2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bayanlar yarın sabah 10da doktor muayenem var. İnşallah bebeğim yaşıyordur çok korkuyorum kmtüye kendimi o kadar hazırladım ki öldü derse ne derim diye bile düşünüyorum. Panik atak için yazmıştım ilk buraya çok güzel tavsiyeler dualar almıştım ve gerçekten bir sükunet verdi rabbim gönlüme. O yüzden dualarınıza çok ihtiyacım var ismen hatta ismim Fatıma. Edenlerden Allah şimdiden razı olsun

cnm olumlu dusun rabbim yasatandir can verendir inşallah sağlıklıdır bebegin

Canım ben de senin gibi umutsuzluga kapılmıştım ama 13. Haftadayım azaldı çok şükür gece bulanıyorum sadece. Tabi prilama devam daha bırakmadım
Evet onu bende bırakmadım ama bu kutu bitmeye ihtiyacim kalmayacak inşallah diyorum hala her gece açken 2 taneyi alıyorum

Benim uyuklamalar da bitti halsizlikler azaldı cok şükür tekrar artmaz inşallah

Geçecek benim bugun çok iyiydi sadece arada cagla atiyorum agzima çocuklarım bile bugun bana anne sen iyileştin diyorlar

Büyük yolu atlattın 12 hafta oldun galiba degilmi canım en gec 10 gune hadi iki haftaya geçecek
11deyim cnm ınşallah

Benim boyum 1.60
48.5 ile hamile kaldım zayıfladım bu haftaya kadar iştahsızlıktan ve kusmaktan
Yemektende olsa sabah uyandıgımda inerdi södi gitmiyor. Siz kaç hafta oldunuz

Benimde yarın 10 da randevum sağ salim görelim inşallah yavrularımızı kötü düşünmeyelim Rabbim dualarımızı kabul etsin. Hamilelerim duası kabul olur derler. Hepimizin evlatları sağ salim dünyaya gelsin

Çok çok şanslısın canım...Kızına sırdaş, dost gelmiş..

arkadaşım bu testler gebelikte güncel olması gerekir hatta yanlış hatırlamıyorsam diğer iki oğlumda Avusturya'daydim iki sefer bakilmsiti belli araliklar ile

arkadaşım bu testler gebelikte güncel olması gerekir hatta yanlış hatırlamıyorsam diğer iki oğlumda Avusturya'daydim iki sefer bakilmsiti belli araliklar ile
Yaa öyle mi birdaha yapılacak yani devlete gitmiştim ozamanlar yapılmş hepsi meğer

Yaaa çok guzel bende cok merak ediyorum doktorum ilk gebeliklerde 19.hafta dedi bendd kendimi 16.haftaya hazirlamistim

Kızlar amniosentez alternatifi testler neler yaptıran var mı bilgi verebilir misiniz?
Arkadaşımın bebeğinde kalp damarları yerleri değişikmiş ve doktor down sendromu olabilir dmeiş, amniosentez önermişler.

Canim kaçıncı haftadasın? Neden öyle düşündün? Icini ferah tut ,ins yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…