Kız Allah seniCanim yaa bana da esim dolapta birşey kokmuyor buzdolabı kokusu normal diyor ama ben uyurken bile dolabi açsalar uyanıyordum netten bakmaya başlamıştım bizim dolap bozuk dedim yeni dolap bakıyordum simdi bulantılar hafifledikce koku hafiflemis geliyor megerse sorun benim burundaymış insallah hepten geçer
Canım mutlaka sor burun kemiği var mı ense kalınlığı ne kadar diye ben sormadım çok pişmanım doktor da söylemedi şimdi acaba iyi miydi ölçüler diye düşünüp duruyorum down sendromu için . Doktor kesin konuşmazsa da cinsiyetle alakalı sen usg fotosu al burda yorumlayanlar varBende yarın gideceğim doktora 3 5 not aldım ve 3. Hamileliğim ama yine de heyecandan unutuyor insan.. dikkat etmemi tavsiye ettiğiniz bişey var mı ?
bakalım bu gece rahat geçecek mi yarın gideceğim diye heyecanlanıyorum ister istemez.. annem sağolsun şimdiden baskı kurdu üstümde müjde ver bana diye
Ayy ne güzel moral verdin bekliyorum sabırsızlıkla çok iyi geldi konuşmanCanım inan az kaldı sabir en gec 10 gune azalacak rahat nefes almaya başlayacaksın bak azalmasa bnmki azalmazdı hüngür hüngür ağlardım bende 3 kilo verdim asla geçmez diyordum ama geçiyor o halsiz mecalsiz kötü hallerde geçiyor enerjin yukselecek benimki düzelmeye başladıysa herkesin düzelir
keske ya sanki herksin duzelse bir beim duzelmeyecek giib geliyorAyy ne güzel moral verdin bekliyorum sabırsızlıkla çok iyi geldi konuşman
Düzeliiirrrrrr acilde soluk alanların bile geçtiyse herkesin geçer. Geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçiyorkeske ya sanki herksin duzelse bir beim duzelmeyecek giib geliyor
Kızlar ben geldim muayeneden. Nazal kemik izlendi, ense kalınlığı 2.0 çıktı, bir risk yok dedi doktor sizce nasıl ölçüm sonucu?. Kan da verdim ikili test için. Cinsiyette ilk günden beri hissettiğim gibi erkekmiş. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Boy da 71 mm olmuş
ikinizin de gözü aydın kızlarBen geldim kizlar cok sukur ense kalinligi burnu falan olctu bisey cimadi cinsiyette atis yapayim gostermedi inatla ama buyuk ihtimalle kizmis bende hissetmistim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah
Ben geldim.
Böyle bir post atmıştım daha önce. Burada yazmış olduğum tahminlerim tuttu; bir kızım oluyor!İnşallah sağlıkla. Bu sene kız senesi gerçekten.
Darısı senin başına inşallah @Yasinin_Annesi ❤
Kızlar hayırlı olsun peşpeşe Kız bebiş haberleri alıyoruzçıktım eve geldim . 2 Lİ tarama testi istiyor musunuz dedi bende evet dedim. kan verdim yaptırcaz inşallah perşembe yada cumartesi günü belli olacak sonuçlar. genel itibaiyle herşey güzel görünüyor dedi. Tahmini olrak kız gibi görünüyor ama kızım diye sevmek için daha çok erken dedi benim gözler kalp kalp
ama tek sıkıntım eşimi muayene odasına sokmadılar korona sebebiyle bi yanım eksiktigörüntülü arama yapmaya çalıştım bi yandan da doktoru anlamaya çalışmak zor oldu
ah cnm keske okadar inanmayı istiyorum kiDüzeliiirrrrrr acilde soluk alanların bile geçtiyse herkesin geçer. Geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçiyor
Ayy bende istiyorum canım çeke çeke yemelerrGunaydın kızlar doktora gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah ben dün giremedim foruma gece girince de yazamadım dün bulantilarim çok iyiydi çok azdı hafif hafif bulandıkça ağzıma bi lokma kraker çağla hurma vs attım ve çok güzel baş ettim ılk kez dün tatlı yedim canım çeke çeke kahve içtim aylardır bunlar benim için hayaldi akşamda misafirim vardı oyle güzel yemek yedim ki bebekten değil yemekten karnim kocaman oldu bugünde güzel uyandım cinsiyet için bende sabırsızlanıyorum ama en erken bayramdan bir gun önce gidebilirim şu 10 gün geçse
