2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kaç haftalık canım benim benimki 13+4 3 boyutlu da baktı.
12+6 gözüktü ultrasonda üç boyutlu bakılmadı bende iki farklı doktor baktı biri bu haftada cinsiyet söylemiyoruz dedi diğeri ikisine de benziyor bu haftada dedi artık bilemedim bende

sende tuttu mu cinsiyettahminleri

12+6 gözüktü ultrasonda üç boyutlu bakılmadı bende iki farklı doktor baktı biri bu haftada cinsiyet söylemiyoruz dedi diğeri ikisine de benziyor bu haftada dedi artık bilemedim bende
Hayırlısı olsun canım benim burda nuba bakan İkra Meyra ve skull teorisine göre yorumlayan mely15 var onlarda bir at

Selam arkadaşlar bende kontröl den geldim doktor 3 boyutlu baktı hiç bir sıkıntı yok dedi. Cinsiyet oğlan dedi 13+4 haftalık rabbim olmayan herkese nasip etsin
Kızlar gözünüz aydın ikiniz de erkek mi hissediyodunuz öyle hatırlıyorum

Bizde muayeneden geldik Allaha şükür sağlıklıydı. 11+0 aslında 11+5 çıktı üç boyutluya filan alınca bacaklarının arasında çıkıntı göründü normalde bu haftalarda belli olmaz ama erkek bu bebek yüksek ihtimal dedi. Ense kalınlığını 0.7 mm ölçtü ama yinede 2li test istedi. Biz ne çıksa razıyız dedik hazırlıklı olmak için yapıyoruz yapalım dedi. Çok sevindim sevinçten ağladım yani Allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhatle doğmayı nasip etsin

Çok şükür canım gözün aydın

Bizim doktor da klitoris ve penis karıltırılabiliyor 1 haftaya kesin olur dedi bugün

Tünaydın kızlar doktordan gelenlere çok sevindim rabbim sağlıcakla ilerletsin haftalarımızı maşallah miniklere.

Kızlar hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım dilerim Allahtan bende sağ Salim alırım kucağıma yavrumu ne olur dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…