Canım sen ne yaptın...Ayy hadi bismillah çok heyecanlıyımm
Merhaba benim ablamın bebeği anne karnında kalp damarları tersti ve hatta bir damarı yok denecek kadar tıkalıydı. Down sendromu dediler ama kalp harici sıkıntımız yok. Doğar doğmaz ankara başkent hastanesinde (en ünlü kalp doktorları oradaymış diye istanbuldan geldiler)sezeryan snrası hemen kalp ameliyatına aldılar. Anne karnında ögrenmenin en güzel avantajı buoldu cnku bilmeseydik belkide yaşamıcaktı.Kızlar amniosentez alternatifi testler neler yaptıran var mı bilgi verebilir misiniz?
Arkadaşımın bebeğinde kalp damarları yerleri değişikmiş ve doktor down sendromu olabilir dmeiş, amniosentez önermişler.
Yarın 11+0 oluyorum. Geçen yılda 10+6da kalbi durmuştu kanamam olmamıştı o yüzden böyle bir evhamım olduCanim kaçıncı haftadasın? Neden öyle düşündün? Icini ferah tut ,ins yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz .
Bende kutu bitince bırakıcam şimdi bırakmaya hiç cesaretim yokEvet onu bende bırakmadım ama bu kutu bitmeye ihtiyacim kalmayacak inşallah diyorum hala her gece açken 2 taneyi alıyorum
Benim uyuklamalar da bitti halsizlikler azaldı cok şükür tekrar artmaz inşallah
Nasıl anlaşıldı anne karnında detaylı ultrasonla mıMerhaba benim ablamın bebeği anne karnında kalp damarları tersti ve hatta bir damarı yok denecek kadar tıkalıydı. Down sendromu dediler ama kalp harici sıkıntımız yok. Doğar doğmaz ankara başkent hastanesinde (en ünlü kalp doktorları oradaymış diye istanbuldan geldiler)sezeryan snrası hemen kalp ameliyatına aldılar. Anne karnında ögrenmenin en güzel avantajı buoldu cnku bilmeseydik belkide yaşamıcaktı.
Birçok hastaneye gittiler öncesinde acıbadem vs. Hepsi aldırmak taraftarıydı ama ablam direndi ve smdi yeğenim 5 yaşında birkaç kez daha ameliyat olması gerekicek ama yaşıyor ve cok harika bir oğlan☺
Canım allahın işi hiç belli olmaz kendini üzme benimde kuzenime down sendromlu dediler çocuk topaç gibi maşallah..dua et ..bende sana edecem..allah yüzüne baksin. Biliyorum zor bir durum ama imtihan bu. Dua et..bebeğine zarar verme üzme kendini çok yüksek deil hem yaKızlar selam ben çok kötüyümbugün 12. Hafta kontrolümde ense Kalınlığı 2.9- 3.1 mm arası ölçüldü ve doktor biraz kaşın down sendromu riski olabilir dedi ikili test için kan verdim ama sonuçlar haftaya çıkacak o kadar kötüyüm ki ne düşüneceğimi şaşırdım. Ne olur benim için dua edin kalbim yerinden çıkacak gibi
Canım Allahın izniyle bir şey çıkmaz canını sıkma. Benim ilk çocukta da doktor öyle dedi, hayatımda duymamışım bile ense kalınlığı nedir eşimle şoka uğradık. Başka doktora baktırdım o ödemdir dedi. İkili testi yaptırdım bir şey de çıkmadı. Biz de çok panik olmuştuk, hatta eşim dedi ki, kedi de olsa doğuracaksın yani yapacak bir şey yok. O yüzden sen Allah’a bırak kendini rabbim kaldıramayacağımız dert vermesin inşallahKızlar selam ben çok kötüyümbugün 12. Hafta kontrolümde ense Kalınlığı 2.9- 3.1 mm arası ölçüldü ve doktor biraz kaşın down sendromu riski olabilir dedi ikili test için kan verdim ama sonuçlar haftaya çıkacak o kadar kötüyüm ki ne düşüneceğimi şaşırdım. Ne olur benim için dua edin kalbim yerinden çıkacak gibi