Bende zayıfım ya 46-47 kg ama göbegim fıt diye cktı yani komşu gördü anladı o dereceKızlar bazı arkadaşlar göbeğim çıktı demiş . Benim de devasa bir göbeğim var gazım da yok sindirim de iyi ama bu göbek neyin nesi anlayamadım iç karnım mı küçük acaba . Kiloysa eğer çok saçma çünkü zayıfım
MaşallaahhhDoktorumla görüştüm arkadaşlar. Sonuç temiz güzel dedi darısı size
İnşallah görsek o günleriDüzeliiirrrrrr acilde soluk alanların bile geçtiyse herkesin geçer. Geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçiyor
Gözün aydın canımKızlar ben geldim muayeneden. Nazal kemik izlendi, ense kalınlığı 2.0 çıktı, bir risk yok dedi doktor sizce nasıl ölçüm sonucu?. Kan da verdim ikili test için. Cinsiyette ilk günden beri hissettiğim gibi erkekmiş. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. Boy da 71 mm olmuş
inşallah daha sonra değişmez canım :)Kızlar hayırlı olsun peşpeşe Kız bebiş haberleri alıyoruz
Boyunuz kaç bnde 42 ile hamile kaldım 45 im şuan çok zayıfım kilo almak bnm için ödül oluyo şuan bnmde göneğim çıktı önceden küçücüktü genişledi zaten minyonum çok belli oluyo ama halbuki mide o yemekten oluyoAyy bende istiyorum canım çeke çeke yemelerr
Bende zayıfım ya 46-47 kg ama göbegim fıt diye cktı yani komşu gördü anladı o derece
Maşallaahhh
İnşallah görsek o günleri
Canım ben de senin gibi umutsuzluga kapılmıştım ama 13. Haftadayım azaldı çok şükür gece bulanıyorum sadece. Tabi prilama devam daha bırakmadımah cnm keske okadar inanmayı istiyorum ki
Ama valla umuudm yok
11.haftadayım hic azalma yok
Hayırlı olsun canımBen geldim kizlar cok sukur ense kalinligi burnu falan olctu bisey cimadi cinsiyette atis yapayim gostermedi inatla ama buyuk ihtimalle kizmis bende hissetmistim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah
O kadar haklısın ki. Bir de ben ona akıl bile danışmamıştım zaten. Tavsiye sorulmadan verilmemesi gereken bir şey bence.3. Hamileligimi yaşıyorum üçü de birbirinden farklı ilkinin tecrübesi ikinciye ikincininki üçüncüye yetmedi hala tek çocuklu kadınlar o uzman görüşlerini tavsiyelerini illa beyan edecekler gülüyorum ya sadace ben bir anne 3 u birbirini tutmadı bitiyorum o insanlara ilkim oglum hiç uyumazdı ama cok güzel emerdi ikinci mışıl mışıl uyur memeyi reddederdi bakalım bu ne olacak keza hamileliklerim desen hepsi birbirinden alakasız ben kendim bu kadar herbirini özel yaşarken hangi aklımı kime vereyim her çocuk ve anne kendine özeldir herkes aklini tecrübesini kendine saklasin
Gözün aydın canımBen geldim.
Böyle bir post atmıştım daha önce. Burada yazmış olduğum tahminlerim tuttu; bir kızım oluyor!İnşallah sağlıkla. Bu sene kız senesi gerçekten.
Darısı senin başına inşallah @Yasinin_Annesi ❤
Canım 11de hala bende de azalma olmamıştı 12ye geçince yavaş yavaş azalmıştı bazı annelerde 14. Haftadan sonra azalırmış, en kötü ihtimal 14ten sonra geçerah cnm keske okadar inanmayı istiyorum ki
Ama valla umuudm yok
11.haftadayım hic azalma yok
keske hicbirsey yiyemiyorum 3kilo verdimCanım ben de senin gibi umutsuzluga kapılmıştım ama 13. Haftadayım azaldı çok şükür gece bulanıyorum sadece. Tabi prilama devam daha bırakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?