2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Buda elime verdikleri usg bin fotosu burda boyu ağırlığı falan yazıyor mu anlayamadım arkadaşlar bunda hiç bişey belli olmuyor sanki
6 cm civarı uzunluğu crl demek boyu demek bundan sonraki haftalarda 3 ölçü olacak

teşekkür ederim bu konularda tecrübesizim . 3 ölçü nasıl oluyor
Bebek artık ultrasona sığmayacak kafa ölçüsü bacak ve karın alınacak ona göre kilo veya gramı hesaplanacak merak etme bir kaç kez gittikten sonra pro oluyorsun

hemde çok tatlı oluyor ölçülerine bakmak yok kafası kocaman olmuş göbüşü çıkmış yada boyu uzamış diye

ayy çok tatlı o günleri de görürüz inşallah

Canim yaa bana da esim dolapta birşey kokmuyor buzdolabı kokusu normal diyor ama ben uyurken bile dolabi açsalar uyanıyordum netten bakmaya başlamıştım bizim dolap bozuk dedim yeni dolap bakıyordum simdi bulantılar hafifledikce koku hafiflemis geliyor megerse sorun benim burundaymış insallah hepten geçer

3. Hamileligimi yaşıyorum üçü de birbirinden farklı ilkinin tecrübesi ikinciye ikincininki üçüncüye yetmedi hala tek çocuklu kadınlar o uzman görüşlerini tavsiyelerini illa beyan edecekler gülüyorum ya sadace ben bir anne 3 u birbirini tutmadı bitiyorum o insanlara ilkim oglum hiç uyumazdı ama cok güzel emerdi ikinci mışıl mışıl uyur memeyi reddederdi bakalım bu ne olacak keza hamileliklerim desen hepsi birbirinden alakasız ben kendim bu kadar herbirini özel yaşarken hangi aklımı kime vereyim her çocuk ve anne kendine özeldir herkes aklini tecrübesini kendine saklasin

Bende yarın gideceğim doktora 3 5 not aldım ve 3. Hamileliğim ama yine de heyecandan unutuyor insan.. dikkat etmemi tavsiye ettiğiniz bişey var mı ?

bakalım bu gece rahat geçecek mi yarın gideceğim diye heyecanlanıyorum ister istemez.. annem sağolsun şimdiden baskı kurdu üstümde müjde ver bana diye

Tebrik ederim canim darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…