Canım Rabbim kalbine ferahlık versinKızlar selam ben çok kötüyümbugün 12. Hafta kontrolümde ense Kalınlığı 2.9- 3.1 mm arası ölçüldü ve doktor biraz kaşın down sendromu riski olabilir dedi ikili test için kan verdim ama sonuçlar haftaya çıkacak o kadar kötüyüm ki ne düşüneceğimi şaşırdım. Ne olur benim için dua edin kalbim yerinden çıkacak gibi
Canım iki ayrı kuzenime de böyle söylendi, ikisi de sağlıkla doğdu. Biri şimdi 8 yaşında diğeri de 6 aylık.kendini harap etme lütfen, Test sonuçların çıkınca içini ferahlatır inşallahKızlar selam ben çok kötüyümbugün 12. Hafta kontrolümde ense Kalınlığı 2.9- 3.1 mm arası ölçüldü ve doktor biraz kaşın down sendromu riski olabilir dedi ikili test için kan verdim ama sonuçlar haftaya çıkacak o kadar kötüyüm ki ne düşüneceğimi şaşırdım. Ne olur benim için dua edin kalbim yerinden çıkacak gibi
Canım foruma girmeyi ihmal etme yinede merak ederiz ben şimdilerde iyiyim giriyorum ama ilerleyen haftalarda ne olur bilmemKızlar merhaba.
Ben hem oğlum hem hamilelik hiç buralaea girip aktif olamıyorum.
Elime telefon bile alamıyorum.
O yüzden burda aktif olan birine gurubu devretmek istiyorum.
Tabloyla ilgilensin cinsiyet vs yazsın diye.
Kim gerçekten aktif ve ilgilenebilir.
Kazene söyleyim ona bersin7
Kızlar selam ben çok kötüyümbugün 12. Hafta kontrolümde ense Kalınlığı 2.9- 3.1 mm arası ölçüldü ve doktor biraz kaşın down sendromu riski olabilir dedi ikili test için kan verdim ama sonuçlar haftaya çıkacak o kadar kötüyüm ki ne düşüneceğimi şaşırdım. Ne olur benim için dua edin kalbim yerinden çıkacak gibi
Canim uzulme bebeginde etkileniyor baska doktorada git icini ferah tut bazen yanilabiliyorlarKızlar selam ben çok kötüyümbugün 12. Hafta kontrolümde ense Kalınlığı 2.9- 3.1 mm arası ölçüldü ve doktor biraz kaşın down sendromu riski olabilir dedi ikili test için kan verdim ama sonuçlar haftaya çıkacak o kadar kötüyüm ki ne düşüneceğimi şaşırdım. Ne olur benim için dua edin kalbim yerinden çıkacak gibi
Canım foruma girmeyi ihmal etme yinede merak ederiz ben şimdilerde iyiyim giriyorum ama ilerleyen haftalarda ne olur bilmem
Insallah jisey olmaz canim guzel haberlerle gel insallahYarın 11+0 oluyorum. Geçen yılda 10+6da kalbi durmuştu kanamam olmamıştı o yüzden böyle bir evhamım oldu
Canim Rabbim yardimcin olsun insallah biseyi yoktur benimde arkadasima dediler yurt disina falan testleri gonderildi bisey cikmadi cok sukur kalbini ferah tut dualarimiz seninleKızlar selam ben çok kötüyümbugün 12. Hafta kontrolümde ense Kalınlığı 2.9- 3.1 mm arası ölçüldü ve doktor biraz kaşın down sendromu riski olabilir dedi ikili test için kan verdim ama sonuçlar haftaya çıkacak o kadar kötüyüm ki ne düşüneceğimi şaşırdım. Ne olur benim için dua edin kalbim yerinden çıkacak gibi
Kaç haftalık canım benim benimki 13+4 3 boyutlu da baktı.Kızlar biz geldik doktordan 65mm olmuş iyi gözüküyor dedi cinsiyete bişey demedi hem kıza hem erkeğe benzettim dedi 10 gün sonra yine gel emin olalım dedi..
resminiekledim cinsiyeti belli olanlardan kime benziyor fikir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?