2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kız Allah seni güldürdün beni ya demek yeni dolap neyseki hafiflemiş bulantın

Canım mutlaka sor burun kemiği var mı ense kalınlığı ne kadar diye ben sormadım çok pişmanım doktor da söylemedi şimdi acaba iyi miydi ölçüler diye düşünüp duruyorum down sendromu için . Doktor kesin konuşmazsa da cinsiyetle alakalı sen usg fotosu al burda yorumlayanlar var

Ayy ne güzel moral verdin bekliyorum sabırsızlıkla çok iyi geldi konuşman

Ben geldim kizlar cok sukur ense kalinligi burnu falan olctu bisey cimadi cinsiyette atis yapayim gostermedi inatla ama buyuk ihtimalle kizmis bende hissetmistim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah
ikinizin de gözü aydın kızlar sağlıkla gelsin minikler

Kızlar hayırlı olsun peşpeşe Kız bebiş haberleri alıyoruz

Kızlar ben daha test yaptrmadım ama şu dediğiniz testler varya rubella toxoplazma yanlş da yazmş olabilirim bunları geçensene temmuzda bakılmış tekrardan bakılması gerekir mi acaba normal vitamin kan değerleri gibi değişkenlik gösterir mi yoksa bilgisi olan var mı

Ayy bende istiyorum canım çeke çeke yemelerr
Bende zayıfım ya 46-47 kg ama göbegim fıt diye cktı yani komşu gördü anladı o derece
Doktorumla görüştüm arkadaşlar. Sonuç temiz güzel dedi darısı size
Maşallaahhh
Düzeliiirrrrrr acilde soluk alanların bile geçtiyse herkesin geçer. Geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçiyor
İnşallah görsek o günleri

Gözün aydın canım

Ayy bende istiyorum canım çeke çeke yemelerr

Bende zayıfım ya 46-47 kg ama göbegim fıt diye cktı yani komşu gördü anladı o derece

Maşallaahhh

İnşallah görsek o günleri
Boyunuz kaç bnde 42 ile hamile kaldım 45 im şuan çok zayıfım kilo almak bnm için ödül oluyo şuan bnmde göneğim çıktı önceden küçücüktü genişledi zaten minyonum çok belli oluyo ama halbuki mide o yemekten oluyo

O kadar haklısın ki. Bir de ben ona akıl bile danışmamıştım zaten. Tavsiye sorulmadan verilmemesi gereken bir şey bence.

ah cnm keske okadar inanmayı istiyorum ki
Ama valla umuudm yok
11.haftadayım hic azalma yok
Canım 11de hala bende de azalma olmamıştı 12ye geçince yavaş yavaş azalmıştı bazı annelerde 14. Haftadan sonra azalırmış, en kötü ihtimal 14ten sonra geçer

Canım ben de senin gibi umutsuzluga kapılmıştım ama 13. Haftadayım azaldı çok şükür gece bulanıyorum sadece. Tabi prilama devam daha bırakmadım
keske hicbirsey yiyemiyorum 3kilo verdim
Neyesem kusuyorum midem zehir gibi eksili eksili yanıyor

Kızlar tüm sayfaları henüz okuyamadım ama mesajları görünce hemen yazayım dedim. Ben toksoplazma rubella tam kan sayımı vitaminler idrar tahlili hepsini sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım. Belki çok küçük sağlık ocaklari yapmasa da hani bu nikah oncesi kan testlerinin falan yapıldığı merkez gibi aile sağlığı birimleri var, oralar kesin yapar. 400-500 liralar Cook yüksek yazık üç küçücük tüp kan alıyorlar bir günde sonuç çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…