önce. Burada yazmış olduğum tahminlerim tuttu; bir kızım oluyor! İnşallah sağlıkla. Bu sene kız senesi gerçekten.
Darısı senin başına inşallah Y Yasinin_Annesi

Oyy oyy herkes ne güzel öğrenmiş cinsiyetini yaa bizim doktor söylemedi ihtimal bile vermedi 1 ay sonra öğreneceğiz umarım o zamanda bebişim göstermemezlik etmez

Saol canım okumuştum ben onu dikkatlice benim de yumurtlamadan önce tek ilişki olmuştu şubatda bakalım nasip Rabbim neyi layık gördüyse ❤❤❤

Sağlıkla kucağına al inşallah canım bu arada oğlun vardı galiba dimi :)

Oyy oyy herkes ne güzel öğrenmiş cinsiyetini yaa bizim doktor söylemedi ihtimal bile vermedi 1 ay sonra öğreneceğiz umarım o zamanda bebişim göstermemezlik etmez
Canim bizimkide gostermiyor o bacaklar bi turlu açilmadi arkasini döndu falan bacaklari kendine dogru çekiyor ama cinsiyetimizi soyledi

Canım naptın çıktın mı
çıktım eve geldim . 2 Lİ tarama testi istiyor musunuz dedi bende evet dedim. kan verdim yaptırcaz inşallah perşembe yada cumartesi günü belli olacak sonuçlar. genel itibaiyle herşey güzel görünüyor dedi. Tahmini olrak kız gibi görünüyor ama kızım diye sevmek için daha çok erken dedi benim gözler kalp kalp
ama tek sıkıntım eşimi muayene odasına sokmadılar korona sebebiyle bi yanım eksikti görüntülü arama yapmaya çalıştım bi yandan da doktoru anlamaya çalışmak zor oldu

Ah canım ya hayırlısı olsun inşallaaaahhh Allah gönlüne göre versin peki peki usg fotosu aldın mı Bir de özele mi gitmiştin yoksa devlet hastanesi miydi

Aa ama bu görüntülü aramak mantıklı benimde oğlum çok merak ediyor bir daha gittiğimde onu arayım görsün kardesini

Bu benim minik anca bu şekil uzaktan çekebildim kızlar . Kimler tahmin yapıyor

Eklentiler

• 28D7FEB2-2342-432F-BD6C-60FB1AD136CE.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 1A75BAA7-B653-4521-9BD0-5ED95DF89787.webp
    26 KB · Görüntüleme: 56
  • 6FD6E73B-6B5E-458A-99F5-B991C8460BF6.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 60
Buda elime verdikleri usg bin fotosu burda boyu ağırlığı falan yazıyor mu anlayamadım arkadaşlar bunda hiç bişey belli olmuyor sanki

Eklentiler

• C83EA42C-74B3-4E42-986A-24ADA4AC2767.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 58
Ah canım ya hayırlısı olsun inşallaaaahhh Allah gönlüne göre versin peki peki usg fotosu aldın mı ☺ Bir de özele mi gitmiştin yoksa devlet hastanesi miydi
inşallah yaa :) attım şimdi bakın bakalım yorumları alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…